STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

o kadar leştikki gerideyiz 20 dk kalmış hala uyuşuk uyuşuk top çeviriyor bizimkiler hiç sonuca gidelim yok

Her şeye rağmen takıma güveniyorum , 14 maç sonra kaybettik bu kredimiz açıkçası vardı.Ama kötü oynayarak kaybetmek ve pozisyon üretememek ciddi anlamda beni endişelendiriyor.Transfer şart! Ama kaliteli bir adam alırız inşallah.

sağ ve sol kanatları bugün gördükten sonra birşey denecek söz yok balta ve sabri olayı bitirmişler zaten hele sabri defteri kapatmış bile hata yapıcam korkusuyla hiçbirşey yapmıyor bir tane isabetli pası yok koskoca gs ın sağ beki olacak birde yazık ya

Umarım ''bu takımın transfere ihtiyacı yok'' düşüncesinin değişeceği maç olur (gerçi 3 gün kaldı ne yapılabilir ki)

Fatih Terimi elestirirsek, direk Galatasaray Düsmani, Fatih Terim Düsmani, yok efendim, sen Terimi nasil elestirirsin gibi, sacma sapan yorumlar oluyor.

Simdi sözüm Fatih Terimi Tanri ilan edip, toz kondurmayan Avukatlarina: Söyleyin bakalim, Fatih Terim Sercan ve Sabri de neden bu kadar israr etti, hani herseyi kilifina uyduruyorsunuz ya, buna da verecek bir cevabiniz vardir.

imparatora hiçbir zaman toz kondurmadım...sabri konusunda gökhan zan semih oynatıp ufa olayını bende açıkçası çok istemiyorum,en mantıklı savunma tertibi buydu bana kalırsa..

AMA Sercan ve Riera.......bu takımda ikisi birlikte ancak adana demirspora karşı oynayabilir.o kadar.

VE Melo o oynayan takımda çıkmaz arkadaş.engini sokarsın ama meloyu çıkartmazsın.hiçbir anlamı yoktu.her sarı kartlı oyuncu oyundan çıkacaksa ohoooo.....

tamam fatih terim tabiki benden iyi bilir,tabiki ben toz kondurmam imparatorumuzdur orası ayrı....ama fatih hocada ve bütün takımda rezalet bir oyun oynadı.

belediye maçından sonra sanırım seyrettiğim en kötü galatasaray'dı bu sezon...

tam barosluk maçtı beee

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray |2.Yarı | 28 Ocak

Ünal başkan madem sen futboldan anlamıyosun anlayandan anlıyosun o zaman Fatih Terim'in 1 dediğini 2 yapmıcaksın

istersen futboldan anlayan polat geri gelsin .

Baskan her ismi FT'e soruyor ona göre karar veriliyor , kac defa anlatdi halen anlamadiysan ilk okuldan tekrar okul hayatina basla derim. R10 FT istemedi Baskan degil.

Ayrica FT ede Baskanada sevgimiz büyük , bir macta harcamayiz onlari.

Herkes Bülent Tulun'a sallıyor fakat,geri planda Ali Dürüst de Bülent Tulun kafasında!

Bursaspor ceza sahası önünü çok iyi kapattı. Tek çare kanat ve bek oyuncularımızın bindirmeleriydi. Malesef kanat ve bek denen bir şeyde yoktu. Tüm topları sırtı dönük Sercan ve Elmander'e verdik. Onlarda kaybetti. Orta sahadaki etkinliğimiz çok azdı. Özellikle Selçuk İnan çok pasifti..

Sercan'ın daha çok öğreneceği şeyler var ilk olarakta pozisyon bilgisi yani nereye koşacağını tam olarak bilmiyor ve toplada buluşamıyor.Açıkçası Baros'u arıyoruz.

Bu mağlubiyetle birlikte 14 maçlık yenilmezlik serimizde maalesef son bulmuş oldu.

sercanda ne diye bu kadar ısrar edıldı anlamadım .. ayrıca sarı kartıda olsa melonun cıkmasınıda anlamadım cıkıcak bır adam warsa oda RİERA ydı .. Adam 90 dk yı kaldıramıo gucsuz transfer olmazsa olmaz konuma geldık gorduk ıste lıderız mıderız ama transfer sart ıllakı sart!!!!

hayatımda hiç bu kadar küfür etmedim takıma doğru birşey değil ama çılgına döndüm

ben sabriyi görür görmez bastim küfürleri

artik bu admadan nafret ediyorum, nefret.

topcu diye koymuslar anasini satayim, rakip takim icin oyniyor her mac

süper uzun paslar veriyor ...

Sabri'ye de diyecek bir şeyim yok. Allah ıslah etsin, bizden uzak olsun, Allah yüzüne baksın. Ama Sabri'ye neden tahammül eder Fatih Hoca ? Çünkü Sabri'nin yedeği Maicon ya da Abate değil ki ?! Anasını satayım zaten bu adam rotasyon oyuncusu normal şartlarda. Serkan Kurtuluş oynasın isterseniz ?

Sercan ruhsuzu yüzünden koca 60 dakika boşa gitti. Hoca geç kaldı onu çıkarmakta. Meloyu kırmızı görmesin diye çıkardı sanırım. Takım düşüşte hem fiziki hemde mental olarak hemde önümüzde zorlu maçlar varken bu iyi olmadı. Riera çok kritik yerlerde çok kötü paslar attı, ama en kötüsü umursamaz bir adam. Çoğu maçta bizi kurtaran Melo ve Selçuk formda olmayınca ve Barosta olmayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Geri
Üst Alt