STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

avrupa da asıl planımız deniliyor yaa, ulann şampiyon olmadan avrupaya mı gidilir. anamızın liginde anamızı ağlatırlar işte.

başkan avrupada başarılı olmayı basit bişey sanıyor. futboldan anlamayınca bi insan böyle oluyor

Şu b.ktan Stoch bile neler yapıyor.Ulan bir paraya kıyıp almadılar bir adam beceriksizler.

Takımdaki çöküşün sebebi Eboue'nin Afrika kupası nedeniyle ayrılmasıydı takımdan..

Panik yapmayın beksiz oynuyoruz şu an zaten Sabriyle Baltayla olacak iş değil bu işler açtıkları ortaları görüyorsunuz..

Tabiki Federasyonu konuşmaya gerek yok adamlar kendileri açıklıyorlar zaten biz fenerbahçenin her daim arkasındayız diye UEFA ve FIFA'nın vereceği tepki çok önemli..

Konu gündemde sıcak tutulmalı

tek bek değil kanatta yok

Trabzon'da rezil bir zeminde çok zor bir maç oynadı ama 2 duran top golüyle maçı aldı,biz bunu beceremedik..

Daha hakemi bile baskı altına alamıyoruz. Senelerdir gerek Ali Sami Yen gerek yeni stadımızda her seferinde isteyen hakem gelip canımıza okuyup gidiyor. Bu sene 2 maçta 2 şer kırmızı gördük. Bugün de Baros. Hakemler korkmuyor bizden, göstere göstere atıyor, takımı biçiyor.

Bir de eziklere bakıyorsun, heriflerin futbolcusu ayak kırsa, %1 milyonda haksız olsa kırmızı gördüğünde stadı yıkıyorlar. Bizse hak etti, yapmayacaktı diyoruz, en ufak bir ıslık bile yok tezahürata devam. Böyle devam edersek daha çok puan kaybederiz hakemlere, daha çok dövünürüz böyle...

Biz hala futbolcumuza küfür edelim kendini attırdı diye.

Teşekkürler Galatasaray

En azından mücadelen için, bırakmadıgın için pes etmediğin için. Bazen olmayınca olmaz. Canları sağolsun.

Şimdi fener galibiyetiyle herşey eşit. Hadi bakalım böylesi daha iyi oldu

Biz kötü oynamıyorduk ki,bi anda neoldu bu takıma anlamıyorum.

Şu konuyu kilitleyin ya milletin asabını bozmaktan başka bir işe yaradığı yok her zaman ki gibi kaybedilen maçtan sonra bizden birşey olmaz havaları hakim... Sanki 9 maç arka arkaya kazanan bu kadro değildi o zaman yeterliydi de şimdi ne oldu...

daha aldanin o skorlara.

Arkadaş şunu burada yazıyorsun ya yuh diyorum. Ben fazla yazmayı sevmiyorum ama burada bi dolu insan kanatların yetersiz olduğunu, mutlaka bi forvet alınması gerektiğini söyleyip durdu. Yani ne kadar kolay yorum yapabiliyorsunuz anlayamıyorum ya. Bu yönetim geldiğinde inanılmaz sevinmiştim ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Umarım ben yanılırım ve siz haklı çıkarsınız benim gibi düşünmeyen renktaşlar.

F5 E tarihi farkı kaçırdığımız zaman efsane ruh , süper kadro sesleri yükseliyordu , 2 maç puan kaybı gelince takımda kalite yok , taktik kötü vs.... Yerin dibine ne çabuk sokuyoruz anlamadım ki gittikçe trabzonspor ile f5 karışımı bir taraftar kitlesi oluşuyor ... Devre arasında shaqiriyi alsak ne olacaktı çatır çatır alacak mıydı maçları ? Sadece olcan işe yarardı ondada riske girmek istemedi yönetim ...

Şu konuyu kilitleyin ya milletin asabını bozmaktan başka bir işe yaradığı yok her zaman ki gibi kaybedilen maçtan sonra bizden birşey olmaz havaları hakim... Sanki 9 maç arka arkaya kazanan bu kadro değildi o zaman yeterliydi de şimdi ne oldu...

o kadrodan 2 kişi olmayınca bu duruma düştük...o 2 kişi 3 maç daha yok....kaldı ki o 9 maçlık periyotta ts manisa karabük belediye 10 kişi kaldı

takım pozisyona giremiyor ya şaka gibi, transfer lazım değil tabii ki

Yemin ediyorum çalıma hasret kaldım la.Şu takımda adam geçecek kimse mi olmaz arkadaş.

hakemi falan gectim

yönetim adamsan su barosun sözlesmesini yarin fesh edersin!!

Antalya nefretimsin bu kadar leş oynanabilirdi bu oyun.. kaleyi açsak gol atmadan geriye pas yapacaktı şerefsizler...

Geri
Üst Alt