STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

KAPTAN Sabri Sarıoğlu: Ömer her maç aynı şeyleri yapıyor ama bir kere ceza almıyor, bir kere uyarı almıyor. Her maç aynı şey. Koskoca adam Ömer, ne yaptığını anlamıyorum, amacını da anlamıyorum. Maçtan sonra böyle terbiyesizlikler yapılmaz

sahayi daha terk etmedigi icin oyuncu seyirciyi tahrik ettigi icin sari kart görmesi lazim.ömerin de sari karti vardi diye kesin göstermedi hakem.

Yönetim veya danışmanlar takımın transfere ihtiyacı olduğunu bilmesine rağmen sırf Terim'i sindirmek için bile bile oyuncu almıyorlar.Sindirme çabalarınızda boğulursunuz inşAllah.

hakeme sallamayın diyenler olmuş sokayım ilker merale takımıma mı giydireyim hep yumruk atsa baros o satadda o oyuncuyu atarken eli titremeli hakemin ...

bu herifi asmazsak diğer hakemlerde aynı şeyi rahatça yapcaktır ... piskoloji önemli ses çıkaran yok tepki yok ömer bile halay çekiyor sahada heyy gidi UA hala trübünde pınarbaşı çekiyosun :)

Fatih Terim hatası vardı bu maç...Antalyanın kapanacağı belli iken Elmander'in yalnız kaldığını bile bile tek başına oynattı.Necatiyi istemeyenler şimdi görmüştür sorunu.

Allah Fatih Terim'e sabır versin.Futbolcular bir yandan yönetim bir yandan. Şartlar ne olursa olsun bir taraftar olarak her daim İmparator Fatih Terim derim,önünde saygıyla eğilirim.

FT : "Ben bir çok şey için konuşmuyorum, çok istisnai şeyler olmasa konuşmuyorum sessizlik en güzel sestir duymasını bilen için."

Arkadaşım saçma sapan konuşuyorsun. Konu Galatasaray-Antalya maçı. Ne yapacaz vay Aydınlar, vay hakemler vay fener deyip karalar mı bağlicaz sürekli. Ben maçta ve maç konusunda, maçla ilgili hoşuma gitmeyen şeyleri yazarım buraya. Senin bahsettiğin sıkıntıyı zaten aylardır olması gereken başlığın altında yazıyoruz.

Senin bu yazdığın herşey için Amerkanın Oyunu teorisinden farksız. Önce kendimize bakalım da, zaten diğer konuları fazlasıyla konuşuyoruz.

Konu Galatasaray-Antalya maçı ama maçı katleden bir hakem söz konusu ve bu konunun gayet futbol mafyasıyla ilgisi var. Bu kadar oyunculara bağıracağına çık dışarı ülkendeki pisliklere yolsuzluklara hukuksuzluklara bağır enerjini buna harca daha faydalı olur.

Fatih hocayi yedirtmeyiz...

Sezon sonu Gerets gelir.Geretsi severim..Ama bu ara dönem FT ye büyük oyun oynadıkları belli.Ft yaz transfer döneminin sonunda önemli olan ara transfer dönemi dedi playofflar çıkınca..Böyle yapıp oyaladılar adamı..Şimdide oyaladılar...Gerets gelir ÜA da BT kına yakar artık.Geretse ne dese yaptırırlar..Ama FT ye sökmüyor işte.

Fatih Hocaya tam destek. Bir birinden haberi olmayan beceriksiz yöneticilerler bu kadar olur. Bu arada modlar hoşunuza giden mesajları mı yayınlıyonuz?

Üyeliğiniz hala aktifleştirilmedi Mehmet bey, konuyu üst yönetime iletim.Sabır lütfen.

takımda eboue dışında , "kanat oyuncusu" diye tabir edebileceğimiz bir oyuncu varmı?

Hakan Balta --- ?

Sabri Sarıoğlu --- ?

Serkan Kurtuluş---?

Albert Riera ---?

Aydın Yılmaz ---?

Yiğit Gökoğlan ---?

Sercan Yıldırım---?

Engin Baytar ---?

Emre Çolak ---?

ulan kanat oyuncumuz yok!

fatih hoca ne yapsın, ne kadar ekmek o kadar köfte adamın hangi dedigi alindi saolsun başkan r10 dedi yalan oldu shakiri dedi oda yalan oldu necati geldi :) nerde ölü bedava adam varsa onun peşinde koşuyor yönetim...

Kendi yolumuza bakmalıydık

F.enerden bize ne

Adamlar puan bile silemezsiniz diyor

Başbakanla görüşmeler falan ne oluyor

Benım uyuzuma gıden olay Shakırı felan degıl , Gözümüzün önünde Olcan vardı bu adamlar resmen uyudu!! Bugun Olcan bızde olsaydı ıddaa edıyorum bu macı kesınlıkle kazanırdık bursa macında bıle galıp gelırdık..

bu babası belli olmayan ilker meral.kasımpaşa maçında ali güneşin elle oynadıgı pozisyona devam diyen.tapelerde aziz yıldırımın çıkardıgı listeye göre fenerbahçeli olan şişkoymuş.

iddaa ediyorum şu anki hakemleri süper lig klasmanına yükselten Azizedir. Galatasaraylı olmayan hakamleri süper lige aldırdı. ama buda şike değil tabi...

Geri
Üst Alt