STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Çok istiyorum şu konu sabit kalacak değil mi.Burada takıma sallayanları sene sonu lütfen açığa alınsın.Hepsinin ismi yazılsın.Rica ediyorum.Şu maç sonunda dk 70e kadar ezdiğimiz antalyasporu bir şişko hakem yüzünden yenemedik diye.yönetime hocaya futbolculara sallayan cahilleri not edin lütfen.sene sonu onlar bu şampiyonlugumuza sevinmesinler.

70 e kadar ezdiğin mi ?????????? 70 e Kadar kaç gol pozisyonun kaç başarılı ortan var aynı maçı mı izledik ??????*

Selçuk Melo Elmander

Bu adamlarda bazen kötü oynayacak

Her maç götüremezler

Fatih hocaya çok ayıp ediyorlar

Emeklerini yiyorlar resmen

Maçı canlı izleyen biri olarak 80.dakikada çıktım maçtan maçtan benım çıkardığım sonuçalar;

1-)Hakan sol bek oynadığı sürece isterseniz önüne Ronaldoyu getirin bir cacık olmaz bizim sol kanatımız felç.

2-)Emre iyidir hoştur bizim evladımızdır ama Galatasaray'ın topçusu değildir,hele ki kanat hiç değildir.Yönetim bu konuda hata yaptığı kaçınılmaz.

3-)Barosun poziyonu kırmızı kart olabilir küfür ettiyse ancak şerefe yokunu Belözoğlu şu ana kadar 10 kere atılırdı böyle maç yönetilse.

4-)Biz tek forvet oynayamayız hele ki2 ağır kanat adamı hile hiç olacak iş değil.

5-)Bize 11 Semih yürekli adam lazım.Onu alnından öpüyorum resmen.

6-)Melo sezon sonu 13m etmez inanın topsuz alanda da çok fazla işlevi yok ve Selçuk çok yoruluyor bu sebeple,formu diplerde şu an.

7-)F.T kesinlikle suçlu değil elinde ki malzeme bu kimse ona yüklenmesin.

8-)Bu ligde her türlü halt yenicek bize karşı buna hazırlıklı olalım arkadaşlar.Takımlar ve hakemler canavar kesilecekler bize çünkü işin ucunda Lig tv reytingi ve para var.

9-)Formumuz düştü ama toparlayamayacağımz diye bir şey yok hemen umutsuzluğa kapılmayalım.Son 2 maçta 2 pozisyon verdik gol oldu tek eksiğimiz eski üretkenliğimiz yok.

bana bak radyodan dinleyip bana futbol konuşma.Bu karda ne bekliyorsun sen takımdan.Direkten dönen toplarımızı radyoda sana anlatmadılarsa aç özet izle.Barosu neden oyundan attı bilgin var mı? Küfür mü etti.ne yaptı.Ne kadar kolay kırmızı kart gösteriliyor.Selçuk inana verilmeyen penaltı.Kerem şeras şerefsizinin yaptıkları... Hakem ilker meralin yaptıkları.Milan Barosun kartlarını saydıgın gibi antalyasporlularında kartlarını saydın mı.kaç kere atılmalıydılar???? Sen bence hiç maç izleme radyodan maç dinlemeye devam et.Özetleri falan izle.Ezber laflar edipte burda milletin asabını bozmayın.küfür yemeyin.

Abartıyosun. Suçu hakeme atarak takımın yetersizliğini görmezden geliyorsun.

bugün boş beleş konuşanlar takım şampiyon olunca sevinmeyin salak salak konuşmaya devam edin (eleştirenlere demiyorum neredeyse küfür edenlere diyorum)

..

bana bak radyodan dinleyip bana futbol konuşma.Bu karda ne bekliyorsun sen takımdan.Direkten dönen toplarımızı radyoda sana anlatmadılarsa aç özet izle.Barosu neden oyundan attı bilgin var mı? Küfür mü etti.ne yaptı.Ne kadar kolay kırmızı kart gösteriliyor.Selçuk inana verilmeyen penaltı.Kerem şeras şerefsizinin yaptıkları... Hakem ilker meralin yaptıkları.Milan Barosun kartlarını saydıgın gibi antalyasporlularında kartlarını saydın mı.kaç kere atılmalıydılar???? Sen bence hiç maç izleme radyodan maç dinlemeye devam et.Özetleri falan izle.Ezber laflar edipte burda milletin asabını bozmayın.küfür yemeyin.

Baros masum değil bence. Geldiğinden beri hep bu tip kart görüp duruyor.

başkan avrupada başarılı olmayı basit bişey sanıyor. futboldan anlamayınca bi insan böyle oluyor

her zaman, bugune kadar her zaman ünal aysalı destekledim. heres burda eleştirirken, adam çalışıyor, yapmaya çalışıyor vs dedim. ama bugun gelinen nokta ortada. yahu insan kör olsa bu takımda bi tane adam geçebilern adam olmadığını görür. kanat olmadığını görür. fatih terim her kanalda, her ortamda resmen bağırdı. fenerbahce de fenerbahce, şike de şike, her federasyon toplantısından sonra resmi sitede dik duruşlar, hep bi cevaplar, tamam bunlara eyvalllah ama öncellik bu olmamalıydı. gelecek senenin kadrosu mu bu. musleradan başka hangi yabancı uzun süreli bizde kalabilecek? türkler deseek onlar da içler acısı. transferin son günü necatiyi alıp gelmek, kimse kusura bakmasın ama bu taraftara küfür gibidir. necatiyle değil sorunuum, bunca isimden sonra, bunca heveslendirmelerden sonra son gün necatiyi alıyosan, 32 yaaşına gelmiş birini, vahh yönetim vah derim. fatih hoca öyle ya da böyle bu takımı ilk dönem lider tamamlattı. şimdi görev sizdeydi. ama yönetim kusura bakmasın beceremedi. bir ay boyunca koca avrupa dan bi sakan ve bi forvet getiremiyorsa, allahın şikecileri, biz onlar küme düşer derken, dalga geçer gibi, küfreder gibi, fransanın en iyi forvetlerinden birini getirebiliyorsa, bu yönetim futbolu yönetebiliyoruz demesin.

Yönetime sitem amaçlı iyi skor demiştir Terim.

Ben sadece şunu sormak istiyorum. Madem Yiğit'e bu kadar para verildi neden oynamıyor abicim???

ÖZET : elimizdeki şampiyonluğu 2.yarı verdik

Melo ve Ujfalusi cezali durumuna düstü heralde, öyle hatirliyorum, yanlisim varsa düzeltin

[video=youtube;ljTfEVY9bgQ]https://www.youtube.com/watch?v=ljTfEVY9bgQ&feature=youtu.be[/video]

Geri
Üst Alt