STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

iyi oldu transfer yaparlar

Şu Riera tam bank asyalı topcu...

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray |2.Yarı | 28 Ocak

:sad007:

Nasıl transfer gerekmiyor bu takıma ya.

Şu Bursaspor'u yenemiyorsan ayıp.Bir kanat, bir forvet alsalardı, Bursa'yı eze eze yenerdik.Skor taraftarlığı yapmıyorum kesinlikle, bu kadronun yetmeyeceğini herkes görüyor, görmemezlikten gelinirse bir sene daha kaybedebiliriz.

Sen yapmassan Fatih hocanın istediği transferleri sonuçlanıra katlanırsın

yahu tamma bizim eksikliklerimiz var vs. peki bursanin kadrosu bizimkinden daha mi iyi???

fatih hoca da dogru tercihler kullanmali! onda da suc var!

ya rkadaş ne sinir bozucu son saat bunlar.

maçı izleyemedim monitörde kapanıp duruyor kendiliğindne + bide yenildik cok kızgınım.

küfür edebilriim

hani transfer lazım değildi off leşş gibi oynadık

bugun hakan batla, sercan, selcuk, melo, sabri, emre colak herkes birbirinden kötü oynadi

bu yuzden hic sasirmamak lazim yenildgimize

ama yinede adama koyuyor, lesh oglu lesh bursaspor vardi karsimizda

gecen hafta gencler 0-2 geriden gelip 2 gol atti bunlara

Sezon başında takımda iyi kötü bir sürü kanat oyuncusu vardı. Bazıları gönderildi, yerine başkaları alınır diye bekledik nerdeeee.

Önümüzdeki hafta rakiplerimiz birbiri ile oynayacakken bu puan kaybı hiç iyi olmadı.Neyse sağlık olsun.

hakem... anladın sen

atamayana atarları oynadılar bugun :(

Böyle maçları bir tane adamın çıakr serbest vuruştan atar falan kazanırsın..Ama bizde kilit açacak oyuncu yok..Hele ki Baros sakatlığından sonra neden oyuncu alınmaz anlamam..Eksikliğimizi görmemiz için bu maçlar mı gerekli..Ben anlamıyorum arkadaş bu ülkede ki transfer olursa takımın dengesi bozulur mantığını..Kaliteli adamı koyarsan denge menge bozulmaz arkadaş

Hiç işte ya para dengeleri bozulurmuş arkadaş arkadışının aldığı tartışan futbolcu zaten olmaz olsun ne dengesi bozulacak hepsi milyon dolarlar alıyor senede türk futbolunun salak klişelerinden biri işte.

ne kadar saldirsakta gol pozisyonlarina dogru durust giremedik. son paslar ve bitirici vuruslarda cok kotu idi bugun. Sercan Riera bugun bu takimda ilk onbir oyuncusu olmadiklarini bir daha gosterdiler.

bu tur kazalar olur. cok uzuldugum dogru ama hic bir sekilde sinirli degilim. onumuzdeki maci aliriz yolumuza devam ederiz :)

millet 97 de 96 da atar hakemler uzattıkça uzatır bizim maçta süre dolmadan bitirilir.

bahaneler ufak dakikalar olmamalı bence.bugün bursada, yok diğerlerinin uzatması fazla bizimkisi az diye bahane yapmamalıyız.ben başkana yönetime sallamam ama başkanın sözüyle yola çıkarak hedefi avrupa olan bir takımın kendi ligindeki vasat bir takımda dakika hesabı yapan bir bahaneye tutunmamalıyız.

abi 5-6 tane pozisyona girdik atamadık.adamlar 1 pozisyon buldu golü attı. ulan beşiktaş fener bi b.k oynamıyor hakemle felan kazanıyor. artık şu kanada ve forvete yaratıcı bir adam alın. şu beceriksizlwerden kurtulalım. yigit o vurdugun topla kendini belli ettin.

Tam da puan farkini acmisken olacak is degil ya.. Allah'tan fb gecen hafta yenildi :s

Artık rakipler bize kolay önlem alıyor.

Selçuk'u ve Melo'yu kitliyorlar. Yapacak bişey kalmıyor. Çünkü kanatlarımız zayıf ve ortadan delecek oyuncumuz yok.

Transfer lazım deyince transfer taraftarı oluyoruz.

Bunu da söyleyince kuş oluyoruz ama bu kadro şu haliyle bu tip deplasmanlarda çok takılır.

Maglubiyetin Sorumlulari:

1. Fatih Terim: Ey be Fatih Terim, illa 60 küsür dakika beklemelimisin, Sercan denen Sözde Futbolcuyu oyundan almak icin...

2. Yönetim: Elinizi biraz cebinize atin da, su takima Adam gibi Kanat oyuncusu alin. Kanatlara bak: Riera-Balta, Emre-Sabri. Buyrun Cenaze Namazina.

F.Terim'in hiç ama hiç suçu yok kusura bakma, tek suç yönetimin.

Ya arkadaş ben bu hakemleri anlamıyorum Fener maçında yerde yattığı saniyeleri üstüne fazlasıyla ekler.. 90+'dan sonra Bursalılar yerde yattı, Carson zaman geçirdi ama hakem +4 dakika uzatmaya bırakın süre eklemeyi +3.55'de maçı bitirdi yeter artık ya

Geri
Üst Alt