STSL 11/12 H:24 | Beşiktaş 0-1 Mersin İY | Maç Sonucu | 2 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Beşiktaş 0-1 Mersin İY | Maç Sonucu

Zirveye çıkmak cesaret ister

Zirveden indirmek te yürek!!

bizi oradan kimse indiremez

allahın sopası yok.

Rıdvan: 1 puanın nekadar önemli olduğu bugün daha iyi görüldü.

izlediğim son 2 fener maçı ve izlemediğim son 2 beşiktaş maçında 2side kaybetti :D o zaman buradan yola çıkarak derbiyi izleyeceğimi düşünürsek beşiktaş derbiyi kazanacak zaaaaa xD

Şimdi gel de Antalya maçına yanma kaybettiğimiz 2 puan yüzünden, neyse 1 puan kazanmış olduk

harbi beraberede kalsak farkı kapatamıyolar hiç düşünmezdim ikisininde ligin dibindeki takımlara yenilceğini

bu seyircisiz maca kadinlar cocuklar uygulamasinin ne kadar epic fail oldugunun kaniti. kadinlar da kufur edebiliyo yani. anladin mi mali. playoff da senin soktugun kazik bu seyircisiz mac sacmaligida. :005:

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Beşiktaş 0-0 Mersin IY | 1.Yarı

fb - bjk berabere, kesin.

pazar günü yine melih gümüşbıçaktan bol bol "baroni,baroni,baroni, baroniii" duyarız, beşiktaştan cacık olmaz

ah keşke 3 puan alsaydık da fark 5 olsaydı yine fenerle ...

Adamlar seyircisiz maçta ettikleri küfürden ceza alcaklar. :D

yahu hakikaten memlekette ne kadar piskolojisi bozuk insan var, inanilir gibi degil.

Her macta küfür var, kadin erkek farketmiyor. Millet herhalde sokakta da birbirine ana avrat düz gidiyor...

bu kırmızı kartları malum takımada çıkarsalar

kuşlar kargaları yener hafta sonu,bizimde kesinlikle kazanmamız lazım ki kargalar geride kalsın

Beyler geçen fener maçında da Erdal kılıçarslan çok dikkatimi çekmişti, adam gayet güzel oynuyor yaw.

carsinin kizlarini kurabiye fener kesmedi yalniz son dakikada iyi giydirdiler :D bu arada memleketim mersini tebrik ediyorum canla basla dayandilar!

Besiktasta en büyük eksiklik fernandes bu net...querajmalari kirmizi görmesi kendi adlarina sevindirici adam takimi sabote ediyor berbatti,bence guti olur sonu.Mustafa neden yoktu anliyamadim,necip baya calisti,ernste öyle veliyide begendim,hilbert ve ismail sakatlanip cikti ismail ise yaramiyordu ama hilbert bence önemli oyuncu hucum anlaminda,fakat ekrem dag daha iyi oynadi.

Besiktasin bu maci kaybetmesini birazda hava sartlarina bagliyorum,top gidiyor gibi gözüküyordu ama gitmiyordu,havada cok keskindi ruzgar ve yagis,bizim mactaki gibi kar yogun sekilde yagmiyordu ama bizim zeminden cok daha kötü berbat zemin vardi,sabaha kadar oynansa zaten 1 gol olurdu...

Derbi maci buna endekslemek yalnis olur,daha iyi zeminde ve iyi sartlarda fener daha kötü ve bitikti,besiktas gene kosuyor basiyor aliyor önde basiyor,fenerde oda yok,samsundan 5 yiyordu nerdeyse defanslari s.o.s veriyor fenerin,besiktasin defansi genede gayet iyi.

izlediğim son 2 fener maçı ve izlemediğim son 2 beşiktaş maçında 2side kaybetti :D o zaman buradan yola çıkarak derbiyi izleyeceğimi düşünürsek beşiktaş derbiyi kazanacak zaaaaa xD

ne içiyorsun?

Antepi yenersek ve bjk kaybederse 9 puan oluyor.

Geri
Üst Alt