Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor - Galatasaray | 28 Ocak | 19.00
kaymak gibi zemin. helal bursa
kaymak gibi zemin. helal bursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursa stadında alttan ısıtma varmış, o yüzden buzlanma olmaz.
Bursanin stoperleri cok agir,beklerindede ciddi sourn var zaten wederson cezali,Emre'nin suratiyle cok pozisyon ve sut imkani bulacagini düsünüyorum,Sercan'da oynarsa tam ona göre bir mac olabilir,Emre,Sercan,Engin tam bu mac icin bicilmis oyuncular,bu 3 oyuncunun oynadiklari sürede pozisyon ve gol bulacagini düsünüyorum.
ee madem öyle sorunlu defansları var, yiğitle başlasak fena olmazmı
Yigit takima henüz yeni katildi süre alirmi bilmiyorum ama hoca ilk 11'de baslatmaz diye düsünüyorum,ama sonrada yigitte oyuna girebilir,genelde öyle yapiyor cünkü,alistira alistira yavas yavas oyuncularin sürelerini arttiriyor ve etkili perfonmans yakaladigi an formayi teslim ediyor.
Yigit bugün 70.dakika sonra oyuna girebilir evet oda cok etkili olur,cünkü bu zemin futbol oynamaya cok musait bizim oyunculara göre,suratli bir takim degil deniyor ama suan cok suratli hucum oyuncularimiz var,Sercan ve Yigit,Emre,Engin topu ileriye cok hizli tasiyabiliyorlar.
Bugün benim tahminim Ankaragücü macinda dinlendirdigi oyunculari ilk 11 oynaticak hoca.
O zaman söyle bir kadroda cikabilir.....
----------------------------Muslera---------------------------
Sabri---------------Semih----------Tomas----------------Hakan
Emre-----------Engin---------Melo---------Selcuk---------Riera----
--------------------------Elmander-----------------------------------
Son macta Riera ve Engin cok iyi perfonmans gösterdiler bugün ilk 11'de baslatmasa bile süre alacaklar diye düsünüyorum,kazim 11'de basliyacak yada sonradan girecek burda bir dönüsümlü tercih olacaktir.
4-4-2 bozmiyacaksak Sercanla basliyacaktir,Sercan ilk basta oynamazsa oda sonradan kesin süre bulur...