STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

sabri nin pozisyonu penaltıysa bence birdaha maç seyretme...olanlar ne?hakem gollerimizi mi vermedi,pozisyona girmedik pozisyona

bana bak radyodan dinleyip bana futbol konuşma.Bu karda ne bekliyorsun sen takımdan.Direkten dönen toplarımızı radyoda sana anlatmadılarsa aç özet izle.Barosu neden oyundan attı bilgin var mı? Küfür mü etti.ne yaptı.Ne kadar kolay kırmızı kart gösteriliyor.Selçuk inana verilmeyen penaltı.Kerem şeras şerefsizinin yaptıkları... Hakem ilker meralin yaptıkları.Milan Barosun kartlarını saydıgın gibi antalyasporlularında kartlarını saydın mı.kaç kere atılmalıydılar???? Sen bence hiç maç izleme radyodan maç dinlemeye devam et.Özetleri falan izle.Ezber laflar edipte burda milletin asabını bozmayın.küfür yemeyin.

Ne shaqiri's ya,takım olalım ilk önce.Takımda kimsenin birbirinden haberi yok.

dikkat edersen ünlem koydum sonuna,tamam biz kötü oynadık ama teknik oynayan bi takımız karlı buzlu havalarda mücadele edemiyoruz ama bu puan kaybını bile shaqiri'nin gelmemesine bağlayanları anlamıyorum

Daha hakemi bile baskı altına alamıyoruz. Senelerdir gerek Ali Sami Yen gerek yeni stadımızda her seferinde isteyen hakem gelip canımıza okuyup gidiyor. Bu sene 2 maçta 2 şer kırmızı gördük. Bugün de Baros. Hakemler korkmuyor bizden, göstere göstere atıyor, takımı biçiyor.

Bir de eziklere bakıyorsun, heriflerin futbolcusu ayak kırsa, %1 milyonda haksız olsa kırmızı gördüğünde stadı yıkıyorlar. Bizse hak etti, yapmayacaktı diyoruz, en ufak bir ıslık bile yok tezahürata devam. Böyle devam edersek daha çok puan kaybederiz hakemlere, daha çok dövünürüz böyle...

Biz hala futbolcumuza küfür edelim kendini attırdı diye.

Transfer yapamayan, takımı koruyup kollayamayan , boyle bır durumda bıle sahıp cıkamayan yonetım olunca boyle oluyo

Ya FB'ye TS'ye 3 attığımızda bu kadro yokmuydu bizde ben mi yanılıyorum? sizde iyice abartıyorsunuz yani

bende onu diyorum zaten ne oluyor bu futbolculara da kaç sezondur ilk yarıda fırtına gibi esip ikinci arıda sönüyorlar anlam veremiyorum birinin bunu araştırması lazım

stancu, pino ve culio bu takimdan gitmezdi arkadas. vallahi 3'ü de ilk 11 oynardi. daha iyisini alacaklar diye sevindik, adamlar yüzümüzü möt etti oturdular.

acaba transferle ilgilenenler maclari izlemiyorlar mi?

feneri barca yaptınız anasını satıyım, hala tek adamın ayağına bakan bi takım, bende çok sinirlendim yönetime geçmiş mesajlarımda sık sık söyledim zaten bunu ama artık yapacak bişey yok eldeki malzeme bu bize sonuna kadar desteklemek düşer, herşeye rağmen alayını düdükleyecez görürsünüz, artık takıma inanıp destek verme zamanı

ANIL YILMAZ 4 President :)

Necati transferinin önemi şimdi anlaşıldı Baros en az 2 hafta yok Necati layıkıyla oynayacak inşallah.

yönetim transfere harcamadığın paralarla git bi kına al.münasip bi yerinize yakın.bu sene şampiyon olunamazsa şuç yönetimdir:mad:

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 2.Yarı

İnşallah ama takım inan ilersi için hiç umut vermiyor. o 4 attığımız maçlarda bile vermiyordu. :(

Arkadaşlar 4 maçın 1'inin ankaragücüne karşı diğer 3'ünü kötü saha koşullarında oynadık.. Selçuk-Melo-Engin düzgün zemin oyuncusu ve Galatasaray'ı şahlandıran bunların orta alandaki baskısı ve kazandıkları topları iyi kullanmaları.. Buna Eboue ve Baros'un olmayışı da eklenince böyle oldu.. Sıkmayın canınızı

hakemi falan gectim

yönetim adamsan su barosun sözlesmesini yarin fesh edersin!!

:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::animation::animation::animation::animation::animation:

Hakan balta sabri açtığınız ortaya ben sizin ulan hepsi mi rakibe çarpar

Hala lideriz.

Hem hocayla hem taraftarla dalga geçti yönetim

Televizyona çıkıp Haca isterse alırız demek iyi

Alın abi o zaman

Kim yürütüyor transferi

Düşme falan da olmayacak gibi

Adamlar Şahenk falan Sowu aldı

Her türlü pis iş dönüyor gibi

Bize iyi kanat lazımdı

Kazım gitti Yiğit geldi

Ne abi bu

Kim ilgileniyor transferle

Bu öz güven ne

Şu Eboue gittiğinden beri doğru düzgün oyun oynayamadık kesinlikle transfer yapılacak diyordu Şimdi Ünal Aysal ligin durumu belli değil pahalı oyuncu alamam diyor fener düşünmüyor bunları hala milyon eurolar harcıyor sen niye düşünüyorsun anlamadım

İkinci yarı izlemedim? Çok şeymi kaçırdım?

Geri
Üst Alt