STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor - Galatasaray | 28 Ocak | 19.00

Engin yerine Riera ile başlanmalı. Engin sonradan patlayıcı güç olarak girmeli. Ujfa-Semih ikilisini de bozmamak gerekir bence.

Bende o ikilinin bozulmasini istemem, ancak Sabri de komple dörtlüyü bozuyor ona bakarsan :) Gökhan Zan sakat olmadigi sürece iyidir. Bozmaz orayi yani

bursanın itirazı red edilmiş. maç seyircisiz olacak sadece kadınlar ve çocuklara açık

Sadece kadin ve cocuklar olacak daha beter.. Her pozisyonda ciglik sesleri duymaktan nefret ediyorum..

Futboldan anlamayan kız gelmesin maça. Maç 1-1 biter sonuçta kazandık der. Ofsayt gole sevinir. Çok gıcıklar.

Kazım'ın forvet oynaması olayına ben de sıcak bakıyorum.Acaba hoca denimiş mi antremanda ? Sercan'dan ne kadar kötü olabilir ki Kazım.Benim kafamdaki 11 : Muslera-Ujfalusi,Zan,Semih,Balta-Emre,Melo,Selçuk,Riera-Kazım,Elmander. Sistem : 4-4-2

Bursa'da şuan kar yağıyor

Yavaş yavaş tutmaya da başladı.

Umarım daha fazla sürmez.

Son olarak Bursa Stadının zemini Eskişehir Stadından daha iyi(Drenaj olarak)

Bursadan bildirdim sevgilerle:)

Handikaplı 2 vereceğim iddaa'da :))

Playoff olmasaydı şampiyonluğun geçtiği maçlardan biri olucaktı.

Kritik haftalara giriyoruz.

Bursa(D),Antalya,Antep(D) bu maçlarda 3x3 yaparsak puan farkının açılacağını düşünüyorum.

Antep le oynadığımız hafta,FB-BJK derbisi var.

Bu bizim için büyük şans.

Bursa(D),Antalya,Antep(D) bu maçlarda 3x3 yaparsak puan farkının açılacağını düşünüyorum.

no problema hacıııı :) 1 transfer olsaydı %90 bı iş bitmişti derdim. %70 bu iş bitti. sakatlık büyük cezlar olmadıktan sonra no problemm.

no problema hacıııı :) 1 transfer olsaydı %90 bı iş bitmişti derdim. %70 bu iş bitti. sakatlık büyük cezlar olmadıktan sonra no problemm.

Bizim gerekeni yapacağımızdan şüphem yok ama

Kötü zemin,Hakem etkenleri vs vs. olunca

insanın canı sıkılıyor.

Bizim gerekeni yapacağımızdan şüphem yok ama

Kötü zemin,Hakem etkenleri vs vs. olunca

insanın canı sıkılıyor.

yok merak etmeyin biz kendi futbolumuz oynarsak bişey farketmez. sonuçta bu ligin en mücadeleci ve en iyi top oynayan takımıyız. sakatlık olamdıktan kolay kolay bişey olmaz.

trasnfer olasyadı en azından işte o hakem-zemin muahbetide kalmazdı. 1 ara pas- 1 firkik ne bileyim 1 asist o zor kilit maçlarda etken olurdu.

shaqiri olmadıysa ben olsam anlaşmış olduğunu açıklayan ama terimden onay almayan r10 kadroya katarım hem moral hem diğer etkenler üzerinden takımı daha üst seviyeye çıkartır.

doğrudur bu tarz oyuncular en fazla 2 sene oynar. ama olsun avrupadan oyuncu bile geleceiği zaman kadronda bakıyor açıkcası muslera-eboue-elamnder-baros gibi bir kadroda r10 gibi bir isim varsa gleecek oyuncu için artı oluyor...

yok merak etmeyin biz kendi futbolumuz oynarsak bişey farketmez. sonuçta bu ligin en mücadeleci ve en iyi top oynayan takımıyız. sakatlık olamdıktan kolay kolay bişey olmaz.

trasnfer olasyadı en azından işte o hakem-zemin muahbetide kalmazdı. 1 ara pas- 1 firkik ne bileyim 1 asist o zor kilit maçlarda etken olurdu.

shaqiri olmadıysa ben olsam anlaşmış olduğunu açıklayan ama terimden onay almayan r10 kadroya katarım hem moral hem diğer etkenler üzerinden takımı daha üst seviyeye çıkartır.

doğrudur bu tarz oyuncular en fazla 2 sene oynar. ama olsun avrupadan oyuncu bile geleceiği zaman kadronda bakıyor açıkcası muslera-eboue-elamnder-baros gibi bir kadroda r10 gibi bir isim varsa gleecek oyuncu için artı oluyor...

Aslında R10 konusunda haklısın ama bizim lüksümüz yok o kadar malesef

Belki 25 milyon ayırabiliriz ama tek bir oyuncu için değil.Daha Melo'nun Bonservisi olduğunu düşünürsek sıkıntı yaratacaktır.

Göreceksin bu sene şampiyon olmamızla beraber daha kaliteli oyuncular gelecektir.

Transfer konusunda biraz becereksiz bir yönetimimiz var.

evet bu 3 maç çok önemli ama bjk hiç ümidim yok birde sow bjk maçında oynarmı ?

evet bu 3 maç çok önemli ama bjk hiç ümidim yok birde sow bjk maçında oynarmı ?

Ya Sow oynasa ne olur

Fazla büyütmeye gerek yok Sow'u

Rennes de 82 maçta 12 gol,Lille de 36 maçta 25 gol o da Gervinho varken,tek forvet oynarmı?

Biz bu oyuncuya 10 milyon versek kıyamet kopar.

Sonuç olarak bir Niang değil,Elmander hiç değil.

Alıp topu oyun kuracak bir topçu değil,

Set oyunu oynayan bir topçu değil

Anadolu kulüpleri sana 30 metre boş alan bırakmıyor ki Sow'un önüne at koşsun

Bu arada Bursa'da kar kalınlığı 5 cm'yi geçti

İnce ince devam ediyor.

Eskişehir maçı gibi olmasından korkuyorum

bursada alttan ısıtma var pek sorun olmaz.

zemini kardan temizlerler ama zemin kötüleşir camurumsu olur fakat eskişehirdeki gibi taş gibi olmaz zemin

Geri
Üst Alt