STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Aslında bize ciddi ciddi forvet lazım... Pek göze batmıyor gibi gelse de Baros'a bişey olursa valla yanarız. Onun yerini hiçkimseyle dolduramayız. Gol atamadıktan sonra kanatları fullesek neye yarar...

Ah be Baros!

Ünal Bey'ede bir sözüm var;

Roni falan diyorsunda elde var Yigit adamda yeteneksizin teki, Sercanda genc, Emrede genc öyle sorumluluk alacak adamlar degil. Yapmazsan transfer kalirsin öyle. kaldiki birde GS düsmanligi var ortada.

hoca hala transfer olursa olur olmazsa diyor yapcak bişi diyor allahım delircem yemin ederim yahu

Fatih Terim napsın transfer istediğini daha nasıl ima etsin. Ama bunu üstüne alınmayan yönetim sağolsun. Orada bülent tulun var terim kimmiş

ben ilk bastan beri diyorum mesajlarima bakin bu kadroyla sampiyon o-la-ma-yiz ama cok billen yönetim oluruz diyo bunlar bizim daha iyi gunlerimiz artik her deplasmanda puan yada puanlar birakip gelecez

Abartıyorsunuz renktaş 1 şutta gol atan bursa vadı bugün kötü halimizle birlikte yani fevri yorumlar yapıyorsunuz sinirle yakışmıyor bize.Bugün biraz şans olsaydı galip gelebilirdik.Hemen karamsarlığa gerek yok.Tamam eksiklerimiz var ama Baros ve Eboue dönsün takım toparlanacaktır buna inann azıcık ve takıma güvenin

her takımın düşüşü olur normal

buradaki arkadaşlar 17 de 17 bekliyordu herhalde

galatasaray bu maçta kötü oynamış olabilir

bugün bireysel olarak çok kötü oynayan oyuncular vardı (örnek selçuk , melo)

ileriki haftalarda kendilerine gelirler.

ulan nifakçı menejer çakması bülent tulun düş yakamızdan.. kimsin ulan sen kiiimmmmmm :mad: .. çapın ne senin gelip her işe taş koyuyorsun. ünal başkana da helal olsun bunu bizim başımıza sardı.

Bülent Tulunun kulakları iyi cınladı

Formanı formanı uyuma taraftar al formanı Başkan getirsin sana Forlanı

ne diyorsunuz renktaş yönetim ilk önce verdiği sözleri tutsun bn her ürününü kullanıorum takımımın tamam mı ilk önce transfe sözünü onlar üzerine düşsün biz yapıoruz üstümüzüe düşeni

Adnan Sezgin, Bülent Tulun, Sedat Doğan .... kimdir abi bu adamlar ? futboldan anlamayan adamlar mı karar veriyor artık futbolcu transferlerine....

biraz ciddi bir rakip bulduk mu karşımızda hemen çözülüveriyoruz. bu takım play off larda çuvallayabilir. çok fazla sayıda yeteneksiz oyuncumuz var, ve takım olarak maçları yeterince ciddiye almıyoruz, umursamaz, lakayit oyuncu sayımız fazla. golcümüz yok, sağbek eboue yi saymayın şu an için o da yok, solbekin hücuma desteği sıfır, e ne bekliyorsunuz ki

Hakan balta,riera,sabri,,kazım..

-------------Muslera-------------

-----------Ujfalusi----Semih-------

-----------Selçuk------Melo---------

-----------Elmander--Baros------

sıkıntı apaçık ortada yönetim nerede?

Yönetim transfer konusunda bu şekilde lakayt davranmaya devam ederse Terim'in istifası yakındır.

#bülenttulunistifa&haldunüstünelgöreve#

Gelecek maç Sabri sağ bekte başlarsa ben artık maç falan izlemiyorum.

Bu adam form tutacak alışacak diye daha kaç keskin viraj dönmek zorunda kalacağız biz ?

Şimdi hiç bir spor programıda izlenmez.

Shaqiriye gerçekten 2 teklif yaptığımıza inanmiyor.Ft bu kadroyla buaraya kadar getirmiş takımı adam 2 tane adam istiyor.Maliyeti ne olursa olsun yapacaksın bu transferleri.Bir forvet birde shaqiri çok gördüler hocaya.Sezon sonu cezalar felande verilmez bizde bu kadroyla şampiyon felan olamayız.

Basel başkanı boşuna mı yeni bir teklif yapılmadı bize dedi.

Terim'ide öyle ulu orta biraktilar yanliz basina. ne takviye var ne birsey. adamin istedigi hicbir adam alinmadi neredeyse.

baskan, sen onceki baskanlara benzemessin.

hadi git getir su shakiri, bir iki milyon fazla ver..hadi be......ne olur!!!!!!!

Geri
Üst Alt