STSL 11/12 H:21 | MP Antalyaspor 1-2 Beşiktaş | Maç Sonucu | 20 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:21 | MP Antalyaspor 0-1 Beşiktaş | 2.Yarı

çıldırmak işten değil ya, ligin ilk yarısındaki maçta da uyduruk bir penaltı golüyle kazanmışlardı, bu antalya beşiktaşa yatıyor yatmayıp adam gibi top oynadığında da hakem beşiktaşa maçı veriyor yerim böyle adaleti ya

bjk 9789676687568755 kişi kapanıyor

pis tinerciler.....

tekrarını izledim şimdi golün de beşiktaş mı atmış bunu anlamadım.hayatımda bu kadar aptalca bi gol görmedim lan.bide seviniyo herif sanki birşey yapmış gibi.

Gol atmamak için gerekli değişikliklerde yapıldı. Görev tamamdır Şifo.

Resmen bir komedi var sahada.Hakem yarım metre golu vermez.Antalya karsı karsıya kacırır kac tane.Sonra 70 de bjk ye resmen macı satar.Afferin memoş yine yanıltmadın beni şikeci koca kafa.

Şimdi hiçbir maça, hiçbir olayın dürüstlüğüne güvenmiyorsunuz değil mi? Çok haklısınız. İşte aynen bu sebepten Fener'den 1000 puan da silinse, aldığı eksi puanlarla küme de düşse, başka bir yığın takım daha - puan da alsa, hepsi Avrupa Kupaları'ndan men de edilse, üstüne tüm primleri alınsa ek para cezaları da verilse, biz şampiyon da olsak, rakipsiz kalsak ve yıllarca Avrupa'ya gidişimiz garanti gibi bile olsa, güvensizlik ve tiyatro duygusunu yaşamamamız ve gerçekten futbol izlediğimize biraz olsun inanabilmemiz için "58. maddeye uygun olarak şike veya teşvik işine bulaşmış tüm takımların küme düşürülmesi" dışında hiçbir kararı kabul etmemeliyiz!!!

Bir Mehmet özdilek klasiği ...

Tek kelimeyle mide bulandırıcı bir maç.Bu ligden her geçen gün tiksiniyorum.

Adi herifler Abdullah Avcinin basini yediler GS dan puan alamiyor diye,kimse bu koca kafa sifoyu konusmuyor.

Antalyaspor'un Beşiktaşı şimdiye kadar 1 kere yenmişliği varmı Mehmet Özdilek ile ? Geçtim beraberliği varmı ? Boşa heyecan yapmayın :D

Antalya gol atarsa tff hemen bi yasa koysun beşiktaş bir kereliğine 3 puan alıcak diye

Antalya çok gereksiz bir takım.Hiç haz etmem.

deniz barış kaptanlık bandını taktı. şikesini yaptı kaptanlıgı kaptı.

Golü atan Necati çıkarılıp kaptanlık pazubandı golü hediye eden deniz barışa takıldı

Kafama sokayım , ulan bu maç unutulur mu hemde 2. yaıya kadar gol olmamış ki şifo ile bjknin maçı betson en az 1.70 verirdi 2. yarı bjk ye ,600-650 basardım 400 lira temiz olcaktı ..

Tinerci köpekler birde sitelerinde bızım maclarda karsı takımın atılan oyuncularından bahsediyorlar alavere var diye.Ulan haysiyetsizler şu yendıgınız maca bakın önce.Kazanmanız normalde imkansız bir macı memos ve hakem sayesinde kazanıyorsunuz.

Geri
Üst Alt