STSL 11/12 H:24 | Beşiktaş 0-1 Mersin İY | Maç Sonucu | 2 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Beşiktaş 0-0 Mersin IY | 1.Yarı

Insallah Mersin boyle devam eder ve Besiktas puan kaybeder.:)

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Beşiktaş 0-1 Mersin IY | Devre Arası

mersin alir bu maci,hava sartlari besiktasi etkiliyor,zemin berbat top sürmek imkansiz,ve cok soguk ve kesici bir hava var karda yagiyor,özelikle rüzgar etkili,bence bu macta baska gol olmaz mersin alir,besiktas önceki haftalardaki ritmini kaybetmis,özelikle zemine bagliyorum top yapamiyorlar.

bosver renkdas coluk cocuk yorumlari iste

gecen sene kümedeydik

bu sene birinciyiz daha dir dir dir

ula son 7-9 yilin b.ku kolay mi temizlemek

sabir

Aynen. Bende üzüldüm dün. Moralim bozuldu ancak maç sonu düşündüm geçen seneyi. "Çok şükür" dedim. Ben sene başında söyledim. Hala daha söylüyorum. Elbette şampiyonluk isterim. Ama 1.sıradaki isteğim değil. İlk3te olsunlar Avrupaya gidelim memnun olurum. Ama elbette şampiyonluk olursa süper olur.

Borç harç içindeyiz. Daha sakin olmak lazım. Rakiplerimizin kötü zamanını daha dikkatli olursak iyi avantaj ile değerlendiririz.

Sekiztas aradakı farkı azaltması lazım Uefa macları baslayınca baya acılcak

Bayanlar hiç çekilmiyor..Seneye şu kuralıda umarım kaldırırlar. Seyircisiz yerine b.tan stadyumlara maç versinler.

çok fena aga ya hani tamam çok güzel birşey gelsinler falan coluk cocuk güzelliktir yani ama 10 bin 20 bin coluk cocuk kadının attıgı çıglı çok fena bizim bursa maçının skoru bir yana çileydi ama taraftar daha rahatsız ediciydi ciyak ciyak

Mersin bu maçı alır.

Ulan bizim takımda haftalardır kaybediyordu. Koysak kartala da rahatlasak biraz.

Fernandes yok Beşiktaş'ta o yüzden duran toplarda da sıkıntılılar.Ayrıca Quaresma Beşiktaş'ın takım olmasının önünde ki en büyük engel.

bugün sayet mersin maci kazanirsa süper olacak,biz cünkü toparlaniriz,suan kotamizi doldurduk anteple basliyan yeni seriyi baslaticagiz süphem yok.

Besiktas ve Fener birbiriyle oynuyor her cikan lehimize ama beraberlik tadindan yenmez :D

Arkasina fener karabüge gidiyor,2 mac sonrada eskisehire gidiyor yani banko ordada puan kaybedicek,besiktasta arenaya gelecek,biz kendi maclarimizi kazanirsak 3-4 hafta icinde 2.ciye 9 puan fark yapabiliriz,hersey elimizde,antep macini ne olursa olsun kazanip seri yapmaliyiz,4/4 veya 5/5 yaparsak ligde sampiyonlugumuzu ilan ederiz.

haftasonu fb bu bjkyi paçavraya çevirir. tamam fbde iyi değil ama bjk rezil hele fernandeste olmassa farklı skor bekliyorum.

f5 macında malex adamın ayagına bılerek basmıs,utanmaz hakem sarı vermıs

bugün sayet mersin maci kazanirsa süper olacak,biz cünkü toparlaniriz,suan kotamizi doldurduk anteple basliyan yeni seriyi baslaticagiz süphem yok.

Besiktas ve Fener birbiriyle oynuyor her cikan lehimize ama beraberlik tadindan yenmez :D

Arkasina fener karabüge gidiyor,2 mac sonrada eskisehire gidiyor yani banko ordada puan kaybedicek,besiktasta arenaya gelecek,biz kendi maclarimizi kazanirsak 3-4 hafta icinde 2.ciye 9 puan fark yapabiliriz,hersey elimizde,antep macini ne olursa olsun kazanip seri yapmaliyiz,4/4 veya 5/5 yaparsak ligde sampiyonlugumuzu ilan ederiz.

play-offu unuttun heralde usta

Acikcasi ilk yari besiktas kazanicak bir oyun oynamadi,muhtelemen hakem faciyasi yasanmazsa mersin alir.

+Eboue de dönecek. Haftaya Necati eski günlerini hatırlatır oynasın yeter bana. Umarım istekli ve iyi oynar. Çünkü ayaklarına hakim bir isim tam Elmander ile ver - kaç yapacak oyuncu.

herkes beşiktaş feneri yener diyoda ben sanmıyorum açıkçası berabere biterse bize en çok o yarar işte :D

Geri
Üst Alt