STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor - Galatasaray | 28 Ocak | 19.00

Sarı forma.

Zemin iyi gözüküyoda altı buz filan değildir inşallah

stat temizlenmişmi varmı resim

Emre-Riera ile başlamalıyız bence. Kazım da ikinci forvet olarak oynamalı.

....................................muslera...........................................

ujfalusi...............g. zan................semih........................hakan

..........................................................................................

emre çolak..........selçuk.................melo...........................riera

..........................................................................................

........................elmander.............sercan...............................

başlarız...

Sarı forma, Sercan, 1-2 biter.

Ben Yiğit'in genel anlamda hayal kırıklığı olacağını düşündüğüm için onu yazmam. Kazım kötü oyuncu ama Yiğit'ten iyi bana göre.

Ben Yiğit'in genel anlamda hayal kırıklığı olacağını düşündüğüm için onu yazmam. Kazım kötü oyuncu ama Yiğit'ten iyi bana göre.

maalesef öyle , hiçbir yetenek kırıntısı göremedim henüz ben de

Yiğit daha geldiği gün İstanbul gecelerine malzeme olmus magazın programlarına haber olmus, Terim oynatmaz onu kafadan kesik yer o.

Bu Dünya faani ölüm gelir ani bugün Penalti olursa sen kullan SABRİ. :lol:

Gaziantep macina kadar 3/3 ile gidersekki bence gidecegiz,antepde olasi bir 4/4 seri en yakin rakibimize 7-8 puan fark ile o haftaya girmemizi saglar,bu en yakin rakibimizde Besiktas olursa cok ciddi puan farklariyla ilerliyen haftalarda gireriz,ben en kritik haftayi Gaziantep deplasmani olarak görüyorum,Gazinatep hala düsme hattindan kurtulamadi ve kriz icerisindeler oynadiklari oyunuda cok begeniyorum bence yerini haketmiyen bir takim,Gaziantep,Sivasspor deplasmanlari cok önemli iki deplasman suan oynadiklari oyun olarak Fenerbahceden cok daha iyi bu iki takimin oyunlari,fakat antep puan olarak istedigi puanlari bir türlü topliyamadi.

Bizim anteple oynadigimiz hafta Fenerbahce-Besiktasla oynuyor kim puan kaybetse farki acacagiz ve bir beraberlik cikmasida cok olasi yani bizi 5 puanla takip etseler bile o hafta ikisine birden 7 puan yapma sansimiz dogacak,bu yüzden bugünkü bursa-antalya ve gaziantep maclarina cok ciddi hazirlanacagiz ve kazanicagiz.

505151389.jpg

Geri
Üst Alt