STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 2.Yarı

Hakem Şerefsiz,.İşin içine Feneri şampiyon yapmak isteyen fenerasyon girince puan kaybı bizi bitirir.

ya baroş artık defol şu takımdan ya... hakem haklı..ama sadece bizim maçlarda bu kadar cesurlar.alexin hakeme kaç kere omuz atıp sarı kart bile almadığını defalarca gördük.bunlar bahane değil.baroşu bu takımda tutmak saçmalıktı...bu maç fatih terimin ne kadar ileri görüşlü ve futbolu okuyan bir td olduğunun ispatıdır.zamanında baroşu yollamaya çalıştı burda kıyamet koptu kral dediniz alın başınıza çalın...eboue de eboue dedi al işte sabri...forvet dedi alın elmander...yazık

gol gelecek bekleyin

yönetim kına yak:mad:

lan geçen hangi maçtı ben dedim hakem ktliyamları başlasın diye başladı nede olsa ayküt paşa çıktı konuştu ya HELAL Türkiye HELAL UEFA geliyorsan gel artık 10 sene men'e bile razıyım artık bu ülkede futbol falan oynatmak hata

Çok iyi oldu bu. Şimdi baros direk kırmız yedi en az 2 hafta yok. Yönetim de transfer yapmadı bu takım yetermiş ligi, tarağım yeter lige mal herifler.

Neyse yaaaeaeaeaeaaeaa NECATİ VAR

Boyle giderse ilk 4e girmek basaridir

Ulan Emre belözoğlu kaç defa hakemi itti eline vurdu itti kaktı tek bir sarı kart bile vermediler o herifede Baros'a burada kırmızı...

yeter artık yaa bu yönetimin ben varya başlarım ekonominize ulan hiç mi adam akıllı bir yönetici gelmez. şikeciler bu durumda acımadan 10 milyon eurolara transfer yapıyor sırf bu sezonu şampiyon kapatabilmek için bizimkiler ekonomi yapmaya çalışıyor. ekonomi yapabilmen için başarılı olabilmen lazım yazık kendişmi zor tutuyorum allah bildiği gibi yapsın bu yönetimi.

Melo sarı

benim bildiğim fatih terim barosu kolay kolay oynatmaz artık. necatiye kaldık iyi mi doğru dürüst forvet yok

Şu Engin'i çıkar be hoca..

baskıyı kurmuşuz sağlı sollu gelmeye bailadık gol geleck derken yapılan aptallığa bak. takımı yüz üstü bırakmak bu işte

Barosu cok rahat atti bu kadar rahat küfür etmediyse atmasi skandal küfür varsa bilmiyoruz,antalyali oyuncular itiraz ettiginde sariyla yetindi hakem cok acayip kararlar veriyor.

Melo zorla aldın kartı.

Melo hedefine ulasti sonunda.

Geri
Üst Alt