STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Yahu nasıl transfer olursa olur olmazsa olmaz ya? Bu iş parayla olur bazen kıyacaksın paraya ama adama değiyorsa!

Yönetimler gelip geçiyor ama beceriksizlik hiç geçmiyor.

her takımın düşüşü olur normal

buradaki arkadaşlar 17 de 17 bekliyordu herhalde

galatasaray bu maçta kötü oynamış olabilir

bugün bireysel olarak çok kötü oynayan oyuncular vardı (örnek selçuk , melo)

ileriki haftalarda kendilerine gelirler.

işimiz ilerki haftalara, yarınlara kaldıysa yaş.eğer bugün önlemini alsaydın yarınların sıkıntı olmazdı.

yönetim görmüyor mu? buradaki birçok taraftar yalnış mı düşünüyor? deliye döneceğim.

transfer şart arkadaş ya.

ulan ben bu isi anlamiyorum.

ünal aysal "parasi ne ise verip alirim" diyip geldi.

simdi 2 kurus hesabi yapiyor "hoca topcu ister, bizde bakariz, eger butcemize uygun ise aliriz" diyor

sonra baskan geliyor "ronaldinhoyu alalim mi" diyor,

hayidir? ronaldinhonun maliyeti ortada ???

simdi taraftar baskana, yönetime laf atsa suclu öyle mi?

taraftarin baskana laf atmasi cok normal tüm bu olan bitenlerden sonra.

baskan gelirken neler demisti, simdi neler diyor, shaqiriyi almam diyor, ama ronaldinho icin param var diyor

baskan bizi üzüyor

bazilari, onlar kendilerini bilir, Allah yerine Fatih Terim'e tapiyor, olay o boyuta geldi. Birisiyle -ismi lazim degil- MSN'den samimiydik, bi kez Terimi elestirdim diye, ana avrat düz gitti bana, bir kac defa benle muhatap olmaya calisti ama böyle insanlarla -insan demeye dilim varmiyor- isim olmaz. Utancindan artik burada mesajlarimi da alintilayamiyor, genel cevap veriyor, cok da iyi biliyorki burada o bahsettigim FT Avukatlarindan biri de kendisi, o sahis kendisini bilir. Neyse..

Fatih Terime saygim sonsuz, niye? Galatasaray teknik direktörü diye, Galatasarayimiza müthis basarilar kazandirdi diye. Ama Fatih Terimi zerre kadar sevmiyorum, niye? Kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Tarzi hosuma gitmiyor sevmiyorum bu kadar basit.

Sercanin 60 dakika boyunca oyunda kalmasi, Sabrinin tel tel dökülürken Zan'i oyuna almamasi, Yönetime Transfer konusunda yeterince baski yapmamasi, bana göre sahada sergiledigimiz futbolun bas etkenlerinden, bu takim, bu kafayla böyle disli rakipleri deplasmanda cok zor yener, bu da benim zoruma gidiyor arkadas. Biz Galatasarayiz, Bursa eze eze yenecegimiz macta, hic bir varlik gösteremeden maglup oluyoruz

FT sevmeyebilirsin ama bu kadar başarılı birisini ve Galatasaray;a basarı getirmiş birisini sevmiyorum demeyede mecbur değilsin. bırak sevmiyorsan içinde kalsın.

Hayırlı mağlubiyet olacaktı fakat geç gelen bir mağlubiyet oldu maalesef. Futboldan anlamayan yönetimimizin kadromuzun yetersiz olduğunu anlaması için bunun daha önce olması gerekiyordu.

Öyle kenara çekilip topu Terime atmak kolay tabi.

Şu deplasman fisktürlerimiz bakarmısın.

Galatasaray - Antalya

Antep - Galatasaray

Galatasaray - Hurmaspor

Mersin - Galatasaray

Galatasaray - Beşiktaş

Sivas - Galatasaray

Galatasaray - Genclerbirligi

Febe - Galatasaray

Galatasaray - Ts

Galatasaray - Ordu

Manisa - Galatasaray

baskana sormak lazim: sercanlar, kazimlar, rieralar, baltalar, sabriler ile mi avrupa da basari ve basari da süreklilik saglayacaksiniz?

10 haftadır 1 mağlubiyet aldık diye hafta içi imkanı olsa dahi Antalya maçına gelmeyip, hatta bir süre destek vermeyecek adamlar bile var. Bunlar yönetime ya da hocaya sallamayı haketmezler.

Haftaya Antalya maçı var. 8 stoperle oynarlar. Bakalım onlara nasıl gol atacağız Baros dönmezse.

Baroooooooos Baroooos sensiz yapamıyoz :sad007: Nolur geri dön Baroos :(

Eğer transfer yapılmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım.

17de 17'yi ancak 15 maç şke ve teşvikle uğraşan şerefsiz kulüpler alır zaten,tebi ki yenilgi olacak ama göz göre göre yenilgi olmamalı sen çıkarsın elinden geleni yaparsın yenilirsin ama şuan 2 tane yerde çok açık eksiklerimiz var başkan " FENER düşmesin" diye açıklama yapıyor arkadaş.Defolsun düşsün de deme düşmesin de deme..Hele transfere ihtiyacımız yok hiç deme..

sikayet et tanju kardes, agzi olan konusur, engelleyemezsin, en iyisi sikayet etmek ;-)

Şikayet edincede birşey değişmiyor ki kardeş. aynı tas aynı hamam.

Fikirler uyuşmaya bilir ama hakaret etmeye ne gerek var

Ünal Aysal'ın acilen devreye girmesi lazım.Aksi halde gidişat kötüye gidiyor.Shaqiri adına yeni bir hamle yapmalıyız.

şimdi rakiplerin kazanacağını varsayarsak 2 puan fark kalıyor arada

farkı çok çok açmamız içten bile değildi

olmadı ama olmalı

Geri
Üst Alt