- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: STSL 11/12 H:24 | Samsunspor 1-1 Fenerbahçe |Devre Arasıı | 2 Şubat
Madem kaçacaktın, niye playoffu getirdin be omurgasız maa
Madem kaçacaktın, niye playoffu getirdin be omurgasız maa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltıyı yapan fenerli.Vermesi biraz zor.penaltıyı yapana kart çıktımı göremedimde ben
playofflarda ic sahadaki 3 macida mecbur almaliyiz
Son günlerde çoğu üyemiz küfür ve küfür kısaltmalarını çok kullanmaya başladı forum kuralları çerçevesinde küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

bu sefer sow ve soch la başlar fener. işimiz sahamızdaki kadar kolay değil. hatta hiç kolay değil.
fenerliler ağlıyor lan yazık![]()
Bu betsonun allah belasını versin ya ilk yarı 1.5 üstü basacaktım 30 dan sonra , 50 lira para yatırmayı açmıyor ...
isterlerse ronaldo ve messi olsun forvetlerinde
niye agliyorlar
Max 1 gol olur varsa oynayabilirsin.
pazar günü besiktas cok rahat kazanir,sow mowda hikaye kurtaramaz bu basiretsiz takimi 3.cülüge bir düstülermi psikolojik olarak biterler,fenerin herseyi psikolojik gazla geldikleri cok belli,bir besiktasa bir trabzona bakiyorum seyrediyorum ciddi ciddi top oynuyorlar,pektemez almeida felan delik desik eder kadiköyde...samsun ugur tarafindan sabote edilmese ve yenal diye kazma oyuncusu olmasa belediyenin skorunu su mac cok rahat gecerdi.