STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 1 Şubat | Devre Arası

Bu saha sartlarinda iyi oyun bekliyen ve bunu transfere bagliyan taraftarimiz var,cidden saka gibi :D

Neden pas yapamiyoruz acaba :lol:

komediniz cidden kazanirsak sükredin,sabaha kadar oynansa yedigin golü cikaramicagin bir zemin ve görüs acisiyla oynaniyor hala pas yapamiyoruz ve hucum edemiyoruz diyen var....

ohoo bembeyaz hala ya

kapanır çatı olsaydı :D

Emre'yi ortaya alsa bi görsek orada

penaltı olmasa ne yapacaktık onu düşünüyorum.şimdi biz penaltı aldık ya günlerce bunu konuşurlar tv'^de

Valla konuşulacak bir yanı yok pozisyonun.Apaçık penaltı.

hay ben böyle isin, nefret ediyorum mac sirasinda telefion acip, sunu yap, bunu yap diye geldiklerinde, hay anasini satayim ben böyle isin, anasini, ebesini, kedisini, amcasini satayim ben böyle isin

Riera ya son onbeş dakikada top değdi mi?

Bugünde yırtcagımızdan ben süpheliyim, 2. yarı ömeri izleyin en az 4 defa yerde yatıcak en az 10 dakika topu elinde tutucak. En az da 8 defa aut atısını gec kullanıcak.

zaten ya deniz ya ömer bu maçta kızarır

Takım pas yapamıyor azıcık atak yapan her takım tehlike yaratabiliyor. Ne oldu bu takıma yaa :banghead:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Devre Arası

2.yarı muhtemelen Ömer ÇatKIÇ show izleriz.45 dakikanın en kötü olasılıkla 15 dakikası onun ayağında geçecek.

Deniz ne ayaktı öyle ya adam Melo'nun yanında saf tuttu penaltıdan önce :D Elmander de yanıma gel kaçma bebeğim der gibi peşinde gezdi :D

50 kere elmander ve deniz'in pozisyonunu gösterdiler. Fb'den bir oyuncu olsa, geçiştirirlerdi.

adi lig tv 15 kere verdi elmander in pozisyonunu zaten melih in bizim takımın maçlarını anlatmasına uyuz oluyorum. bu arada bugün zeminden şikayetçi olmayın olacak bunlar. saha o kadar kötü değil. riera çıkarsa sola emre ortaya engin sağa kimi koyarsan koy alırız maçı bu şekilde iki kanat da yok en azından bir kanat işler

gölü hemen bulmazsak zemin işimizi zorlaştıracak

ömer in sarı yemesi çok iyi oldu fazla vakit çalamaz inşallah vakit çalmasına gerek kalmaz son dakikalara iki farkla gireriz

bizde öyle ahımşahım pozisyona girmediki.. pas alarak çok zayıflamışız....

Maç başında Selçuk'un kafası , Elmander'in kafa şutu ve gol ? İlk yarıda 3 net pozisyon. Daha bunun ikinci yarısı var.

Ya cidden önemi yok. Uefa play-off oynanırken gelicek dicek siz napıyorsunuz kardesim falan dicek 5-10 sene avrupa men ardından.

Melo maç devam ederken hakemle dalasıyor topu bırakıp, üstelik topla gereksiz hareketler, Elmander adamın ayağına basıyor, geri koşma son haftalarda hiç yok, takımda da biraz inanç kaybı oluşmuş pes etmiş gibi oynuyorlar.

Geri
Üst Alt