STSL 11/12 H:24 | Beşiktaş 0-1 Mersin İY | Maç Sonucu | 2 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Beşiktaş 0-1 Mersin İY | Maç Sonucu

Alex o pozisyonda itiraz etti bir de birşey yapmadım diye, ama Manuel Fernandes'e de sarı kart verdi aynı pozisyonda aynı hakem. 2. sarısı olsa verir miydi bilmiyorum tabi.

Direk kırmızı sadece bize çıkıyor daha önce de söylediğim gibi.

Güntekin tüpçüyü eleştirdikten sonra Rıdvan:Güntekin sen Vatan gazetesinden istifa mı ettin yoksa? :asd:

hadi bakalim,yusuf namoglu,hünü güreli,ve tüpcü tüm kurumlar ellerinde adamlarin indirilmezse helal olsun,alex derler elmander derler indirtirler,olan bu ülkede trabzona olur zokoroya olur...

insallah sen hakli cikarsin da, kargalar biraz güclenir. fener cok favori derbi'de maalesef...

bu ne lan bir puan aldik sadece diye üzülürken rakiplere bir puan fark attik :asd:

haftanın kazananı trabzon oldu

masallah Q7 ne olmus öyle 1 L zeytinyag sürüp yagli gürese gönderelim olmazsa:D

alex yapmaz beyler :/

Al burdada var bir tane. Fakat üstünde sarı lacivert forma olduğu için kırmıı kart görmedi

Alex'i bu ülkede efendi futbolcu diye lanse eden basın ve futbol yorumcularına soruyorum;

Bu görüntü Alex'in 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil, sürekli yaptığı bir hareket. Ve bu hareketten sonra aptal surat ifadesine girip ''aaaa ben naptım ki'' triplerinde dolaşıyor.

Alex'i bu ülkede efendi diye tanıtanlar bu fotolara da yorum yapsanıza...!

Alex tam bir çakal. Müthiş efendi imajı çiziyor ama ne kadar pislik varsa yapıyor, medya da çanak tutuyor zaten. Kendisinde tekme, dirsek her şey var, rakip yanından geçerken forması değse pompalı tüfekle vurulmuş gibi düşüyor.

Rıdvan satılmış bir köpek olduğunu bir nevi açıklamış oldu o soru ile. Ve meslektaşları'nın da aynen onun gibi olduğunu biliyor.

Alex'i bu ülkede efendi futbolcu diye lanse eden basın ve futbol yorumcularına soruyorum;

Bu görüntü Alex'in 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil, sürekli yaptığı bir hareket. Ve bu hareketten sonra aptal surat ifadesine girip ''aaaa ben naptım ki'' triplerinde dolaşıyor.

Alex'i bu ülkede efendi diye tanıtanlar bu fotolara da yorum yapsanıza...!

:ka21:

Super yorum Emre vallah.

Alex çok beyefendi adam lan :( Gözlüklü falan aristokrat adam hiç foul yapar mı bilerek yahuuuuu olsa olsa zamanlama hatasıdır iyi niyetinden olmuştur oda hatta. Alex'in vurduğu bastığı yerde gül biter :o

Alex o harekete sari kart mi gördü?

rıdvan dilmen'in güntekin onay'a "sen vatan'dan istifa mı ettin" diye sorması , kendisinin her yorumunda ince hesaplar olduğunu gösteriyor

Geri
Üst Alt