STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Transfer taraftarı falan diye cikcik öten arkadaşlar şimdi konuşsun bakalım. Maçın özeti şu:

1. Gökhan Zan hıyarının ofsayt hoca diye durup elini kaldırması nedeniyle, ilk golü yedik.

2. Hakan Balta'dan ofansif anlamda zerre katkı alamayışımızın ceremesini bu maçta fazlasıyla çektik.

3. Semih takımın en iyisiydi, çok kritik toplar kesti. Helal olsun.

4. Ujfa bekte etkisizdi, sıfıra inmekte güçlük çekti.

5. Melo yine rezaletti, bu performans ile değil 13, 5 milyon bile vermem Melo için.

6. Selçuk da artık iki kişilik oynamaktan bıkmış, Melo'nun Semih ile Gökhan arasına sığınıp sen oyna Selçuk demesinden tiksinmiş. Selçuk'a gerçek bir partner lazım, Nuri Şahin ya da Gökhan İnler gibi.

7. Emre Çolak rezalet ötesiydi, kendini bi halt zannetmeye başlamış ama aslında tek yaptığı kendini bi halt zannetmek, ama bi halt olamamış daha. Duran topların içine etti, şutlari isabetsizdi.

8. Engin çok çabaladı ama efektif değildi. Tek yapabildiği ceza sahasının etrafında topla buluştuğunda içeri dalmaya çalışması. Aşka da bişey yok.

9. Riera bence açık ara en iyi hücum adamıydi, Terim nasıl onu çıkardı inanamadım. Emre ya da Engin çıkmalıydi.

10. Elmander rezalet ötesiydi. Ezik, beceriksiz, korkak, aldığı her topu kaybetti, ezdi, oyunumuzu bozdu.

11. Baros'un şımarıklığına verilecek tek cevap yazıklar olsun, fazlasını yazmıyorum.

Bu takımdan seneye kim kalır derseniz, Muslera-Semih-Ujfa-Selçuk-Eboue derim. Neymiş kadromuzu revize etmişiz. Neymiş inanılmaz bir iş yapmışız. Neymiş...

Hayal dünyasında yaşayan Polat yönetiminden zerre farkınız yokmuş sizin de Aysal yönetimi, yazıklar olsun hepinize!!!

Hakem adam olsaydı biz maçı 8 kişi bitirirdik.

tebrik ediyorum renkdaş....bazı arkadaşlar bazı şeyleri görmüyolar...su maçta hakem ne yaptı...pozisyona girmemişiz hala hakem diyolar....baroş u bir seyredin adam omuz attı hakeme es gecti...takım berbat...kanat yok forvet yok...iyi kötü oynayan kazımı da yolladık

ünal aysal, futboldan anlamıyorsun mademi ahh anlayanı dinleseydşinde yapsaydın şu transferleri ahh. kimi dinliyorsan çok pisman olacaksın yaa umarım ben yanılırım...

Fatih Terim: En azından artık transfer konuşulmayacak o bakımdan rahatladım

sabri nin açıklamaları dinledim ömere iyi giydirdi helal olsun.

yiğit yiğit dediler halen emre çolaklarla rieralarla gol attırmaya çalışıyoruz adamlar daha orta kesmeyi korner kullanmayı beceremiyolar ya vah halimize..3 tane bunlardan 10 kat daha iyi adamımızı kiraladık gereksiz yere(culio,stancu,pino) geride alamıycz..puan farkıda eridi bi güzel hadi selametle..

Şu sezonu şampiyon olarak tamamlasak gerisi gelecek.

[video=youtube;wCyXQTcllqM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wCyXQTcllqM#![/video]

Senin gibi Hakemin ben ta bilmem nerene dalayim..Ya arkadaslar uyanin artik KIYIM basladi..Birbirinize, Yonetime, fubolculara saldirmadan once su maci birdaha seyredip saglikli olarak tekrardan yargilayin bu maci...

Bir sihirdi sanki. Birden bomba gibi oynamaya başlamıştık. O sihir tersine döndü...

Selçuk yine Sarp gibi oynamaya başladı. Engin Barış dan kötü. Melo Ayhan ı aratıyor...

Semih sahanın yıldızıysa, gerisini düşünün.

Bu sezon bana Skippeyi hatırlattı. İlk yarı çok iyi sonra dökülmeler.

Omer denen keltosun ben taaaa ana avrat !

Konuyla alakasız olucak ama bugün maça kaç kişi gitmiş ?

Transfer taraftarı falan diye cikcik öten arkadaşlar şimdi konuşsun bakalım. Maçın özeti şu:

1. Gökhan Zan hıyarının ofsayt hoca diye durup elini kaldırması nedeniyle, ilk golü yedik.

2. Hakan Balta'dan ofansif anlamda zerre katkı alamayışımızın ceremesini bu maçta fazlasıyla çektik.

3. Semih takımın en iyisiydi, çok kritik toplar kesti. Helal olsun.

4. Ujfa bekte etkisizdi, sıfıra inmekte güçlük çekti.

5. Melo yine rezaletti, bu performans ile değil 13, 5 milyon bile vermem Melo için.

6. Selçuk da artık iki kişilik oynamaktan bıkmış, Melo'nun Semih ile Gökhan arasına sığınıp sen oyna Selçuk demesinden tiksinmiş. Selçuk'a gerçek bir partner lazım, Nuri Şahin ya da Gökhan İnler gibi.

7. Emre Çolak rezalet ötesiydi, kendini bi halt zannetmeye başlamış ama aslında tek yaptığı kendini bi halt zannetmek, ama bi halt olamamış daha. Duran topların içine etti, şutlari isabetsizdi.

8. Engin çok çabaladı ama efektif değildi. Tek yapabildiği ceza sahasının etrafında topla buluştuğunda içeri dalmaya çalışması. Aşka da bişey yok.

9. Riera bence açık ara en iyi hücum adamıydi, Terim nasıl onu çıkardı inanamadım. Emre ya da Engin çıkmalıydi.

10. Elmander rezalet ötesiydi. Ezik, beceriksiz, korkak, aldığı her topu kaybetti, ezdi, oyunumuzu bozdu.

11. Baros'un şımarıklığına verilecek tek cevap yazıklar olsun, fazlasını yazmıyorum.

Bu takımdan seneye kim kalır derseniz, Muslera-Semih-Ujfa-Selçuk-Eboue derim. Neymiş kadromuzu revize etmişiz. Neymiş inanılmaz bir iş yapmışız. Neymiş...

Hayal dünyasında yaşayan Polat yönetiminden zerre farkınız yokmuş sizin de Aysal yönetimi, yazıklar olsun hepinize!!!

Adamsın !

ya delimisiniz melo iyi oyuncu

FATİH TERİM : Kazım gitmek istedi. Oynamak isteyen kalır, istemeyen gider. Biz transferi Necati'yi alarak kapattık.

Nerede bu kulübü yönetecek profesyoneller?

kimse hakeme laf atmasin verdi iste 1 tane penalti bütün maclari penaltilarlami yenecez herkes dalga geciyor zaten, bunun böyle olacagi belliydi sen takima takviye yapmassan bu takim denizde bogulacakti zaten, üstüne üstük bide kazim kendi gitmek istemis YALAN, adam cok mutluydu nasil 1 gün icinde gidiyormus ha? ünal aysala tek lafim, sezon sonu 70tane beles oyuncu alacaksin baskan, polat senden bin kat daha iyidi, basta geldiginde yaptigi transferler inanilmazdi senin gibi belesci degildi, haldun gittikden sonra yandi polat baskan.

Geri
Üst Alt