STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Kusura bakmayın da koskoca Ünal Aysal bi bülent tulun denen herifin sözüyle terime rağmen transferi yapmıyorsa tek suçlu odur. Başkan dediğin sözünü geçirmeli

Ünal Aysal,Bülen Tulun'un futbol bilgisine maalesef çok güveniyor.Bu yüzdendir ki kendisine danışman yaptı bu adamı.Sedat Doğan ise başlı başına ayrı bir facia zaten.Yönetim içinden basına haber sızdıran şahısta yine bu zattır. :SS:

hoca hala transfer olursa olur olmazsa diyor yapcak bişi diyor allahım delircem yemin ederim yahu

Hoca ne yapsın. O listeyi verdi istediği oyuncular belli, yönetim alabilirse olur.

takviye takviye takviye uyuma yönetim 3 günün kaldı tak-vi-ye

altunterim Osman Altunterim

Fatih Terim : Galatasaray 5-6 pozisyon buluyorsa atmalı.. Atamazsa kaybedersiniz.. Turkiye'nin en çok gol atan takımına yakışmadı bu..

Hoca FORVET İSTİYOR FORVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eboue dönene kadar lider kalırız umarım!

maglubiyeti gectim

Ulan Firat

nasil bir insansin sen ?

ilk yarida kestigin 2 atak , avantaja birakacagina uyduruktan pozisyon kesti öyle 2 bariz gol pozisyonunu yedi.

ikinci yari dahada beterdin ;

Meloya faul yapiliyor adama kart veriliyor bu nedir ?

sabriye carpmayan topta tac atisimiz bile yeniyor, bir cok kez oldu bu

5 tane tartismali pozisyondan 1'i penaltiydi ben bile unuttum artik okadar hakkimizi yediki

uzatmanin 1 dakikasi öyle yendi, 30 saniyede erken bitirdin , baskalarina 90+6 verirsin 90+9'da bitirirsin bu nedir Firat ???

macin topuda lanetliydi

tüm bursalilara carpti bi gol olmadi, bukadar pozisyon bulupta atamamak 1.beceriksizlik 2.sanssizliktir. bugun 2ye daha fazla takildik

rakibin 4 sutu var, 1i gol , 2si duran toptan kafa, 1ide uzaktan tribüne giden sut.

GS düsmanligi okadar tavan yapmisti stepanov bile ölümüne oynadi hastaneye kaldirilmis. ndiayede sirf ayaklara oynadi.

sacma sapan maclar oynaniyor bu ligde.

icerideki ölürse türk futbolu ancak ozaman kurtulur.

58.madde olayindanda kaynaklanan bi durum aslinda, ilk mazeret ise fener maglubyetinden sonra GSnin kazanmasi hic olmaz.

Aklınızdan Çıkarmayın TÜRKİYEDİR GALATASARAY!!

Transfer gerekiyor bu açık ve net! Allah korusun sakatlık olduğunda düşünemiyorum takımın durumunu malesef.

Fatih Terim : Ben transfere cevap vermekten sıkıldım! Başkanımız hoca bize söyler biz de transfer yaparız dedi.. Yapamadık.. Olursa olur

Çok manidar olmuş.Tabi anlayana.

Adamlar küme düşecek milyon euroları çıkarıyor yinede cebinden Sow'u alıyor.

Biz bu senede CL'de olacağımız kesin iken bu takımı şimdiden CL'ye hazır hale getirmek için uğraşmıyoruz..

Bu takım bir şekilde şampiyonda olabilir (fb nin düşmesi bjk nin eski puan almasıyla) fakat başkalarının akibetine göre hareket etmemeliyiz.

Bu takıma en azından 2-3 takviye yapılması lazımdı bu ara transfer döneminde

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray |2.Yarı | 28 Ocak

R10 dediğiniz adam sadece kulübe önerıldı elınde sözleşmeyle kapımıza gelmedi evet dense gene alınmazdı alamazlardı Olcan ı alamayan adam R10 alır buna nasıl ınanıyorsunuz

R10 u Baskan Fatih terime sordu alalim mi diye , Fatih Hocada böyle futbolcu ile herkez calismak ister ama takim huzurunu bozabilir dedi.

Fatih Hocaya laf atmiyorum sadece olanlari diyorum. Baskana sen neden taktin 1 mac malubiyetle onu anlamadim !

gecen seneler cok mu güzeldi? suan 1. yiz takim ilk defa malubiyet gördü 10 haftadir , rakiplerini eze eze yendi. Transfer kapanmadi daha, yabanci futbolcularimiz Afrikada bilmem nerde. birde baskan futboldan anlamam diyor ama emin ol yinede senden iyi yönetir kulübü, baskana ona buna fikir vermeye kalkmayin.

ben ilk bastan beri diyorum mesajlarima bakin bu kadroyla sampiyon o-la-ma-yiz ama cok billen yönetim oluruz diyo bunlar bizim daha iyi gunlerimiz artik her deplasmanda puan yada puanlar birakip gelecez

Fatih Terim : Ben transfere cevap vermekten sıkıldım! Başkanımız hoca bize söyler biz de transfer yaparız dedi.. Yapamadık.. Olursa olur

Su cevap herseyi anlatmış. Terim'e verilen sözler tutulmuyor.

Terım sezon sonu bırakır ben dıyım

Beyler rahat olun, biz simdiden CL kadrosunu yapmak icin ugras verioruz.

:coffee:

Geri
Üst Alt