STSL 11/12 H:21 | Fenerbahçe 4-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 21 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Fenerbahçe 4-0 Kayserispor | 2.Yarı

5 geliyodu.

Metrise SElam olsunn

bu kayseriyi burda rencide etmemiz lazım:)

metris titredi hurma

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Fenerbahçe 3-0 Kayserispor | 2.Yarı

Ben hic öyle bakmiyorum olaya. Bunlarin tek amaci, ceza alana kadar lider olmak, sonra da aglayip zirlamak, iste biz bu durumda bile lideriz, bizden iyisi yok, bu da mi sike falan filan diye. Eger biz buna izin verirsek, sampiyon olsak da sevinemem ben. Yarin 3 puan sart oglu sart

Aynen öyle. Ama bu yolda hem hakemlerden hem de rakip takımlardan destek görüyorlar. Gaziantep maçında perişan durumdayken gaziantepin 10 kişi bırakılması, manisa maçında fener gol atana kadar maçın uzatılması, ve bu maçta abuk subuk kaleci hatası ve uyduruk penaltı, hiçbiri tesadüf değil.

Yarın ki gazete başlıklarını görür gibiyim.Efsane geri döndü.

Cevap: STSL 11/12 H:21 | Fenerbahçe 4-0 Kayserispor | Maç Sonucu

GAYseri kümeye

Bu maçı iyi akılda tutun ve birde bizim evimizde oynayacagımız Kayseri maçını şimdiden bekleyin. Aradaki 7 farkı göreceksiniz.

Sinir kat sayılırım arttı

Ben Kayseri'yi renginden dolayı severdim de bu denyonun yüzünden fenerbahçe kadar nefret ediyorum Kayseri'den.İnşAllah küme düşerler.

bir kere kayseriye gitmistim 3 günlügüne orda tanistigim insanlarin nerdeyse 80% galatasarayliydi ... sirf su burma bilezik yüzünden kayseriye gicik kapmaya basladik :mad:

Yarın kazanmak şart.

bu kayseri nekadar seref yoksunu bir takim. yenilmek icin ellerinden geleni yaptilar. eee tabi, ne de olsa fb'nin pilot takimi!!!

bir de amrabat'i kadro disi birakmislar. ulan seref yoksunlari, hadi haysiyet, seref, karakter yoksunusunuz, adamin hayati ile neden oynuyorsunuz?

madem öyle, yurt disina sat adami!

gs düsmanliginizi bukadar da belli etmeyin hirbolar!

Fenerbahçe bugün süper top oynamış hahaha rıdvan çok aciz duruma düşüyorsun ya artık

Fenerbahce Kayserispor´a karsi bu sezonun en rahat galibiyetini aldigi beni hic mi hic sasirtmadi.

Bu kadar cekici gececegini sanmazdim macin.

Hurma simdim gidip Eren´e ve Navarro´ya prim versin,hak ettiler,Hurma´nin gözünü kara cikartmadilar.

Dipnot:

Hasan Ali bildigin "gereksiz oyuncu".Hakan Balta´dan daha hareketli gözükiyor diye,onu begeniyorsunuz.Yazik.Cok yazik.

Hahahah Rıdvan'a bak. Güntekin beğenmedim diyor. Rıdvan süper oynadı diyor.

bir kere kayseriye gitmistim 3 günlügüne orda tanistigim insanlarin nerdeyse 80% galatasarayliydi ... sirf su burma bilezik yüzünden kayseriye gicik kapmaya basladik :mad:

Küçükken birileri buna birşeyler yaptı herhalde.Zihninde yer edindiğine göre bu kadar.Herif paranoyak yahu.

Yorumsuz ...........

werwerewrwewerwewe.png

Geri
Üst Alt