STSL 11/12 H:23 | Kayserispor 1-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 30 Ocak

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Kayserispor 1-0 Beşiktaş | Devre Arası

Çift sarıdan kırmızı görmenin cezası bir maç.Tabii hakemin üstüne yürüdü,oradan ceza yemezse Fener maçında oynar.Oynamaması bizim için daha iyi.Fener yensin ki,Beşiktaş'la puan farkını iyice açalım.

Kujoviçi isterse 100 tane gol atsın ben olsam direk bu maçtan sonra bu adamı kadro dışı bırakırım.Topçu diye getiriyorlar böyle yabancıları.İşte bir maçta iki gol atıyor 6 ay göz boyuyor.

Bu düzenin temizlenmesi şart.Bu şikeciler düşmeli.Bakın iki takımın oyuncularına,yöneticilerine,taraftarların büyük çoğunluğuna hepsi çirkef hepsi karakteri bozuk.Ve hakemlerde bunlardan it gibi korkuyorlar.Ben maç esnasında fernandesin kırmızı göreceğinden o kadar çok emindim ve düşündüğüm oldu.Bu şikeciler medya baskısıyla,evlerinde çirkef taraftar baskısıyla,yöneticilerin söylemleriyle türk futbolunu katletmiştir.Buna senelerden beri ses çıkarmayan şerefsizlere en sonunda tokadı SAVCI vurmuştur.

fernandes gibi çok üst düzeydeki bir oyuncuyu 2 milyona neden verirler.Böyle sorunlu,karaktersiz olduğu için veririler.

ku7 resmen adama vuruyor.Kart yok.Kırmızı gösterdiya artık sçr kayserinin ağzına.

Çift sarıdan kırmızı görmenin cezası bir maç.Tabii hakemin üstüne yürüdü,oradan ceza yemezse Fener maçında oynar.Oynamaması bizim için daha iyi.Fener yensin ki,Beşiktaş'la puan farkını iyice açalım.

aynen, etik kurulu fener kesin suclu der ama bjk icin kesin suclu der mi, bilemeyiz, bu yuzden fener rakibimiz degil zaten, bjk su anda en büyük rakibimiz.

birde su var, ayni ülkeden 3-4 topcu almak hic iyi birsey degil.

faydadan cok zararli oluyor

Cevap: STSL 11/12 H:23 | Kayserispor 1-0 Beşiktaş | 2.Yarı

basladi ikinci yari, simdi bjk fark atiyormus haha

aynen, etik kurulu fener kesin suclu der ama bjk icin kesin suclu der mi, bilemeyiz, bu yuzden fener rakibimiz degil zaten, bjk su anda en büyük rakibimiz.

Bjk'de -15 fln yese yeter bize. :)

Ben CL'yi özledim arkadaş,öyle yada böyle o gruplarda ismimizi görmek istiyorum.Star Tv'yi özledim arkadaş. :asd:

gaylar cok iyi oynuyor

geçen hafta bjk yenilirken maçı açtım kazandılar şimdi 10 kişi kalmışlar konuya geldim ama maçı açmıyorum :D

navaro napolide oynamis, vay be

Mesaj sayın 38.038. Dediğin şeye bak. Kayseri'yi tutman lazım senin :D

Adam mesajlarının 35'binini Hasan Doğan Türk Futbol Forumu'na yazmış ama bir de buradan düşünmek lazım.Ara sıra fatal error vermesi normaldir yani :D

su klovicin yerine gokhan kazmasi girsin, yemin ediyorum daha iyi olur kayserispor icin

kart vermeliydi, gereksiz bir faul yapti kayserili topcu

Son dakika gelişmesi felan mı oldu biyerlerde,kimse yazmıyorda. :)

Maç çok sıkıcı oldu bir anda :)

kayseri kasiniyor valla, hic ikinciyi atalim maci bitirelim derdinde degiller, simdi bir tane yerse görücem bunlari

Dayan kayseri :)

Geri
Üst Alt