STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Yönetimi eleştirmeyelım dıyen arkadaslara soruyorum neden elestırmeyelım?

1)Borçları hısse senedı satarak azalttıgı ıcın mı?

2)Rekor oyla gelıp önlerınde bır Polat yonetımının Helvacısı varken nasıl kavga etmeyı basarabıldıklerı ıcın mı?

3)Takım Kanatsız oynadıgını görmeyip taraftarını 2 kez oyuncu alıcaz dıyıp kandırmalarından sonra 33 luk agır vasıta Necatıyle kandırıldıgımız ıcın mı?

4)Devamlı hocanın arkasında durmayıp, başarıyı sankı kendılerı kazanmıs gıbı tvlerde naralar atmalarına mı?

5)Klupler bırlıgınde Tupkafa bıze ankaragucu macında şike yaptı demesıne ragmen onu kuzu gıbı ızlemelerı ıcın mı?

6)Kolpacı Nıhatın her gün tvlerde bıze saymalarına ragmen olsun fenerbahce bızım herseyımız -----sövsede cevap vermeyecez lafları yuzunden mı?

Bunlar ıcın mı teşekkür edicez YÖNETİME , ciddi ciddi soruyorum???

arkadaş şu bülent tuluna bugün stadda tek kelime söylemediler ya delirdim resmen.. adam takıma dinamit koyuyor yönetimi dağıtıyor bi allahın kulu şu haysiyetsize bişey demiyor

maçları izlemeyenler sonuçlara aldanıyor. maçları izleyen nasıl kötü oynadığımızı görür. sene başından beri iyi oynadığımız maç sayısı 3 ü geçmez. 90 dakika pozisyona mı girilmez. hiç saha zemin demeyin. trabzon nasıl kazandı

Ulan önce yönetimin,sonra hakan balta,sabri,baros,ilker meral ve ömerin yedi sülalesine kaysam ne kadar forumdan uzaklaştırma alırım ona göre?

.. Her maç Arena'da 1 kırmızı bankomuz olacak herhalde.

mertanı yiğiti daha izlemeyecekmiyiz ?

Hakemin geçmişini belliyim.

Fatih Terim istifa etse yeridir ki, bunu yapmaz. Başka bir takımda olsa şimdiye bırakmıştı.

Şu yorumlara da uyuz oluyorum ya hep aynı şey... lige çok iyi başlayıp çok kötü bitirdiğimiz zamanları hatırlamıyorsunuz galiba. Sizden tek ricam Fatih hocaya laf etmeyin. Ne kadar et o kadar köfte...

uyuz olmana gerek yok

senin yorumundanda zaten bi b.k anlamadim

bana bak radyodan dinleyip bana futbol konuşma.Bu karda ne bekliyorsun sen takımdan.Direkten dönen toplarımızı radyoda sana anlatmadılarsa aç özet izle.Barosu neden oyundan attı bilgin var mı? Küfür mü etti.ne yaptı.Ne kadar kolay kırmızı kart gösteriliyor.Selçuk inana verilmeyen penaltı.Kerem şeras şerefsizinin yaptıkları... Hakem ilker meralin yaptıkları.Milan Barosun kartlarını saydıgın gibi antalyasporlularında kartlarını saydın mı.kaç kere atılmalıydılar???? Sen bence hiç maç izleme radyodan maç dinlemeye devam et.Özetleri falan izle.Ezber laflar edipte burda milletin asabını bozmayın.küfür yemeyin.

ağzımı bozucam......sana sabrinin pozisyonu penaltı değil diyorum radyodan nasıl görcem....madem herşeyi biliyon baroşun 2 tane sarısını atladı hakem..iteledi kakaladı eline vurdu....görmedinmi bunları....biryerindenmi uydurdu kırmızıyı...

Ben bir sigara içeyim kendime geleyim.

Hakan balta ve sabri tam bir orta yapma özürlü

Şu b.ktan Stoch bile neler yapıyor.Ulan bir paraya kıyıp almadılar bir adam beceriksizler.

boktan moktan değil abi adam kaliteli topcu, var mı bizde süratli adam gecebilen birisi ?

kuru kuru kosuyoruz.

shaqiriye 3-4 milyon daha verip alsaydi aysal bunlar olmayacaktı.

bunlar 15milyonu cope atiyoruz saniyorlar sanki sampiyonluk primi+ cl parası dahil 30 milyon gelmeyecek.

En iyisi forumdan kaçiyim ben.

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 2.Yarı

Arkadaşlar 4 maçın 1'inin ankaragücüne karşı diğer 3'ünü kötü saha koşullarında oynadık.. Selçuk-Melo-Engin düzgün zemin oyuncusu ve Galatasaray'ı şahlandıran bunların orta alandaki baskısı ve kazandıkları topları iyi kullanmaları.. Buna Eboue ve Baros'un olmayışı da eklenince böyle oldu.. Sıkmayın canınızı

cok güzel tespit arkadasim. seni kutluyorum :)

ömer seninde sülaleni bilmem ne edeyim rezil .. angut cirkef herif

yönetim gurur duyun lan eserinizle yok yok kesinikle transfere gerek yok!!

is isden gecti artik zaten emekli yasina gelmis güresci neco kurtarir bizi artik nede olsa

Geri
Üst Alt