STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 1 Şubat | Devre Arası

Bizde çatı kapanabiliyor mu ki. Yapılması vazgecildi diye biliyorum.

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 1 Şubat | İlk Yarı

Peki şunu sorarlar adama, bu ligde şampiyonluğu hakeden futbolu kim oynuyor, madem Galatasaray değil?

biz degil, orasi kesin, 3-4 hafta önce oynuyorduk ama artik o Galatasaray'dan eser yok. Biz eger Antalya gibi bir takimi, sahamizda domine edemiyorsak, o zaman deplasmanlarda hayatta puan alamayiz...

Fatih reis fena fırça çekiyodur şimdi:DBakın görün 15 dakkada 2 gol gelcek:D

Ros Casares 98-80 Galatasaray

İşte takım ruhu..

Ceyhun hoca yine transfer yaptırır bu sonucun ardından adam canı sıkıldıkca transfer yaptırıyor. Bence sonuc fena degıl ben 30 sayo beklıyrdum en az farkı.

elmander yine en cok kosan adam olmus. ne ciger var bu adamda yahu. insan her macta mi en cok kosan oyuncu olur?!

helal olsun vallahi. allah nazarlardan saklasin :)

elmander kosan alan acan top ındıren pasor adam yanına ne bıtırıcı koyarsan kral olur botle tek oynarsada elstırı alıyo ama bence cok yararlı

rieradan faydanlanman için sürekli onun kanadı kullanmak gerek

Şu kadro ile bunada şükür.

Pas yapamıyoruz topu çok çabuk kaybediyoruz

Bu takım derbi zor kazanır.KAzım reiradan daha iyi futbolcu.

3 maçtır adam gibi bir zeminde oynamıyoruz lan, ne kadar sinir edici bir şey. Diğer takımlar daha şanslıydı bize göre...

Riera banko cikar,sahada yoklari oynuyor Rieranin top getirdigi felan yok gelen toplari ortaladi bazen onu bile beceremedi cok agir kaliyor,yigit-riera ve engin-baros degisiklikleri bekliyorum.

Yardımcı olmasa hakem penaltıyı çalmayacaktı.

bence sampiyonluk icin pek ümitli olmayalim, her gecen gün daha kötü oynuyoruz..

Sampiyon olursak cok güzel olur ama olmamayi göze alalim bence...

bu Futbol'la sampiyonlugu haketmiyoruz zaten, Yönetim de Transfer yapmiyor, TD de yaptiramiyor, herhalde herkes hayatindan memnun...

tamam diyelim biz çok iyi futbol oynamıyoruz da futboluyla şampiyonluğu hakeden bi takım varmı TR'de ? :) dolayısıyla bu sene söke söke şampiyonuz inş ... Bu maçıda alacağımızdan yana kuşkum yok açıkçası neden bilmiyorum ama çok rahatım :D

kanatsız oynuyoruz yine

Kazansakta ,kaybetsekte hiç birşey değişmez.

Bu maçların hepsinin iptal olması gerekirdi.Onu bile beceremedik.Her türlü işbilmezlikle uğraşıyoruz birde hava muhalefeti çıkyor kaç haftadır karşımıza.

Klüp içinde ego savaşının kralını yapanlar defolup gitsin.Kim olursa olsun.Yeter ulan.Senelerdir yettiniz be yettiniz.

Bu adamlar Galatasarayın hakkını nasıl savunacak.Hangi hırsla savunacak.Zaten görüyoruz nasıl savunduklarını.

Kazansan ne olacak .hiçbirşey değimeyecek.Bu adamlar kendi reklamlarının kralı yapıp defolup gidecekler.

Yönetim için yapmış olduğun her yoruma katılıyorum ama kaybedersek eğer bu beğenmediğimiz yönetim Terim'i sorgulamaya başlar.Bu sebeple Terim için kazanmamız gerekiyor.

ikinci yarı Galatasaray gibi oynarsak en az 3-1 biter bu maç

Geri
Üst Alt