STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

bu akşam hakemin sülalesi nasibini aldı,keşke baroş hakeme yumruk atıp öyle kırmızı yeseydi

Önemli olan play-off :asd:

Yemin ediyorum Balta+Riera sol kanadı bu ligdeki hiçbir takımda yer bulamaz.

valla bu işin içinde bişey var 9 maç seri yapmış takım son 4 maçta 7 puan kaybediyorsa ben bunda başka şeyler ararım daha antep sivas deplasmanları duruyor bizim puan kaybettiğimiz maçlara bak 2. yarı 20 tane serbest vuruş oldu 1 tane şutumuz yok gelde delirmee

ünal aysal otur bi düşün taşın.

Bari Stancu döneydi. Adam Ordu'da şahane :S Vay arkadaş ya. Birdleri sevindiriyoruz şu sıra.

Bu ülkede Futbol adına yaşanan rezaletleri görüpde , Hala hoca ve Yönetime laf giydirenlerin GALATSARAY'lılığı şüphelidir arkadaş !

bu hakem fenerli serefsiz. bizim hep alehimize calar. en son bizim yonetti macta yine hep alehimize caldiydi.

yazıklar olsun yaa :mad: forvet yok sag açık yok sol açık yok bok şampiyon oluruz böyle.

febe febe diyoruzda bi febe kadar olamadık .Bana kızacaksınız ama adamlar şikenin içinde bile ligin en üstündeler o kadar üst seviye oyuncularını satmalarına ragmen . Aynı durum bizde olsa 3-4 yabancıyı göndermiş olsak yine geçen seneki durumdan bi farkımız olmaz . Yazık valla :mad:

kufredenlerin ceza almamasi gerekir

anıl kardesimi tebrik ediyorum

Takımın %100 net gol pozisyonu varmı? bir tek selçuğun kaçırdığı bom boş kafa vuruşu FT nin yerinde olsam yönetimin ebesine kadar küfreder istifa edip giderim

söyleyecek söz bulamıyorum

İnsanın aklına play-off gelince bu maçların hiçbir anlamı kalmıyor.:(

Ben bu Şifo denen ----------nun her Galatasaray macına ozel konsantre olmasına mı yanim,,

Yoksa O..........Ömerin zırvalıklarınamı üzilim,

Yoksa Futboldan bır gram cakmayan Başkanım var dıyemı aglım,

TULUN ------- al kına yak!!! Kendı sahanda mac alamazsan n-h şampiyon olursun!! hemde bu satılmıs lıgde , senı şampiyon yapmayacak bın tane yalan dolan var!! ılk yarı takım lıder bıtırdık butun forum transfer dıye burda agladı, lan burdakılerın hıcbırı futbolu bılmıyorda sen mı bılıyorsun zapata uzmanı --------

Ultraslan Ömer'i gene gaza getirmeyi başardı.Biz ıslıkladıkça yakında adamı Barcelona alacak.

Şu yorumlara da uyuz oluyorum ya hep aynı şey... lige çok iyi başlayıp çok kötü bitirdiğimiz zamanları hatırlamıyorsunuz galiba. Sizden tek ricam Fatih hocaya laf etmeyin. Ne kadar et o kadar köfte...

sakin olun yav

gecen sene bu zamanlar kümeye oynuyorduk

bugün lideriz

sakin lütfen

antulugun alemi yok

Geri
Üst Alt