STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor - Galatasaray | 22 Ocak | 19.00

Şu an ligde kondisyonu en iyi olan takımız. 70 den sonra herkes dökülüyor karşımızda. Maç birden antrenman moduna geçiyor. Rakip üzerimize gelmiyor bizde gol atmak için gitmiyoruz. alan memnun veren memnun hesabı. bu maçtada ilk yarı berabere biterse (önde bitirirsek zaten ikinci yarı kopar) ikinci yarı gol veya goller bularak kazanırız düşüncesindeyim..

İkinci yarının kırılma maçı ile karşı karşıyayız.Allah yardımcımız olsun.

herkesin unuttuğu birşey var..Eskişehirde şuan stattaki kar kalınlığı yarım metreyi aşmış..Pazar gününe kadarda aralıksız kar yağışı sürecekmiş.(MAÇ SIRASI KAR YAĞIŞI DA DAHİL)..Allah kaza bela vermesin futbolcularımıza..

herkesin unuttuğu birşey var..Eskişehirde şuan stattaki kar kalınlığı yarım metreyi aşmış..Pazar gününe kadarda aralıksız kar yağışı sürecekmiş.(MAÇ SIRASI KAR YAĞIŞI DA DAHİL)..Allah kaza bela vermesin futbolcularımıza..

Saha şartları kötü olduğunda direk etkilenen bir takımız doğru bir noktaya değinmişsin. Maç günü sıkıntı olmaz umarım.

Muslera

Sabri----Semih----Tomas----Hakan

Melo

Selçuk----Emre

Kazım----Elmander----Sercan​

Nede olsa oynanan lig fasulyeden,full ofans oynayalım.Ya herrü ya merrü.

Saha şartları kötü olduğunda direk etkilenen bir takımız doğru bir noktaya değinmişsin. Maç günü sıkıntı olmaz umarım.

Son 2 senedir Eskişehir'in karını soğunu az çekmedim renkdaş..yürümeyekte bile zorlanırken insan, aslanlarımız sahada savaşacak..Allah yanlarında olsun..Kötü zemin ve hava şartları genelde iki ekipten daha teknik olanını daha fazla etkiler haklısın..İş birazda fiziğe bakıyor..Bu sene fiziki açıdan biraz daha iyiyiz geçen senelere nazaran..

Eboue'den Sonra Oynanan oyunla alınan skorlar yanıltıcı Eger oyunumuza ceki düzen vermezsek puan kaybı Allahın emri eger es esi yenip gelirsek önemli bir yolu yarılamıs oluruz.

Eboue'den Sonra Oynanan oyunla alınan skorlar yanıltıcı Eger oyunumuza ceki düzen vermezsek puan kaybı Allahın emri eger es esi yenip gelirsek önemli bir yolu yarılamıs oluruz.

önümüzdeki 3 deplasmanı kayıpsız geçersek (es es,bursa,antep) ben şampiyon olucağımızdan gram şüphe etmem o saatten sonra..

önümüzdeki 3 deplasmanı kayıpsız geçersek (es es,bursa,antep) ben şampiyon olucağımızdan gram şüphe etmem o saatten sonra..

Dedigin dogruda hocam bizi 6 puan farkla play off a götürmezler.. O zaman Play off oyunlarının bi anlamı kalmaz cünkü bilmem anlatabildimmi:)

316379_Galatasaray_SK.jpg
316380_Galatasaray_SK.jpg

Şu kadrolardan birisi denensin isterim

sende haklısın dostum..dünyanın neresinde görülmüş böle abidik kubidik bir sistem hala şaşıyorum..sen ikinciye 10 puan fark at,sonra 2 maçta yenil üstüne çıksın.tam rezillik..biz şuan önde olduğumuz için demiyoruz bunu..çok iyi hatırlıyorum sene başından beri hiçkimse olumlu yaklaşmadı bu fikre..ve bugun bu noktada olucağımızı çoğu arkadaşımız tahmin bile etmezdi belki.sonucta yep yeni kurulmuş bir takım.ama en başından beri hem yönetim olarak hemde taraftar olarak çok asil bir duruş sergiledik bu konuda.ne kadar övünmsem az bu renkleri tutanlarla

soldaki benim en sevdiğim sistem renkdaş :D

Fatih Terim'in de en sevdiği sistem ama elinde bu tarz oyunu oynayabilecek üst düzey oyuncuları yok adam o yüzden sol sağ kanat fark etmez hücum oyuncusu alın bana diyor

Fatih Terim'in de en sevdiği sistem ama elinde bu tarz oyunu oynayabilecek üst düzey oyuncuları yok adam o yüzden sol sağ kanat fark etmez hücum oyuncusu alın bana diyor

shaq gelirse Hagi vari kullanılabilir belki renkdaş..elmander-baros arkalarında shaqiri serbest biçimde..ortada selçuk melo engin/emre

Hocanın 4-4-2 yi bozcagını düşünmüyorum Ama oyuncu tercihlerinde degişiklikler olabilir Mesela kazım Forvet cıkabilir Elmanderin yanında Servet-Semih göbegini pek begenmesede bozcagını düşünmüyorum Cünkü sabrinin mac eksigi fazla Engini sagda kullanabilir.

Benim sahsi düşüncem ise 4-4-2

Muslera--Ujfa--Zan--Semih--Balta--Selcuk--Melo--Engin-Yigit--Sercan--Elmander

shaq gelirse Hagi vari kullanılabilir belki renkdaş..elmander-baros arkalarında shaqiri serbest biçimde..ortada selçuk melo engin/emre

Bence aklından geçen de bu Terim'in. Aslında Roni gelseydi daha makul fiyatlarda Hagi var kullanılabilecek adam o olurdu. Shaqiri, Suarez, Gillet hep bu tarz oyuna elverişli adamlar

Hocanın 4-4-2 yi bozcagını düşünmüyorum Ama oyuncu tercihlerinde degişiklikler olabilir Mesela kazım Forvet cıkabilir Elmanderin yanında Servet-Semih göbegini pek begenmesede bozcagını düşünmüyorum Cünkü sabrinin mac eksigi fazla Engini sagda kullanabilir.

Benim sahsi düşüncem ise 4-4-2

Muslera--Ujfa--Zan--Semih--Balta--Selcuk--Melo--Engin-Yigit--Sercan--Elmander

kazimin forvet cikmasi sercana HAKARETTIR.

Soyle olmasini dilerim

Muslera

Ujfalusi - G. Zan - Semih - Hakan

Emre - Selcuk - Melo - Engin

CKR - Elmander

Bence aklından geçen de bu Terim'in. Aslında Roni gelseydi daha makul fiyatlarda Hagi var kullanılabilecek adam o olurdu. Shaqiri, Suarez, Gillet hep bu tarz oyuna elverişli adamlar

çift forvetten vazgeçmesinde isterse 8-0-2 oynatsın renkdaş :D

Geri
Üst Alt