STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Şu konuyu kilitleyin ya milletin asabını bozmaktan başka bir işe yaradığı yok her zaman ki gibi kaybedilen maçtan sonra bizden birşey olmaz havaları hakim... Sanki 9 maç arka arkaya kazanan bu kadro değildi o zaman yeterliydi de şimdi ne oldu...

Çok istiyorum şu konu sabit kalacak değil mi.Burada takıma sallayanları sene sonu lütfen açığa alınsın.Hepsinin ismi yazılsın.Rica ediyorum.Şu maç sonunda dk 70e kadar ezdiğimiz antalyasporu bir şişko hakem yüzünden yenemedik diye.yönetime hocaya futbolculara sallayan cahilleri not edin lütfen.sene sonu onlar bu şampiyonlugumuza sevinmesinler.

Daha hakemi bile baskı altına alamıyoruz. Senelerdir gerek Ali Sami Yen gerek yeni stadımızda her seferinde isteyen hakem gelip canımıza okuyup gidiyor. Bu sene 2 maçta 2 şer kırmızı gördük. Bugün de Baros. Hakemler korkmuyor bizden, göstere göstere atıyor, takımı biçiyor.

Bir de eziklere bakıyorsun, heriflerin futbolcusu ayak kırsa, %1 milyonda haksız olsa kırmızı gördüğünde stadı yıkıyorlar. Bizse hak etti, yapmayacaktı diyoruz, en ufak bir ıslık bile yok tezahürata devam. Böyle devam edersek daha çok puan kaybederiz hakemlere, daha çok dövünürüz böyle...

Biz hala futbolcumuza küfür edelim kendini attırdı diye.

Renktaş olayın baskıyla alakası yok..

Federasyonu fenerbahçenin yönettiğini gördük zaten artık ortaya çıktı bu konu muhtemelen uluslarlarası turnuva cezası yiyeceğiz.Kısacası Türk futbolunu fenerbahçe mafyası yönetiyor hakemlerin kartları taraftar baskısından değil mafya baskısından

Ne derseniz deyin

YÖNETIM BIZI RESMEN SALAK YERINE KOYUYOR! HER YERDE KONUS BABAM KONUS, AMA ELDE VAR SIFIR!!

Her sene kronik hastalık. Dikkat edin Ocak-Şubat ayları hep böyle b.ktan sonuçlar alıyoruz sonra toparlıyoruz.

Daha 3 hafta sonra ne olacağının bile belli olmadığı şu rezil ligde 3 maç puan kaybettik diye bu kadar asabileşmenin pek lüzumu yok bence..

Daha hakemi bile baskı altına alamıyoruz. Senelerdir gerek Ali Sami Yen gerek yeni stadımızda her seferinde isteyen hakem gelip canımıza okuyup gidiyor. Bu sene 2 maçta 2 şer kırmızı gördük. Bugün de Baros. Hakemler korkmuyor bizden, göstere göstere atıyor, takımı biçiyor.

Bir de eziklere bakıyorsun, heriflerin futbolcusu ayak kırsa, %1 milyonda haksız olsa kırmızı gördüğünde stadı yıkıyorlar. Bizse hak etti, yapmayacaktı diyoruz, en ufak bir ıslık bile yok tezahürata devam. Böyle devam edersek daha çok puan kaybederiz hakemlere, daha çok dövünürüz böyle...

Biz hala futbolcumuza küfür edelim kendini attırdı diye.

Bu konuda arkadaşa katılıyorum.Birçok maçta katlediyor adamlar ellerini kollarını sallayarak gidiyor.Kimse korkmuyor artık bizden oysa Fenerbahçe'de tam tersi

Başkan Bülent Tulun u arayıp neden yenemedik diye sormuştur.

2 Hafta önce fark 5 Puan'di, simdi Puan'lar ayni olacak-

Semihe helal olsun gurur duyuyorum koçum seninle.Allah yolunu daim etsin aslanım benim

Antep maçının tekrarı oynandı sanki. Hakem doğradı bizi tamam da o maçtan hiç mi ders çıkarmamışız anlamadım. Baros haini atılmasa yine alırdık maçı herşeye rağmen. Şimdi hoca ne yapsın beceriksiz yönetim sezon başından beri bir golcü almaz, tribünler Milan Baros diye bağırır. Alternatifi olsa yarın A2 deydi Baros, bir daha da kimse cesaret edemezdi böyle ihanet etmeyi takıma. Alın size Milan Baros...

Melo ve Baros her maç hakeme aşırı itiraz ediyolar. Melonun ayağı kaysa düşse ellerini kaldırıp duruyo sonra da hakeme itiraz ediyo. Bunlar bu kafayla giderse biz daha çok kırmızı kart görürüz.

1-1 iyi sonuç dedi Terim.

Yazıklar olsun.

beyler sakin olun yönetimimiz takımı görmüş dünya yıldızı NECATİ ATEŞ'i almış. niye panik yapıyosunuz !

Transfer etmeyerek oyuncu değil

Vizyonumuzu kaybettik maalesef :(

inşallah liderlik gitmez elimizden

Maalesef Baros yüzünden üc puan gelmedi. Bence rahat galibiyet alirdik 11 oyuncunan.

Geri
Üst Alt