STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor - Galatasaray | 28 Ocak | 19.00

kaymak gibi zemin. helal bursa

Valla zemin bizim Arena'nın normal havadaki zemininden daha iyi:) EPL kalitesi gibi tabi görünen bu. Ancak buz-su kitlesi bariz yok. Eskişehir stadı leşti. Toprak sahada oynasak daha iyiydi o maç:)

İyi bari kaymak gibi zemin var güzel maç izleriz..

Bursa stadında alttan ısıtma varmış, o yüzden buzlanma olmaz.

Sanki yağan kar bereket getirmiş zemine.

Zemin kötü olacak korkusu yasadikta bizim stadtan daha iyi durumda zemin :D

Ali samiyeninde son ankaragücü macinda iyidi,antalyaninda macini seyrediyordum ordada harika zemin var.Iyi kötü biraz duzelttiler zeminleri...

Maşallah.

0-1 olsun bizim olsun.

Bugün benim tahminim Ankaragücü macinda dinlendirdigi oyunculari ilk 11 oynaticak hoca.

---------------------Muslera---------------------

Sabri---------Semih---------Tomas-----------Hakan

Kazim--------Melo----------Selcuk--------Emre----------

-----------Sercan--------------Elmander-----------------------

Kazim,Selcuk,Melo,Tomas,Hakan, kesin oynatir düsüncesindeyim,dinlendirdi cünkü bir önceki mac yalniz gözden kacirdigimiz bir durum olabilir oda son mactaki bazi oyunculari perfonmansina bagli olarak,hayir ben dinlendirmedim perfonmansina baktim ve iyi oyniyanlari gene sürüyorum diyebilir.

O zaman söyle bir kadroda cikabilir.....

----------------------------Muslera---------------------------

Sabri---------------Semih----------Tomas----------------Hakan

Emre-----------Engin---------Melo---------Selcuk---------Riera----

--------------------------Elmander-----------------------------------

Son macta Riera ve Engin cok iyi perfonmans gösterdiler bugün ilk 11'de baslatmasa bile süre alacaklar diye düsünüyorum,kazim 11'de basliyacak yada sonradan girecek burda bir dönüsümlü tercih olacaktir.

4-4-2 bozmiyacaksak Sercanla basliyacaktir,Sercan ilk basta oynamazsa oda sonradan kesin süre bulur...

505129063.jpg

505129224.jpg

505129685.jpg

Son durum..

Bursanin stoperleri cok agir,beklerindede ciddi sourn var zaten wederson cezali,Emre'nin suratiyle cok pozisyon ve sut imkani bulacagini düsünüyorum,Sercan'da oynarsa tam ona göre bir mac olabilir,Emre,Sercan,Engin tam bu mac icin bicilmis oyuncular,bu 3 oyuncunun oynadiklari sürede pozisyon ve gol bulacagini düsünüyorum.

Bursanin stoperleri cok agir,beklerindede ciddi sourn var zaten wederson cezali,Emre'nin suratiyle cok pozisyon ve sut imkani bulacagini düsünüyorum,Sercan'da oynarsa tam ona göre bir mac olabilir,Emre,Sercan,Engin tam bu mac icin bicilmis oyuncular,bu 3 oyuncunun oynadiklari sürede pozisyon ve gol bulacagini düsünüyorum.

ee madem öyle sorunlu defansları var, yiğitle başlasak fena olmazmı

zeminde sorun yok iyi.

ee madem öyle sorunlu defansları var, yiğitle başlasak fena olmazmı

Yigit takima henüz yeni katildi süre alirmi bilmiyorum ama hoca ilk 11'de baslatmaz diye düsünüyorum,ama sonrada yigitte oyuna girebilir,genelde öyle yapiyor cünkü,alistira alistira yavas yavas oyuncularin sürelerini arttiriyor ve etkili perfonmans yakaladigi an formayi teslim ediyor.

