STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

bügün 5 atsaydık ne diyecektiniz??????

İnsanların ne söylemek istediğini anlamamış bir zihniyetin

yine karşısındakini haksız gösterme yöntemine karşılık

aynı yöntemle cevap veriyorum anlayabilecek misin?

Şayet şu takımla 5 atabilseydin Bursa'ya bu soruyu sormana gerek kalır mıydı???

fatih hocaya iyi td degil demen olmamis, yoksa yazdiklarina katilmamak elde degil.

adam sabriyi kazanacam diye, kendini atese atti, atiyor ..

ama artik yetti be, su herifin yüzünü görünce yemin ediyorum monitora tekme atasim geliyor

nasil bir futbolcudur su sabri ya yemin ediyorum, kafam almiyor

adamin bir tek kaleciye attigi geri paslar yerini buluyor

onu bile yapamiyor, kanit mi? Al kendin bak :D

[video=youtube;9vFurP0MAVg]https://www.youtube.com/watch?v=9vFurP0MAVg[/video]

transfer olsada olmasada bu takım diğer tüm takımlardan üstün

şampiyonluk için daha şanslıyız

bu bir kazaydı diyorum susuyorum

saygılar.

hyurekli Haluk Yurekli

Terim: sercani kiralayalim yonetim: hocam sercani aldik 3,5 milyon euro

hyurekli Haluk Yurekli

Terim: sakiriyi istiyorum yonetim: hocam cok pahali

ondan sonra da suçlu fatih hoca oluyor başarısızlıkta. yazık ya

Bu sene yaşanan tüm olayları hesaba katarsak herşey bizim şampiyon olmamız için uygun.

Ama biz önümüz açıkken bile kendi yolumuza taş koyuyoruz.

Bu sene şampiyon olamayacaksak ne zaman olacağız.

Böyle söyleme, ondan sonra seni sonuç taraftarı ilan ediyorlar. Ortadaki gerçekleri kimse görmek istemiyor, sanılıyorki mağlup olduk diye düşüncelerimiz böyle.

hic umrumda degil

sezon basi reyes, forlan, drogbayla ilgileniyorduk

reyes, forlan nerdeyse geliyordu

o zamanlarda para vardi, transfere ihtiac vardi, simdi su salak ligde 3-4 mac seri yakaladin diye transfere gerek duyulmuyor, böyle sacmalik mi olur.

kanatlarda adam yok, forvette elmander, baros, elmander iyi hos, ama golcü hicbir zaman olmamis, baros lesh, 2-3 gol atti mi, 2 ay sakatlanan biri.

nasil transfere gerek yok

dua etsinler fb ve bjk ceza almazsa play offa kadar, idda ediyorum sampiyon olamayiz.

Aydın, Serkan, Aykut, Ayhan, Mehmet Batdal. Bu adamlar sene basında beri 1 kere bile oynamadılar. Bu adamlar bu takımdan senelerdir milyon eurolar kazanıyor biz burda Shaqiri icin 2 M euronun lafını yapıyoruz. Koy ulan bu dangalakları kapının önüne burası besi yurdu degil. Bu serefsizler anlamıyor ben bu işi beceremiyorum demiyor, bunlarda ar damarı yok. Ama maglup mactan sonra gidip orda burda club'ta eglenmesi gezmesin biliyor. Olan taraftara oluyor.

bende diyordum bizim aykutla battala ilk kim sallayacak diye. umutlarla transfer edilen yigit gökgolan bile 0 katki ile oynuyor suana kadar. yetenekli diye lanse edilen adamlar birsey yapmiyor. yeteneksiz bir oyuncu grubu olabilir ama kimsede talip olmuyor bunlara öyle kaliyor adamlar öyle. bizimkilerde tazminat ödeyip göndermek istemiyor yillik gelirlerinden daha tuzlu oluyor ya o isler. mecburen sözlesme bitis tarihini bekleyecegiz. mesela aykutun sözlesmesi bitiyor 10 sene sonra gidiyor adam.

İçerdeki maçta oyunculara ıslık falan neya abartmayın derim. Terim sizden fazla bazılarına gerekeni yapar.

Bence hayırlı yenilgi aldık. Bazıları kafasını kumdan çıkarsın. 4 büyükler playofu düşünüyor. Playofta kolay maç olmayacak.

Terim istifa ediyorum dese, Ayakta alkışlarım. Böylece yönetim içersindekiler temizlenmiş olur oda geri döner.Transflere çomak sokarlar, yine terim suçlu olur.

Elmander'de de son günlerde çok ciddi bi form düşüklügü var.

Yahu kimse bana kızmasın ama ben seyircisiz maçları özledim :SS:

Rezalet oynadik,sercan icin yeteneksiz demistim,bazi arklar dalga gcmisti

Riera geldiği zaman kimse demiyordu kötü diye. iyi transfer , iyi şutları var diyorlardı. bu kim ya dediğiniz Urfalı içinde şimde keşke daha genç olsada bikaç sene daha bizde oynasa diyorsunuz.

neyse ya ne dediğimiz belli değilki. kim iyi sallarsa o kral burda. dün konuştuğunu bugün unutup başkası aynısını diyince azarlayanlar var burda yalnış.

adam süper transfer diyor iki hafta sonra başkana laf atıyor bu oyuncuyu nerden buldun diye :D

riera konusunda yanlışın var.. o adam gelmesin diye hergün dua ediyorduk, ne kadar bitik bi adam olduğunu çoğu kişi biliyordu.

Sezon sonunda şu oyuncularla yollarımızı ayırmalıyız başta Servet , Sabri , Hakan kim ne derse desin artık misyonunu tamamladı bu oyuncular! Şuan kadroda oldukları için elbet oynasınlar.

Jaja'yı filan alsınlar bari stilic bonusuyla. yalnız defansa ve ortaya da takviye şart.

Lağubali koşmayan Beceriksiz bir takimdık bugun Nokta 5 tane kupon yattı fazla güvenmişim takıma... canları saolsun... ama bir daha böyle lağubali kişilikler görmek istemiyorum.. savaşın yenilin lafım yok ama KOŞUN... Takım presini iyi yapamayınca bütün acıklarımız ortaya çıkıyo... kimse kusura bakmasın ama sene başindan beri bizim en büyük kalemizdi Takım presi o aksayınca...takım lağubali olunca sonuç bu..

oooooof oooooooof

Geri
Üst Alt