STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 4-0 Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray - Ankaragücü | 25 Ocak | 20:30

rahat alırız 3/0

----------Muslera------------

Sabri--Ujfalusi--Semih--Hakan

Emre--Melo--Selcuk--XXXXXX

--Johan Elmander---Sercan---

----------Muslera------------

Sabri--Ujfalusi--Semih--Hakan

Kazım--Melo--Selcuk--emre

--Johan Elmander---Sercan---

kazımı nasıl unutursunuz yaw

kazım oynamasın yarabbim yüzümüzü güldür ya.

CKR 80 yine oynayacak :-)

A.gücü niye acıyalım ki fazla atmayalım falan ? Taraftarı yönetimi oldum olası hiç sevmediğim bi takım.Bu tip maçlar hep zordur bence,dikkat etmeliyiz.Umarım kazanırız.

Maç nasıl gelişir pek emin değilim. Ancak rahat bir maç çıkarırsak ve maç 3-4 fark gibi bir farka yürürse, takım kendini frenlemeli. Her ne kadar taraftar olarak bol gol izlemek istesekte, karşımızdaki takımın durumu belli. Rakibi çok fazla rencide etmeden, maçı bitirmekte fayda var. Karşınızda Fenerbahçe veya Beşiktaş olsa 9-0 önde olsanız, 10'u istersiniz. Lakin böyle zor duruma düşmüş ve sizinle arasında rekabet bulunmayan bir takıma karşı bunu yapmamak gerekir. Bize yakışmaz.

Misal ben maç rahat geçer vesaire söyleminde bulunmadım. Şerh koydum. Faraza olarak rahat geçerse, çok fazla yüklenilmemesi gerektiğini belirttim.

Yakaladın mı atacaksın naraları işin açığı beni hiç ilgilendirmiyor. Bizim büyüklüğümüz zor durumdaki rakipleri ezerek, ortaya çıkmaz. Ankaragücü'nü sevmeyebilirsiniz, taraftarından nefret edebilirsiniz, adamlar geçen sene bizimle dalga geçmeye çalışmış olabilir v.s v.s... Biz bu ülkenin en önde gelen takımıyız. Her konuda öncü olan bir camiayız. 3 tane gol fazla atacağız diye, 3-5 kere fazla sevineceğiz diye, saha da o genç çocukları madara etmenin lüzumu yok. Böyle yapıp, sanal rekabetler yaratmanın da lüzumu yok. Bırakın Ankaragücü ile rekabeti Beşiktaş yapsın.

Kaldı ki daha önce de söyledim. Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a v.b takımlara acımayacaksın, 9 atmışsan 10'u da arayacaksın. O başka bu başka.

Neyse fazla da uzatmanın lüzumu yok. 2000 yılı sonrası, taraftar profilimiz değişmeye devam ediyor. Bunun da söylemlere yansıması doğal. Antuvari arzulara ve fantazilere Galatasaray taraftarının ihtiyacı yok. Körle yatıp şaşı kalkmaya başladık ya yazık...

8-0 bitmeli bu mac 2001'i unutmadik hesabi.

Kazim+Kazim+Austria+v+Turkey+International+2fuc8NMCyFnl.jpg

Görende topçu sanacak.

fener bunlara 6 tane atmıştı dimi..biz niye acıyormuşuz..aslında atacan 11 tane susacak elalem ondan sonra

Handikaplı alırız başka çaresi yok.

Maç nasıl gelişir pek emin değilim. Ancak rahat bir maç çıkarırsak ve maç 3-4 fark gibi bir farka yürürse, takım kendini frenlemeli. Her ne kadar taraftar olarak bol gol izlemek istesekte, karşımızdaki takımın durumu belli. Rakibi çok fazla rencide etmeden, maçı bitirmekte fayda var. Karşınızda Fenerbahçe veya Beşiktaş olsa 9-0 önde olsanız, 10'u istersiniz. Lakin böyle zor duruma düşmüş ve sizinle arasında rekabet bulunmayan bir takıma karşı bunu yapmamak gerekir. Bize yakışmaz.

Ne alaka? Geçen sene bize "Cimbom kümeye" diye bağıran tüm takımlara bunun hesabını sorarız demiştik.Şimdi hepsinin canı cehenneme,umrumda bile değiller.Saldır Galatasaray!

Rakibin durumu kötü olsa da küçümsemeyeceksin. Atabildiğin kadar atacaksın geçen sene bize kim acıdı herkes kümeye diye bağırıyordu..

Ne alaka? Geçen sene bize "Cimbom kümeye" diye bağıran tüm takımlara bunun hesabını sorarız demiştik.Şimdi hepsinin canı cehenneme,umrumda bile değiller.Saldır Galatasaray!

peki ankaragücü formasıyla sahaya çıkacak 17-18 yaşındaki çocukların günahı ne?

