STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

onlar playoffta da olmazsa napıcaksın pekı?
Geçen sene takımın 23. Haftada kaçıncı olduğuna bakın sonra gelin eleştirin Fatih Terim'i.Takım 12 hafta çok iyi bir form tuttu bu düşüş çok normal Eboue ve Baros dönünce rahatlarız

Bir mağlubiyetle kimseyi karalamayın.Üst üste galibiyetler alınırken güllük güllistanlıktı herşey.Her işte bir hayır vardır.;)

Yensen de yenilsen de desteğimiz sonuna kadar sürecek GALATASARAY'IM!

tabiki oğuzhancım yenilsede yensede galatasarayın yanındayız da ben kusura bakmasınlar bu sercanın bu sabrinin bu rieranın yanında olmam.

mutlak transfer lazım.ismi ne olursa olsun farketmez artık yaratıcı bir kanat oyuncusu lazım.

basin toplantisi hangi kanal da?

hyurekli Haluk Yurekli

Sakiri olmasin diye elimden geleni yapiyorum diyen sahsiyet mutlu mudur? Bence mutludur...

25.01.12, 22:51

Çok net bilgi .Shaqiri transferini istemeyen bülent tulun ve sedat doğan gerekçe ise ''İsviçrede oynayan ve henüz kendini kanıtlamamış adama bu kadar para verilmez''.

Ben size ne demiştim demekki doğru söylemiş uğur demırkırdı.

Kusura bakmayın da koskoca Ünal Aysal bi bülent tulun denen herifin sözüyle terime rağmen transferi yapmıyorsa tek suçlu odur. Başkan dediğin sözünü geçirmeli

Skor taraftarlığı yapmış gibi olacağım ama ben söylemiştim.Daha 2 ay önce devre arası trasnferini boş geçersek bu takım play-off'u kaldıramaz diye.

Aramızda çok saçma , basit ve sonuca odaklı yorum yapan arkadaşlar var.Lütfen sakin olsunlar.14 hafta sonra kaybettik.Hep kazanacağız diye bir kural yok! Hele şu Playoff varken bu tarz mağlubiyetleri hiç kafaya takmayın! Ama bunun devamı gelirse mesela şimdi haftayada kaybedersek , ondan sonraki haftada bir puan kaybı gelirse o zaman eleştirmeye başlarız! Evet kötü oynadık ama ağır bir şekilde takımı , yönetimi yerden yere vurmaya hakkınız yok! Hala lideriz! Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden!

Şu an o kadar sinirliyimki anlatamam bu oyuncuların böle oynamaya hakkı yok yazıklar olsun . 1 takım kötü oynar karsı takım o gün daha iidir anlarım ama bursada bişi oynamamışken vallaha dicek bişi bulamıyorum

shaqiri'nin olma ihtimali yükseldi bana göre.

Elmander ayrı bir rezalet zaten adam da BİTİRİCİLİK yokkkk. İlk yarıda o golü atsa maçı farklı bile kazanırdık.

Futbolu bilmeden konuşan insanlar olmasa hayat cok güzel olurdu.

Şimdi Yiğit tamam iyi futbolcu olacak ilerde ama onu sezon sonuna bıraksaydıkta,parasını tamamlayamadığımız ve direkt 11 başlayacak şakiri'yi alsaydık o parayıda katıp..Böyle olur muydu ben buna kızıyorum işte..Şakiri gibi genç alalım diyip r10 veto ediliyor şakiri pahalı diyip alınmayıp yiğite 3 milyon veriliyor..Hiç kimseyi alma devre arası yine anlarım..

fatih terimin bugunku hatasi sabriyi kazanacam diye onu ilk 11 de oynatmak.

koy zani stopere, urfayi sag bek, bitsin bu is.

baska hatasi olmadi.

birde meloyu oyundan almasi biraz garip idi ama melo da kasindi

Yenilgiye kimse bişey demiyor. Zaten çok fazla şey kaybetmiş değiliz.

Ama böyle maçlarda takımın zorlanacağı belliydi. Başkan, yönetimdeki diğer isimler, Fatih Hoca dahil herkes kadroya yeni isimler katacağız diyordu ki onlar da takımdaki eksikliğin bilincide oldukları için bunu söylüyorlardı.

Fakat yine bir Galatasaray klasiği yaşadık ve transfer dönemi bitmek üzereyken bile biz hala eksikleri kapatamadık.

2009'da defans eksikliği vardı kapatamadık önce Avrupa gitti ardından şampiyonluk

2010'da forvet eksikliği vardı kapatamadık yine aynı tablo.

2011 çok kötüydü zaten.

2012'de bu kez de kanatlar eksik yine kapatamadık ve yine şampiyonluk kaçarsa içinden çıkamayız bu işin.

Fatih Terim'e yakışmayacak hatalar vardı bu maçta

1) Haftalardır Sağ bek sabri olmayacağı çok aşikar bir şekilde ortada o zaman bu maçta gökhan zan'ı oynatıp Ujfa'yıda sağ beke çekmeliydi

2) Maçın ilk yarısı zor dayandığım sercan'a 65'e kadar süre vermesi anlamsızdı

3) kanatların verimsiz olduğu hatta bir tane bile düzgün top gelmemesine rağmen 4-4-2'de ısrar etmesi gereksizdi

Zaaten bu Hoca'nin Sabri Ask'ini anlamis degilim.

Sabri hem kötü, hem formsuz, üstelik formsuz olunca daha da kötü

Bu mağlubiyet zamanlama açısından çok kötü oldu.Keşke geçen hafta almış olsaydık bu yenilgiye.Transfer adına 3 gün içinde nasıl bir strateji izleyebiliriz ki?

yenildik diye ümidi kesenler ağır konuşanlar bizden DEĞİLDİR

olamazlarda

neden yenildik onu eleştirelim ona varım

kızdırmayın beni :(

Geri
Üst Alt