STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

imparator fatih terim dışında hiç bi yönetici bu takımda pay sahibi değildir..çok merak ediyorum fatih hoca emre ve semihi ortaya çıkarmasaydı bu takım ne halde olurdu.

yine kanatsız bir maç yine puan kaybı

ne bu maç ne yönetim nede liderlik tek üzüldüğüm FT suçlu duruma düşmesi

F5 E tarihi farkı kaçırdığımız zaman efsane ruh , süper kadro sesleri yükseliyordu , 2 maç puan kaybı gelince takımda kalite yok , taktik kötü vs.... Yerin dibine ne çabuk sokuyoruz anlamadım ki gittikçe trabzonspor ile f5 karışımı bir taraftar kitlesi oluşuyor ... Devre arasında shaqiriyi alsak ne olacaktı çatır çatır alacak mıydı maçları ? Sadece olcan işe yarardı ondada riske girmek istemedi yönetim ...

su bahnelerin arkasına sığınmayın...o zaman çekileceksin bu ligden....neden seyrediyorsun maçları

sen ne diyorsun birader ya.Radyodan maç dinleyip buralarda atıp tutma.Bilerek mi yapıyorsun birader.derdin ne senin.Olanları izlemedin mi bugün??? İki net penaltımız verilmedi KÖR MÜSÜNNNNNNNN

fatih terimin topa sertçe vuruşunu gördünüz mü maçın ilk yarısında. sabrının sonuna geldik. bu yönetim sigortalarını attırır hocanın bu gidişle

Beyler istifa falan nedir bi sakin olun Allah aşkına ya..

Biri de çıkıp demiyor ki: "Bak oğlum bu giydiğin Galatasaray'lı efsane Metin'in forması, bununla it, köpek veya başka hayvan şekline girme!" diye ;)

Bu çok sevdiğim bir fenerli arkadaşımın yorumu ? Sizce doğru mu söylüyor

ya iyi ki lideriz haftaya liderlikten düşünce nolacak eleştirmeyelim mi gerçi artık çok geç

takimimda hic bi suc goremiyorum es es ve bursa maclarinda en cok ben salladimda. kormusunuz beyler nerenizle izlediniz?

transfer yapmadın eyvallah dedik hocayı zor duruma soktun eyvallah dedik amaaa şerefsizlerin 2.baskani çıkmış takıma laf ediyor sen hala biz fb'yi seviyoruz diyorsan artik sen benim için bittin baskan...

ayrıca bu ağır oyuncularla hiçmi hiç olmaz total futbol topu kapıyoruz dikine gideceğine bizimkiler geriye veriyorlar topu uyuşuk gibi paslaşıyorlar

bugünün konusu belli ''İhanet'' başka bişey değil bence bu maçı kırmızı kart bitirdi

Ne olursa olsun 1 tane kanat oyuncusu alınmalıydı.Podolski veya Shaqiri olsa şuan çok farklı olurdu tablo :(

sabriden galatasaraya bek oluyorsa benden barcaya ortasaha olur.rierra engin emce ç anca yedek olmalılar

shaqiri gelseydi bu zemin,havada ve bu hakeme rağmen harikalar yaratırdı (!)

Kanatlar ağlıyor yemin ediyorum hiç bi icraat yok Ünal Aysal bi paraya kıyamadı arkadaş !

Barosa bi ceza kesilsin,....

Geri
Üst Alt