STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:24 | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Olcan'ı almamak büyük hataydı. Emeği geçenlere selam.

biz anlamıyoruz futboldan...dilimizde tüy bitti.....tam anlaşmışken neden bozuldu merak ediyorum...acaba birileri olcana 3.5 vereceğime arsenaldan hazır hamur alırım demiş olabilirmi

Takım rezil oynuyor ve son 4 haftada 7.puan kaybı bu. Rakiplerle puan farkı tamamen kapandı. Lider bitiremeyiz ligi Play Off'ta ta bu kadroyla hiçbirşey yapamayız. Şampiyonluk uzak duruyor. Sağ kanata birtane adam almayan yönetimi tebrik ediyorum burdan. Ulan Shaqiri ile ilgileniyorsun neden ilgileniyorsun sağ kanata adam lazım diye. Sonuç; Shaqiri'yi alamıyorsun eee sonra niye başka bir oyuncu almak için çabalamıyorsun! Üstüne Kazım gidiyor! Bu ne sorumsuzluk bu ne ciddiyetsizlik yahu! Yönetime yazıklar olsun diyorum. Allah verdi bize Necati'yi Allah. Baros denen sorumsuz adam benim için bitmiştir. Kaç yıldır bizde bu kaçıncı kırmızı kart yahu birkerede ağzını tut be adam birkerede tut senin yüzünden galip gelemedik. 3 maç cezada alacak. Necati adete bir piyango oldu bu maçtan sonra bunu gördüm.

selcuk kotu oynadi diyen varda, selcugun oyunu digerlerine dogru orantili hucum bolgesi kotu oynarsa o da kotu gibi gozukur ama degil iste.

Sabri , Hakan , Servet , G.Zan , Riera , Aydın , Baros

bu adamların aldıkları paraya yazık , bir çoğu semih kaya'dan 5 kat daha fazla para kazanıyor

bunları FT adam edemez arkadaş , göndereceksin kurtulacaksın

riera ne Allah askina, su herifi kim aldiysa, kim aldirtiysa yaziklar olsun ya, böyle topcu mu olur abi, o ne ya öyle

sanki hakan baltanin kopyasini almislar, sol aciga koymuslar anasini satayim

Yiğit'e verilen para aklıma geldikçe Olcan için daha çok üzülüyorum.İş bilmezlerin eline kaldık,şimdi de iflah olmuyoruz.

Yok yok Serdar sende bugün birşey var:D kafanmı iyi? :D

Yok be Soner Abi. Ben en çok Fener taraftarını eleştiriyorum koyun gibi yönetimin arkasında durup herşeyde federasyonu, hakemleri, rakipleri, basını eleştiriyorlar diye.

Ben bu maçta oyuncularımı eleştirmek istiyorum. Bak oynadıkları futbolu eleştirmiyorum. Çünkü 10 kişi bile benim beklentimin üzerinde oynadılar. Ama üzerinde Galatasaray forması olan hiçbir topçunun böyle şuursuz olmaya hakkı yok. Bunu diyorum ama bizde de var böyle işgüzarlar birtürlü anlamak istemiyorlar.

hoca kadro kötü de sercanı alıp neden takımı 9 kişi bırakıyorsun ceyhunu al daha iyi topa sahip olursun

Öyle bir sistemki play - off ta rakibini iki maçtada yensen, bu ligte onun sana fark attığı 12 puana bedel olmuş olacak.İyi mi kötü mü? :)Sistemin alttakilerin iştahını kabarttığı aşikar.

hiç bir şeye üzülmüyorum da şu ömer çatkıçın arenada sevinmesi taraftarı tahrik ettiği halde hç bişey yapılamaması beni çok sinirlendiriyo...şu adamı da içeri sokan goller atıp maç sonunda sevinerek ana avrat düz gitmek herhalde ancak bu hırsı alır benden

barosun sözlesmesi daha kac yil sürecek?!bilen varmi?varsa bu arkadas acaba bizden kofulmak niyetinde mi paralari ala bilmesi icin.satsak cünkü oda biliyorki bizdeki parayi hic bir yerden alamaz

ben hep diyorum, su adama güvenilip yola cikilmaz

bu kadar önemli oyuncu oldugunu bildigi halde, bu kadar sevildigini bildigi halde bize yaptigi büyük saygisizlik, büyük ayip

riera ne Allah askina, su herifi kim aldiysa, kim aldirtiysa yaziklar olsun ya, böyle topcu mu olur abi, o ne ya öyle

aynen ya.adam hakanın tıpkısı.biri sol bek biri sol açık.karşı takımının değil bizim kanadı çökertiyorlar.

Aydını bırakamadılar son gün

O derece yani

Bir de her maç bir hareketi var onu yapmaya çalışıyor.Ama onu da yapamıyor arkadaş.Sol ayağı süper diyorlarda adamın ortalar komedi.Her şutu ya rakibe çarpıyor ya da dağlara taşlara yolluyor.Bir tek Ankaragücü maçında kaleyi tuttu o da gol oldu.Başka kaleyi tutan şutunu hatırlamıyorum.

hiç bir şeye üzülmüyorum da şu ömer çatkıçın arenada sevinmesi taraftarı tahrik ettiği halde hç bişey yapılamaması beni çok sinirlendiriyo...şu adamı da içeri sokan goller atıp maç sonunda sevinerek ana avrat düz gitmek herhalde ancak bu hırsı alır benden

hasan sas, fatih terim falan inanilmaz sinirliydi, simdi biri tekme falan aticak sandim yemin ediyorum

Yenilgiye değil sadece Fatih Terime üzülüyorum onu çok sevdiğimizi ona bir şekilde göstermeliyiz Yoksa bu yönetimle Fatih Hoca devam etmez

Yok be Soner Abi. Ben en çok Fener taraftarını eleştiriyorum koyun gibi yönetimin arkasında durup herşeyde federasyonu, hakemleri, rakipleri, basını eleştiriyorlar diye.

Ben bu maçta oyuncularımı eleştirmek istiyorum. Bak oynadıkları futbolu eleştirmiyorum. Çünkü 10 kişi bile benim beklentimin üzerinde oynadılar. Ama üzerinde Galatasaray forması olan hiçbir topçunun böyle şuursuz olmaya hakkı yok. Bunu diyorum ama bizde de var böyle işgüzarlar birtürlü anlamak istemiyorlar.

Abi naber

Geri
Üst Alt