9-10 tane atıp o çocukları rencide edince ne geçecek elimize ?

9-10 tane bende isterim ,

at içeride fenere 9 tane , kalmasın 3 golde , eskişehir deplasmanında sırala golleri , ama bu maçta değil , rakip bizimle boy ölçüşebilecek kalibrede değil.

Benim gönlümden geçen 2 fark, bilemedin 3.

Baktın maç çok rahat geçiyor , 9-10 rahat olur gibi bir görüntü var (ki ben çok kolay bir maç olacağını da düşünmüyorum) , soruyorum şimdi , 2 farkı yakalayıp sonra oyunu rolantiye alıp , maçı kazanıp , son düdükle birlikte o çucukları tribüne çağırıp alkışlayarak onore etmek yerine, golleri peş peşe sıralayıp bu çocukları rencide etmenin bir manası var mı?

Cimbom kümeye diyenlerden bunun hesabını soralım diyorsunuz , peki diyelimki bu maçı 10-0 kazandık , hesap sorulmuş mu olacak?

emin olun bu skoru ne ankaragücü yönetimi, ne taraftarı hiç biri umursamayacak , üzülen sadece ankaragücü a2 takımındaki çocuklar olacak.

peki ankaragücü formasıyla sahaya çıkacak 17-18 yaşındaki çocukların günahı ne?

9-10 tane atıp o çocukları rencide edince ne geçecek elimize ?

9-10 tane bende isterim ,

at içeride fenere 9 tane , kalmasın 3 golde , eskişehir deplasmanında sırala golleri , ama bu maçta değil , rakip bizimle boy ölçüşebilecek kalibrede değil.

Benim gönlümden geçen 2 fark, bilemedin 3.

Baktın maç çok rahat geçiyor , 9-10 rahat olur gibi bir görüntü var (ki ben çok kolay bir maç olacağını da düşünmüyorum) , soruyorum şimdi , 2 farkı yakalayıp sonra oyunu rolantiye alıp , maçı kazanıp , son düdükle birlikte o çucukları tribüne çağırıp alkışlayarak onore etmek yerine, golleri peş peşe sıralayıp bu çocukları rencide etmenin bir manası var mı?

Cimbom kümeye diyenlerden bunun hesabını soralım diyorsunuz , peki diyelimki bu maçı 10-0 kazandık , emin olun bu skoru ne ankaragücü yönetimi, ne taraftarı hiç biri umursamayacak , üzülen sadece ankaragücü a2 takımındaki çocuklar olacak.

Sen bu mantıkla gidersen her zaman üzülürsün.Eline fırsat geçti mi değerlendireceksin o kadar.

Senin bu mantığına göre ben üniversite öğrencisiyim basit bi sınav oldu mu şöyle yapayım o zaman.Bu kolay sınavdan 100 almak bana yakışmaz diyip 20-30 alıp kenara çekileyim ya da hocaya soruları zor yapmasını,zor soruları yiyosa yapabileyim diyeyim olur mu?

Ben onu bunu bilmem bize "Cimbom kümeye" diye bağıran kluplerin ne takımı ne de oyuncuları umrumda olur.

Sen bu mantıkla gidersen her zaman üzülürsün.Eline fırsat geçti mi değerlendireceksin o kadar.

Senin bu mantığına göre ben üniversite öğrencisiyim basit bi sınav oldu mu şöyle yapayım o zaman.Bu kolay sınavdan 100 almak bana yakışmaz diyip 20-30 alıp kenara çekileyim ya da hocaya soruları zor yapmasını,zor soruları yiyosa yapabileyim diyeyim olur mu?

Ben onu bunu bilmem bize "Cimbom kümeye" diye bağıran kluplerin ne takımı ne de oyuncuları umrumda olur.

sen basit sınavda 100 çektiğin zaman sorular mı rencide oluyor ?

Taraftar profili ne yazık ki çok değişmiş,

büyük klup olmak büyük klup taraftarı olmak garibanı ezerek olmaz , yeri gelir etik değerler skordan daha önemlidir.

Bizim büyüklüğümüz a2 büyüklüğü değil , düşene bende vurayım , yakalamışken 10 tane atayım diyerek tatmin olacaksam hiç olmayayım daha iyi.

Neyse lafı daha fazla uzatmayayım , sen ciddi olarak bu ankaragücüne 10 tane atarsak sevineceksen , mutlu olacaksan, sana diyecek başka lafım yok.

7-8-9 farki en son ne zaman attik beyler de simdi iyice abarttiniz.. O kadar fark olmaz zaten.. Rakibi kucumseyerek en buyuk hatayi yaparsiniz.. Normal mac olur.. 3-4 gol atariz buyuk ihtimal

1-0 olur !!

Geri
Üst Alt