STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

fatih hoca israrla 10 kisi kaldik, bunada sukur, tam baski kurucagiz derken 10 kisi kaldik vs vs diyor, barosa cok pis ceza verirdi normalde ama anasini satayim baska forvet yok ki

takım inanılmaz bir gerginlik içinde,terim frene basmaya çalışıyo(baros'u ayrı tutarak söylüyorum)

Baros bir kez daha kendisine güvenenleri mahcup etti

Tam 3 yıldır elimizde Baros var diye forvet almıyoruz ve her seferinde bu beyefendi aynı işi yapıyor

Sezon sonuna kadar bişey beklemiyorum Baros'tan

Sonra da gönderilir artık heralde diyorum aslında bunu her transfer sezonunda diyorum ama pek bişi olduğu yok.

Rusların transfer döneminde bir Rus kulübüne verilir sanırım.

hocana güvenmeyip başka lavukların sözünü dinlersen neticelerine katlanırsın. adam sizden robbeni riberyi istemedi adam shaqiri yi istedi bir tek onu da zehir zıkkım ettiniz.

bu takım buraya kadar hocasıyla geldi. hiç bir hoca bu başarıyı bu takım üzerinde elde edemezdi. sizden gerçek anlamda tek bir takviye istedi gittiniz hep sıçıp hem sıvazladınız.

Ama ben yine biliyorum ki yukarda Allah var bu takım bu sene Fatih Terim olduğu sürece şampiyonluğa oynar.

Transfer demeyeyim demeyeyim diyorum tıkanıp kalıyorum birşey demiyorum..

Kendi düşen ağlamaz..

Umarım takım biraz daha sakinleşir..

Selcuk son 2 ve 3 maçtır kotu oynuyor...

Arkadaşlar Fenerbahçe- Beşiktaş maçı çok belirleyici olacak şayet Fener yenerse ligin zirvesinde baya baya şanslı noktaya gelecektir.Umarım berabere kalırlar.Çünkü şu maçı rahat alırız dediğimiz çoğu maçı oynadık.Nitekim zor maçlar geldi puan kayıpları ardı ardına gelmeye başladım.Çok moralim bozuk ya,takım yenerse hafta iyi geçiyor yenemezse kötü.Birde Maa haftada iki maç koyunca sıkıntılarımız yada sevinçlerimizde 2 kat artıyor.

bu başkanıda anlamak zor herkes eleştirilmeli artık geçen 8 senenin nasıl geçtiği ortada.Kardeşim sen pahalı transfer yapamam ligin durumunun ne olacağı belli değil diyorsun alabilirsin aslında Şikenin babası milyon euroluk transfler yapıyor hiç düşünmüyor sen niye düşünüyorsun arkadaş kanat lazım bu takıma bağıra bağıra söylüyoruz kanat oyuncularını satıyoruz elimizdekiler yetersiz barostan da bundan sonra fayda gelmez senin en az 2 tane kaliteli adam alman lazım.Al işte fark kapandı herkes normal olarak eleştirmeye başladı haklılarda yanlış çok çünkü.Yönetimin F.T le arasının bile iyi olduğunu düşünmüyorum ben

aslinda iyi oluyor, hatta play offa birinci olarak girmiyelim, 10 puan falan fark atamiyorsak, böylesi daha iyi

Transfer demeyeyim demeyeyim diyorum tıkanıp kalıyorum birşey demiyorum..

Kendi düşen ağlamaz..

Umarım takım biraz daha sakinleşir..

Transfer dican tabi abi

Takım lider bitirdi ilk yarıyı

Hoca takviye istiyor

Play off var

Rezillik ya

rieira bonservis 3.5 milyon avro alacağı ücretler 4 senelik yaklaşık 11.4 milyon avro(maç baışlar hariç)

sercan 3.5 milyon avro bonservis alacağı ücret net bilmiyorum

yiğit 2.7 milyon avro alacağı ücret onuda net bilmiyorum...

sercan ve rieranın 4 senede alacğı ücretleri koyunca 25 olmuyormu...

hafta sonu antepte yine berbat bir sahada oynariz herhalde

kötüyüz işte kötü kötü

Baros bir kez daha kendisine güvenenleri mahcup etti

Tam 3 yıldır elimizde Baros var diye forvet almıyoruz ve her seferinde bu beyefendi aynı işi yapıyor

Sezon sonuna kadar bişey beklemiyorum Baros'tan

Sonra da gönderilir artık heralde diyorum aslında bunu her transfer sezonunda diyorum ama pek bişi olduğu yok.

Rusların transfer döneminde bir Rus kulübüne verilir sanırım.

ne yalan söyleyim, ben sene basida guvenmiyordum barosa ama bir ara iyi bir çikis yakalayinca acaba eski baros donuyormu derken geri eski aliskanliklarina basladi, en iyisi sezon sonu satmak

Geri
Üst Alt