STSL 11/12 H:22 | Galatasaray 4-0 Ankaragücü | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:22 | Galatasaray - Ankaragücü | 25 Ocak | 20:30

peki ankaragücü formasıyla sahaya çıkacak 17-18 yaşındaki çocukların günahı ne?

9-10 tane atıp o çocukları rencide edince ne geçecek elimize ?

9-10 tane bende isterim ,

at içeride fenere 9 tane , kalmasın 3 golde , eskişehir deplasmanında sırala golleri , ama bu maçta değil , rakip bizimle boy ölçüşebilecek kalibrede değil.

Benim gönlümden geçen 2 fark, bilemedin 3.

Baktın maç çok rahat geçiyor , 9-10 rahat olur gibi bir görüntü var (ki ben çok kolay bir maç olacağını da düşünmüyorum) , soruyorum şimdi , 2 farkı yakalayıp sonra oyunu rolantiye alıp , maçı kazanıp , son düdükle birlikte o çucukları tribüne çağırıp alkışlayarak onore etmek yerine, golleri peş peşe sıralayıp bu çocukları rencide etmenin bir manası var mı?

Cimbom kümeye diyenlerden bunun hesabını soralım diyorsunuz , peki diyelimki bu maçı 10-0 kazandık , hesap sorulmuş mu olacak?

emin olun bu skoru ne ankaragücü yönetimi, ne taraftarı hiç biri umursamayacak , üzülen sadece ankaragücü a2 takımındaki çocuklar olacak.

Katılmıyorum

Sen bu mantıkla gidersen her zaman üzülürsün.Eline fırsat geçti mi değerlendireceksin o kadar.

Senin bu mantığına göre ben üniversite öğrencisiyim basit bi sınav oldu mu şöyle yapayım o zaman.Bu kolay sınavdan 100 almak bana yakışmaz diyip 20-30 alıp kenara çekileyim ya da hocaya soruları zor yapmasını,zor soruları yiyosa yapabileyim diyeyim olur mu?

Ben onu bunu bilmem bize "Cimbom kümeye" diye bağıran kluplerin ne takımı ne de oyuncuları umrumda olur.

sana katılıyorum

sen basit sınavda 100 çektiğin zaman sorular mı rencide oluyor ?

Taraftar profili ne yazık ki çok değişmiş,

büyük klup olmak büyük klup taraftarı olmak garibanı ezerek olmaz , yeri gelir etik değerler skordan daha önemlidir.

Bizim büyüklüğümüz a2 büyüklüğü değil , düşene bende vurayım , yakalamışken 10 tane atayım diyerek tatmin olacaksam hiç olmayayım daha iyi.

Neyse lafı daha fazla uzatmayayım , sen ciddi olarak bu ankaragücüne 10 tane atarsak sevineceksen , mutlu olacaksan, sana diyecek başka lafım yok.

Ben hiç bi zaman tek maçın skoruna pek sevinmem. Beni sevindiren şey bu takımın 11ine baktığımda Semih ve Emreyi ilk 11de görüyor olmam.Ruhlarıyla oynadıklarını görmem onlar yine bu hırsı göstersinler bu azmin karşılığı 10 ise,çalıştıklarının karşılığını aldıkları için sevinirim lig sonucusu bi takıma 10 attıkları için değil.Ne kadar atabiliyolarsa atsınlar.

Daha fazla polemiğe girmicem sanki bu akşam Ankaragücünü yeneceğimiz kesinmiş gibi bi de seninle burda skor dalaşına girecek halim yok.Unutma maçın skoru belli değil daha 3-4 atıp daha fazla atmayalım demekte saçma belki hiç atamıcaz nerden biliyosun?

Ben hiç bi zaman tek maçın skoruna pek sevinmem. Beni sevindiren şey bu takımın 11ine baktığımda Semih ve Emreyi ilk 11de görüyor olmam.Ruhlarıyla oynadıklarını görmem onlar yine bu hırsı göstersinler bu azmin karşılığı 10 ise,çalıştıklarının karşılığını aldıkları için sevinirim lig sonucusu bi takıma 10 attıkları için değil.Ne kadar atabiliyolarsa atsınlar.

Daha fazla polemiğe girmicem sanki bu akşam Ankaragücünü yeneceğimiz kesinmiş gibi bi de seninle burda skor dalaşına girecek halim yok.Unutma maçın skoru belli değil daha 3-4 atıp daha fazla atmayalım demekte saçma belki hiç atamıcaz nerden biliyosun?

evet yeneceğimiz kesin değil , bende aynısı diyorum ama sanırım sen tamamını okumadan cevap yazıyorsun.

kolay bir maç olmayacak , 3 puan alalım yeter.

yukarıda yazdıklarım tamamen sizin yakalamışken değerlendirelim mantığınızla alakalı , ola ki maç çok kolay geçerse diye kurulmuş cümleler.

5-0 kaybederiz...

4-5ten fazla atmak ayıp olur bencede.

bence yenilelim nede olsa ayıp olur.

elin ingilizi 8 tane atarken iyiydi becekeye

maskeli balo var bugun arenada.

evet yeneceğimiz kesin değil , bende aynısı diyorum ama sanırım sen tamamını okumadan cevap yazıyorsun.

kolay bir maç olmayacak , 3 puan alalım yeter.

yukarıda yazdıklarım tamamen sizin yakalamışken değerlendirelim mantığınızla alakalı , ola ki maç çok kolay geçerse diye kurulmuş cümleler.

Tamamını okuyorum merak etme.Ben hala aynı mantıktayım atabiliyosak 10 atalım.

İstersen yenilelim zor durumdalar ne de olsa ne dersin?

Yendik, kaldi 9 tane atmak... Hala akillanmayan arkadaslar var. Neden kesinlesmeden hep havaya gireriz veya dalga geceriz??? Daha dun hayal kirikligina ugramadik mi? Veya 5 tane atariz dedigimiz maclarda puanlar kaybetmedik mi??? Tamam Galatasarayimiz ( nazar deymesin ) bu sene iyi gidiyor ve guvenimiz artti gecen senelere gore, ama abartmayalim. Sonra hayal kirikligina ugruyoruz..

Ankara zor durumda. Umarim Servet ve Sabri oynar, yosa ayip olur Ankaraya, bize yakismas.

Şu anda 60.dakikaları oynanan 3 macta 12 gol olmus, dün Bjk macında 5 gol oldu, bol gollü bir hafta oluyor, umarım bizde buna ayak uydururuz. Futbolun acıması olmaz, rakibin adına gücüne bakmadan oynamalıyız ki o kadar kolay bir mac olacağını da düşünmüyorum.

Bizim ilk 11 heralde birazdan belli olur.

Servet 18 de yok deniyor?

Kadro belli olmadı mı daha?

Riera oynar bence.

Riera sağlam ise; Solda Riera, Sağda Emre, forvette Sercan-Elmander ikilisi oynar ;)

%100 kazanmamız gereken bir maç ;)

kadro belli değil

Geri
Üst Alt