STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

rieira bonservis 3.5 milyon avro alacağı ücretler 4 senelik yaklaşık 11.4 milyon avro(maç baışlar hariç)

sercan 3.5 milyon avro bonservis alacağı ücret net bilmiyorum

yiğit 2.7 milyon avro alacağı ücret onuda net bilmiyorum...

sercan ve rieranın 4 senede alacğı ücretleri koyunca 25 olmuyormu...

Tek senelik dedin sandım, pardon. :ka21:

Gecen şaibeyle-besıktasın macı vardı bız antepe yenıldık, sımdı yıne mac var bız en zor deplasmana cıkıyoruz.Arkadas bır gunde rahat bır sekılde derbı macı ızleyemeyecekmıyız bız?

yigiti oynatmicaksan olcani alsaydin bari, direkt ilk 11 oyuncusu olurdu vallahide

bu başkanıda anlamak zor herkes eleştirilmeli artık geçen 8 senenin nasıl geçtiği ortada.Kardeşim sen pahalı transfer yapamam ligin durumunun ne olacağı belli değil diyorsun alabilirsin aslında Şikenin babası milyon euroluk transfler yapıyor hiç düşünmüyor sen niye düşünüyorsun arkadaş kanat lazım bu takıma bağıra bağıra söylüyoruz kanat oyuncularını satıyoruz elimizdekiler yetersiz barostan da bundan sonra fayda gelmez senin en az 2 tane kaliteli adam alman lazım.Al işte fark kapandı herkes normal olarak eleştirmeye başladı haklılarda yanlış çok çünkü.Yönetimin F.T le arasının bile iyi olduğunu düşünmüyorum ben

Hocanın egoları varmış

Her yerde söylüyor

Hacaya mı oynuyorlar

Anlayamıyorum artık

Koyunluğa devam tiyatro izlemeye..

Konuşma ya sen git Beyoğlunda al eline pankart yürü Fener taraftarı gibi. Bakmazsınız kendi oyuncularınıza yönetiminize eleştirirsiniz anca yok hakem yok federasyon. Git oku federasyonla ilgili başlıkları benim kadar eleştirmişmisin. Ama sen bunların yerini ve zamanını ayıt edemiyorsun. Gir ağla şimdi İlker Meral diye.

%100 futbolda başkanın söylediği şaşalı sözleri hatırlayan varmı ?

Konuşma ya sen git Beyoğlunda al eline pankart yürü Fener taraftarı gibi. Bakmazsınız kendi oyuncularınıza yönetiminize eleştirirsiniz anca yok hakem yok federasyon. Git oku federasyonla ilgili başlıkları benim kadar eleştirmişmisin. Ama sen bunların yerini ve zamanını ayıt edemiyorsun. Gir ağla şimdi İlker Meral diye.

Meeee

Terim keşke bir sağ ve sol açık bulsa A2 den , Semih gibi tek çare bu :)

Tek değişen İmparator.

riera,hakan,sabri. allah aşkına yürüyün gidin işinize sizi futbolcu yapana..

barosun sözlesmesi daha kac yil sürecek?!bilen varmi?varsa bu arkadas acaba bizden kofulmak niyetinde mi paralari ala bilmesi icin.satsak cünkü oda biliyorki bizdeki parayi hic bir yerden alamaz

hadi shaqiri'yi alamıyosun lig'de yerli etkili kanat oyuncusu Olcan Adın' var onu ne diye hamsilere kaptırıyorsun ? maliyetimi çok yüksek ünal baskan ?

İdda ediyorum bu gün bizde olsaydı çok etkili olurdu hakemide yenerdik bu lesh antalyayıda ...

Tamam ileriyi düşünüyorsunuz anladık ama ilerki zamanlarda böyle bi sezonun bir daha elinize geçiceğinin garantisi mi var ?

Bu yönetimin yaptığı çok büyük hata pahalıya patlıycak bize en kolay şampiyonlugu elde edebileceğimiz yılda yaşananlara bak :s

balta ,zan , engin , sabri ,riera ,melo,sercan

kadronun çoğunlugu bu oyuncular oynayanların allah askına hangisi sizi heyecanlandırıyor ?

bir tek baros var oda bu gün yine yarı yolda bıraktı bizi :@

yazık günah böyle bir sezon elden gidiyor göz göre göre ...

Geri
Üst Alt