STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray |2.Yarı | 28 Ocak

bari puan alsaydik offff....

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Bursaspor ya Bursaspor futbol oynattırmadı bizi Bursaspor.

Ulan bu yönetimsel karışıklığı kim yapıyorsa onun Allah belasını versin.

Sercan 3 maçtır oynuyor hiçbirinde bir tane olumlu hareketi yok.

riera-sercan-kazım

sabri- hakan balta bunlar yine idare eder.

.

bu adamların ne futbol zekaları var ne yetenekleri. ilk 11 de bu saydığım adamların 2 tanesi bile olması mağlubiyet için yeterli mazeret. kanat yok takımda orta açabilen adam yok. adam eksilten kanat yok. yok oğlu yok.

tamam fatih hoca ya saygımız büyük ama...hangi mantık riera yı 77 dk oyunda tutarki

yenilmek problem değil ama hiç varlık gösterememek adamın canını sıkıyor. Uçurum kenarın da olan bir takımla oynuyorsun biraz sık at bir tane rahat rahat maç izleyelim. kuruş hucüm etme kapasitesi olmayan bir takım var karşımızda, barcelona ya oynuyormuş gibi temkinli oynuyoruz.

şu mantıktan kurtulmadığımız sürece bizden bi yol olmaz. "bu oyuncu 4 etmez," 5 lira yerli oyuncuya verilmez," "nasıl olsa lideriz takımın düzeni bozulmasın," "bu oyuncu aldığı parayla takım içindeki dengeleri bozar".

Geçen sene 16 civarı mağlubiyet alan takımdan 2 mağlubiyet alan takım kimliğine büründük. Yönetime hocaya laf eden küfürü hakeder bence.

Fatih Terim hata yaptı kabul ama onun da huzuru bozulmuş belli ki. Transferin olup olmaması en büyük hata değil. Bukadar medya'da geçmesine musade etmek, bunu 'manage' edememek en büyük hata bence. Bunu yapamasan takımın da kötü gider, hocanda sağlıklı çalışamaz.

bu sene cok nadir geriye düsüyorduk. ikinci yarinin hemen basinda geldi gol, ikinci yarinin tamaminda bu soktan kurtulamadik maalesef.

olmadi, ama ben ilk yaridaki futbolu cok kötü bulmadim. dedigim gibi, o gol takimin bütün moralini alt üst etti, atak bile yapamadik.

canlari sagolsun, her maci kazanacak degillerdi, ancak ben golden sonra daha sakin, daha akilli oynayan bir galatasaray görmek isterdim.

hafta ici yine macimiz var. derhal o maca konstrante olmamiz lazim

yenidlik iste yönetim transfer yapmasin daha kanatsiz takimmi olur ya biz kanat diye bisey yok ah yönetim ah

Görende 107 yıldır çıktığımız tüm maçları kazandıkta ilk defa maç kaybediyoruz ondan herhalde o yüzden bu kadar yönetime sallayanlar var çok yazık.Dönün bi arkanıza bakın bu takım bu maça gelene kadar 11de 10 yaptı.Şimdi bi maç kaybetti edilmeyen laf kalmadı yazıktır günahtır.

Yensek güzel olacaktı tabi ama futbol bu kaybetmekte var.Barça bile gitti R.Huevlaya yenildi 230tl kuponum yattı o maçın yüzünden

Her maçı kazanacağız diye bişey yok ben takımımdan memnunum (sabri,sercan ve kazım haricinde)

Fatih Terim yine adam gibi konuşmazsa ona büyük yazıklar olsun.

Allah rızası için biri Sabri'yi kadro dışı bıraksın.Yeter artık,her sene aynı eziyeti izlemekten gına geldi.

düşünün ki bu takımda en çok çalım atabilen futbolcu engin.bir tane teknik futbolcumuz yok.iki kanatta rezalet.iki bekimiz de ok gibi.sabri bu takımdan gönderilmeli derhal.adama kafasından futbolu silmiş

Yav yürüyün gidin Riera maçın en etkili ismiydi. Emre'yi çıkartması lazımdı illa birini çıkartacaksa.

bugun sabriyi oynatip, kendini yakti hoca

su herifi kazanacagim diye, gitti koydu ilk 11,oysa zani stopere koyup, urfaliyi sag beke kaydirsa ...

oyunculara hiç laf söylemeyin.

Allah rızası için bu takım ,bu klüp ne zaman doğru yönetilecek.Ulan kanser edersiniz adamı kanser.

Ali dürüst,albayrak,Sedat doğan,Refik arkan,Bülent tulun gidin ulan düşün şu klübün yakasından.

Sercan ve sabri karsi takimda oynasaydi skor bunun tam tersi olurdu,Sercan-Riera-hatta yigitde dahil bu adamlari takima alipda birde bunun yaninda sabri denen futbol cahilini halen bu takimda tutan idare ve teknik ekibi öpüyorum!

Geri
Üst Alt