STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

mod arkadaşlar neden portala maçın hakemiyle ilgili bir şeyler hazırlamıyorsunuz? Adamın yönettiği maçlarımızın tamamı facia.

Kasımpaşa maçında verilmeyen penalyı.( Ali güneşi herkes hatırlar) Kewelin pozisyonunda verilmeyen kırmızı kart.( Faülü vermiş adam son adam olmasına rağmen kırmızı vermemişti)

Geçen sene Karabük maçında Kazım'ın verimeyen net penaltısı ve bu maçta Selçuk'un net penaltısı.

Biz sustukça bu şerefsizler devam edecek...

gerets gelirse bu catisi söz verildigi halde yapilmayan

cempions lig icin 5 yildiz sözü veren

bir olcani alamayan

yönetimin basina geciririz arenayi :mad::mad::mad:

Olcanı almadılar abi

Daha kimi alacan

Kimseyi beğenmiyoruz

Yıldız falan diyip taraftarı oyaladılar

biraz sakin yarın samsun yenilmezse hala lideriz ve pazarda 2 takımdan biri puan kaybedecek önemli olan cumartesi günü antep deplasmanında galip gelmek

Senin sıkıntın ne ya kaptırmışın kendini Mahsun Kırmızıgül triplerine girdin Zalimler zulümlere deyip duruyorsun. Anlamamak için inat ediyorsun. Herşey yerinde ve olması gerektiği kadar konuşulur. Sana diyorumki zaten aylardır senin bu konuştuğunu konuşuyoruz. Ben bugün bu maçta hoşuma gitmeyen şeyleri yazıyorum. Biraz gerçekçi olmal lazım.

İyi o zaman bırakalım herşeyi saatlerce hakem konuşup küfür edelim.

İyi o zaman gidip tiyatro oyuncularına küfür et sen git tiyatro oyuncularını eleştir..

Ben koyun gibi tiyatro izlemek istemiyorum adil futbol seyretmek istiyorum yine bugünkü gibi bir tiyatro değil.

Tekrar seyret abi. Adam koltuk altıyla stop etti topu, o top sadece beline çarpıp yön değiştirip içeri girecekti.

Hangi stop Allah aşkına ya. Top karın bölgesinden eline geliyor. Penaltı menaltı yok burda. Klasik Sabri ortası

beyler tulun sag kanatta yardırır mı?

bu yonetim kapasitesini belli etti ,bunlarla anamizin ligini bile kazanamayiz

Buarada Gs'nin fikstürünün de maşallahı var.Zaten son sıradaki nispeten havlu atmışları kimilerinde zorlansakta yendik fakat haftaya Gaziantep deplasmanı var yanılmıyorsam,bu maçtada puan kaybı olursa hangimiz için süpriz olur?İklim şartları malum..

İyi o zaman gidip tiyatro oyuncularına küfür et sen git tiyatro oyuncularını eleştir..

Ben koyun gibi tiyatro izlemek istemiyorum adil futbol seyretmek istiyorum yine bugünkü gibi bir tiyatro değil.

Mantığa bak. Sen anla diye bu kadar basit yazıyorum. Ne diye bunu bu kadar zorlaştırıyorsun anlamadım.

Hadi be Baros'a fırsat buldun yüklen tabiki.Bu maçı almayı haketmedik, bir tane net pozisyonumuz yok.Baros atılsa ne olur atılmasa ne olur?

Emre Belözoğlu her maç hakemlere misli misli gider yapıyor hiç kart çıkarıldığını gördün mü?

adami hasta etme, en cok baski kurucaz dedigimiz anda kirmizi yedi adam, 30 dk bir kisi eksik oynadik.

ne demek bir tane pozisyonumuz yok, o olsaydi, bizi eksik brakmasaydi olurdu diye aklina geldi mi hic?

emreye verilmiyormus, barosa veriliyormus, benim sucum mu bu?

ya susacaksin, yada hem hakemi, hem rakibini yenmeyi bileceksin öyleyse

Zapata ya iyi kaleci diyen bir adam başkanın danışmanı.Ne bekliyorduk ki.

Talha bey ben küfür etmedin neden siliyorsun?

Geri
Üst Alt