Yigit bugün 70.dakika sonra oyuna girebilir evet oda cok etkili olur,cünkü bu zemin futbol oynamaya cok musait bizim oyunculara göre,suratli bir takim degil deniyor ama suan cok suratli hucum oyuncularimiz var,Sercan ve Yigit,Emre,Engin topu ileriye cok hizli tasiyabiliyorlar.

Yigit takima henüz yeni katildi süre alirmi bilmiyorum ama hoca ilk 11'de baslatmaz diye düsünüyorum,ama sonrada yigitte oyuna girebilir,genelde öyle yapiyor cünkü,alistira alistira yavas yavas oyuncularin sürelerini arttiriyor ve etkili perfonmans yakaladigi an formayi teslim ediyor.

Yigit bugün 70.dakika sonra oyuna girebilir evet oda cok etkili olur,cünkü bu zemin futbol oynamaya cok musait bizim oyunculara göre,suratli bir takim degil deniyor ama suan cok suratli hucum oyuncularimiz var,Sercan ve Yigit,Emre,Engin topu ileriye cok hizli tasiyabiliyorlar.

sorun zaten taşımak değil biliyorsunuz değilmi??

sorun o taşıdığın topu iyi kullanmak..

Nedense zorlanmayacağımızı düşünüyorum. Kanat oyuncuları formda olsun yeter ki. Riera'nın son formunu beğendim. Sağda da Yiğit olsa tadından yenmez..

Bugün benim tahminim Ankaragücü macinda dinlendirdigi oyunculari ilk 11 oynaticak hoca.

O zaman söyle bir kadroda cikabilir.....

----------------------------Muslera---------------------------

Sabri---------------Semih----------Tomas----------------Hakan

Emre-----------Engin---------Melo---------Selcuk---------Riera----

--------------------------Elmander-----------------------------------

Son macta Riera ve Engin cok iyi perfonmans gösterdiler bugün ilk 11'de baslatmasa bile süre alacaklar diye düsünüyorum,kazim 11'de basliyacak yada sonradan girecek burda bir dönüsümlü tercih olacaktir.

4-4-2 bozmiyacaksak Sercanla basliyacaktir,Sercan ilk basta oynamazsa oda sonradan kesin süre bulur...

bende böyle bi kadro bekliyorum

bugün banko böyle cikariz

Muslera

Ujfa - Semih - Zan - Balta

Emre-Selcuk - Melo- Riera

Kazim Elmander

Ben ankaragücü macinda yeni bir 9/9 serisinin baslangicini yaptik demistim,bugünde sorun yasicagimizi sanmiyorum 2/2 yapip antalya karsindada kisa sürede 3/3 ile yolumuza devam edecegiz,yeni serimizde bir samsunspor maci yasicagimiz tek mac Gaziantep deplasmani o mac disinda cekindigim mac yok,kadiköye kadar gene 9/9 ile gider ordada külüp rekorunu kirariz...Suan ligde bizi yenecek bir takim yok,ancak biz kendimizi yendiririz....

Antalya macinda Baros geri dönüyormus...Eboude Besiktas maci öncesi dönecek,sakatlik felan olmazsa cok genis kadromuz var suan tüm rakiplerden daha genis kadroya sahibimiz ve yavas yavas oyniyanda oynamiyanda fark etmiyor,mesela gecen Ceyhun oynadi haftalardir oynamamasina ragmen Caglar ile birlikte cok iyi oynadilar.

Beni endiselendiren hakemler ve sahalarin zemini,eskisehirdeki gibi zemin ve ilk gaziantep macindaki gibi hakem katliyamina ugramazsak ligde bizim bilegimizi ancak biz kendimiz bükeriz,oyunu umursamazsak kendi kendimize puan kaybederiz,fakat Fatih hocanin oldugu yerde Hasan hocanin oldugu yerde bunu kimse düsünmüyordur sanirim :D

Geri
Üst Alt