STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray - Antalyaspor | 1 Şubat | 20.30

Yarin Fenerbahce mutlaka kazanmak icin cikan Samsunsporla zorlu bir zeminde oyniyacak,kazandigimiz taktirde puan farkini 5 cikarmamiz icten bile degil,haftayada derbi oynanicak berabere biterse iki takimla 2'ser puan daha acicagiz,yani bugün ve antep maclarini kazanirsak puan farki biranda 8 bile olabilir.

Rakiplerin hem birbiriyle hemde en yakin takipcimiz fenerbahcenin en zor deplasmani oynicak olmasi suan bu iki maci kritik yapiyor.

mujdemi isterim, sabri yok diyorlar ilk 11 de

o degilde kar pis yagmaya basladi, saha nerdeyse beyaz oldu

yiğit gökoğlanı niye aldık bizzzz... evett eski sisteme döndük tek forvet.....

elmandere yalçın ayısıyla iyi mücadeleler :)

Ujfalusi'den efsanevi performans bekliyorum bugün.Kanattan akacak resmen.:ka21:

Riera beni tek rahatsiz eden oyuncu,Riera' malesef yeterli degil,olacaginida sanmiyorum insallah form tutar ama gram umudum yok,keske Riera ile baslamasaydik.Emreninde soldan saga cekince formu düsüyor.

Maçı 20.00'de sanıyordum yarım saat kaldı diye seviniyordum 20.30'muş. Tam FUUuuu oldu :D

İlk 11'i beğendim.Kazanacağız inşallah.

Tamam istediğimiz transferler yapılmadı ve şikeciler kurtarılmaya çalışıyor ama bu takımı dipten alıp zirveye koyan Fatih Terim ve takımına tam destek olmalıyız. Tulunları felan filan geçelim artık.

Bugün Emreyi sanirim 10 numara gibi enginle beraber gezici görecegiz,sabriyide öne cekmek akillica,sabri ilerde önde daha iyi basiyor,bugün etkili bir perfonmans bekliyorum sabriden bu aksam.

Gökhani oynatmakta bence bu zeminde akillica gökhan sonucta ebatina iri genis bir oyuncu biraz güclü bir oyuncunun bulunmasi en azindan ortalarda kafa toplarinda önemli.

Bugün Emreyi sanirim 10 numara gibi enginle beraber gezici görecegiz,sabriyide öne cekmek akillica,sabri ilerde önde daha iyi basiyor,bugün etkili bir perfonmans bekliyorum sabriden bu aksam.

Gökhani oynatmakta bence bu zeminde akillica gökhan sonucta ebatina iri genis bir oyuncu biraz güclü bir oyuncunun bulunmasi en azindan ortalarda kafa toplarinda önemli.

Sabri yok 11de.

Galatasaray

Fernando Muslera, Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Semih Kaya, Hakan Balta, Engin Baytar, Felipe Melo, Selçuk İnan, Albert Riera, Emre Çolak, Johan Elmander

Yedekler

Aykut Erçetin, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Milan Baros

Geri
Üst Alt