STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İkinci Yarı

bjk orta saha ve forvete takviye yapmali... yoksa sabaha kadar oynasalar gol atamazlar...

toraman out mesela...

Abi ben iyi adama istekli adama laf atmam. Bak Stoch taa geriye gelip yardım ediyor. İleride her topa basıyor, rakibe alan daraltıyor. Ama çıkıp Stoch "müthiş şutör" diyene gülerim. Gördük 3 kez vurdu 3ü de stad dışına. Haa 4.cüyü atar lafım yok bir zahmet atsın. Sow koşmuyor ruh gibi. Tek forvet adamı asla değil.

sowu fenerbahçe taraftarı etoo stili zannediyor zenci diye. ama alakası yok adam ceza sahası golcüsü sadece o işi iyi yapıyor ama hakkınıda yememek lazım

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İkinci Yarı | 5 Şubat

simao cok gereksiz bir oyuncu. sadece duran toplarda ismini duyuyorum, onlarda da topu rakibe atiyor zaten.

Bakalım nasıl devam edecek maç.Yahu bir berabere kalsalar ne kadar tatlı olur :)

alex cok akilli, toraman karti yedi

Beşiktaş kalas gibi atak yapıyor, topun nereye gideceğini kimin nereye koşacağını 10 saniye önceden anlıyorsun.

Toraman sarı.

ben hakemi merak ediyorum nasıldı simdiye kadarr

sağda Dia solda Stoch olsa farkeder mi Sow'un performansı sence

Etmez. 4-4-2 şart oğlu şart. Stoch iyi orta açamıyor. Dia yapar o işi sadece. Bizim düzene uygun olurdu misal. Ama bence Elmander daha yetenekli ve özverili. En kötü maçımızda tüm saha pres yapıyor, rakibi yıpratıyor.

Beşiktaş kırmızı görürse 10 kişi kalır!

Seninde anlayamadığın istediğimi istediğim sürede eleştiririm. Bir futbolcu belli eder kendini. Zaman falan hikaye.

Tamam Saygi ile karsiliyorum. Ama bunu baska Türlü de aciklayabilirdin. Yangina Körükle gider gibi degil.???

Ha Ayrica ben senin yazdiklarinida okumadim, saadece gözüme birkac defa yansidi yorumlarda Sow ile alakali ve kendi kendime bunlari düsündüm, yani "adam daha 45 Dakika oynadi hele bekleyin" gibisinden..

Beşiktaş gol atamazsa maç 1-0 biter.

Tamam Saygi ile karsiliyorum. Ama bunu baska Türlü de aciklayabilirdin. Yangina Körükle gider gibi degil.???

Ha Ayrica ben senin yazdiklarinida okumadim, saadece gözüme birkac defa yansidi yorumlarda Sow ile alakali ve kendi kendime bunlari düsündüm, yani "adam daha 45 Dakika oynadi hele bekleyin" gibisinden..

Eyvallah İbrahim. Bende seni anlıyorum. Ama hakaret etmek ayrı, 1.dk eleştirmek ayrı.

Ernst kaçırdı bu arada karşı karşıya:)

Ernst %99 golü kaçırdı.

ernst malllll pektemek yine müthiş

Geri
Üst Alt