STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

ya pozisyonları izledim de burda baroşa kızıyoruz ama o pozisyon net penaltı artı kırmızı kart.adam tabi ki itiraz edecek.o pozisyon fenere olsa bırak emreyi alexi hakemi dövmesini taraftar sahaya inerdi lan...penaltımızı eleştirenleri de anlamıyorum.net penaltı.oruma açık bile değil.eller açık zıplamış top eline 3 kere değmiş.adam kucaklamş topu...onu da vermiyomuş ilker merak yan hakem vermiş...yani ananı avradını yad ediyorum b ugece ilker meral..kulakları çınlasın sülalenin!

baroş atılmasa bile maçı alacağımız yoktu

Şu Fener bile rezil oyunla kazanıyor.Bir kere de biz rezil oynadığımız bir maçı kazansak şaşarım zaten.

Fanatik'in ''hangi hakem hangi takımlı?'' köşesinde ;

İlker Meral'in takımını görüyoruz.

404884_226583207428173_198096826943478_483277_1075734721_n.jpg
Süper ligde maç yöneten 1 tane Galatasaraylı hakem var sadece. hemen çoğu fener ve bjkli. Bu hakemleri buraya yükselten kim ona bakmak lazım.

Öylesine hasretsin ki ahlaka ,

Müptelası olmuşsun terbiyesizliğin

Elimde değil sana küfür etmemek

Razıyım her cezaya yeterki kel kafana tüküreyim

:)

İlker Meral itini savunmayın burda..

Aynı hareketleri emre yapsa sarı kart bile verirmiydi yüzsüz köpek

Danışmanımız bu beraberlik hakkında ne düşünüyor çok merak ediyorum? :SS:

ben bu maçta alınan skor ve oyunun yönetimin umrunda olduğunu pek sanmıyorum

Maçı dışarıda izlemiştim yeni geldim.

Bu nedir ya bu nedir arkadaş, Baroş atılmasan şu maçı alacaktık belki de.

Sinirlerim çok bozuk arkadaşlar ya hiç sormayın.Hakediyor muyuz biz bunu?

Sen nerdesin ben nerdeyim. Bize ne Emre den. Emre neyse saha içinde Melo da o bence. Bizi kendi takımımız bağlar. Ben, saha içinde her ama her pozisyonda elleri kolları havada olan hakemin üzerine yürüyen topçu istemiyorum. Adamlar pozisyonu bırakıp hakemin üzerine yürüyor. Böyle futbolcuları olan bir takım oyuna nasıl konsantre olur. Herkes birbirini bozuyor. Bu gerginlikle maç falan kazanamayız. Ayrıca kabul edelim, Melo bol bol tribüne oynuyor. Bu adamın bonservisine bu para mümkün değil verilmez.

Ya hala nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum federasyon bugün çıkıp "Yerim Türk futbolunu fenerbahçe yara almasın futbol ekonomisi çöker diyor" bu ülkede mafya legal hale gelmiş resmen bu işin içinde olanlar hakemler ve federasyon başkanı yahu heriflerden şike gözaltısına alınanlar bile oldu daha ne olsun göksel gümüşdağdı yanlış hatırlamıyorsam...

BU heriflerin hakemleri kıyıyor futbolu!!!

başkan bu kafayla en fazla sezon sonunu görür

macin en kötüsü acik ara selcuk ve engindi malesef bugün.baros davranisi ile en kötüsüydü bizde.elmander de baya form düsüklügü var.ebouenin eksikligi baya anlasiliyor.bir an gelse fazla gec olmadan.

Senin gibi Hakemin ben ta bilmem nerene dalayim..Ya arkadaslar uyanin artik KIYIM basladi..Birbirinize, Yonetime, fubolculara saldirmadan once su maci birdaha seyredip saglikli olarak tekrardan yargilayin bu maci...

Renktaş zor dayanıyorum allah rızası için böyle şeyler paşlaşmayın dinden çıkacam çok ağır küfürler edicem :( hem neden bizi bulur bu hakemler avrupada türkiyeyi galatasaraydan iyi temsil edecek kim var ULAN!

FT Sakal uzatsa karizmatik olur ha

Geri
Üst Alt