STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Eskişehirspor - Galatasaray | 22 Ocak | 19.00

Zemin komple buz olursa oynanmayabilir.Zaten temizlemedlr başlanmış. Yanlız Sivas-Ankaragücü maçı daha kötü şartlarda oynandı.Kardan top görükmüyordu. Tvden bile izlenmiyordu.

1u8lv.jpg

1u8m5.jpg

1u8mm.jpg

1u8mz.jpg

Sahada hiç kar yok şu anda ama dediğim gibi çim altı buz durumu bilinmez. Güneşin de etkisi ile hafifleyecektir bir şekilde oynanır gibi.

Sivas'ın sahada ısıtma olduğu halde o şekildeydi. Eskişehir'den gelen resimler oynanabileceği yönünde bir izlenim veriyor.

Baya temizlemişler Emre, hiç kar kalmamış, buz da büyük ihtimalle azalır maç saatine, hem güneş varmış hem de çalışıyorlar.

Zemin rezil ama oynanır.

Akşam 17.00'dan sonra kar yağışı bekleniyormuş ve hava -8 derece olacakmış maç saati. Cüneyt Çakır ne kadar elit bir hakem göreceğiz bence maç başlamadan vereceği karar ile.

edit: çıkmadı yahu :D

Sahada hiç kar yok şu anda ama dediğim gibi çim altı buz durumu bilinmez. Güneşin de etkisi ile hafifleyecektir bir şekilde oynanır gibi.
Sahada hiç kar yok ise oynanır. Sivas lige ilk çıktığı sene ne buz üstünde maçlar oynanmıştı. Kolay kolay maç ertelemeyi düşünmüyorlar. Birde busene fikstür sıkıştı. Hiç zannetmiyorum. Heleki Sivas-Ankaragücü maçını gördükten sonra..

Akşam 17.00'dan sonra kar yağışı bekleniyormuş ve hava -8 derece olacakmış maç saati. Cüneyt Çakır ne kadar elit bir hakem göreceğiz bence maç başlamadan vereceği karar ile.

Bugün kar yagmayacakmis

Beyler karlı zeminle buzlu zemini ayırt edelim.Sivas stadında alttan ısıtma var onun için buz yoktu zeminde sadece kar vardı.

bu mac ertelenmeli. ya da saati one alinmali diyecemde artik cok gec.

Benim korkum skordan cok bir sakat daha vermemiz. Allah korusun.

Bugün kar yagmayacakmis

Ben yağacak diye gördüm ama sorun kar da değil. Buzlanma var ve hava 1-2 saat sonra iyice soğuyacak maç sırasında -8, -10 civarı olacak. O zeminde top fln oynanmaz.

Zemin komple buz olursa oynanmayabilir.Zaten temizlemedlr başlanmış. Yanlız Sivas-Ankaragücü maçı daha kötü şartlarda oynandı.Kardan top görükmüyordu. Tvden bile izlenmiyordu.

1u8lv.jpg

1u8m5.jpg

1u8mm.jpg

1u8mz.jpg

buzlu sahada oynayacagimiza böyle bir sahada oynayalim cok daha iyi.

o buzlu sahada kaysan, düssen bile sakatlanabilirsin

İptal olmaz bence.

Ben yağacak diye gördüm ama sorun kar da değil. Buzlanma var ve hava 1-2 saat sonra iyice soğuyacak maç sırasında -8, -10 civarı olacak. O zeminde top fln oynanmaz.

Maç saatinde kar beklenimiyor. Havada -8 olmayacakmış

207br.jpg

Irmak Kazuk maçın oynanması için hiç bir engelin olmadığını söyledi. Saha çalışmları dün geceden itibaren devam edilmiş ve şu an saha buz değil çamurluymuş.

Geri
Üst Alt