STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu

Genel:D

BJK den zarar gelmez dedim,çünkü önümüzdeki 5 macı cok zor.Eger FB yi yenselerdi moralleri bozulacaktı şikecilerin.O yüzden mactan önce BJK alsın diyordum Fatihçim:)

Vala fener bu oyunla daha cok puan kaybeder. :) Rahat olalım biz. :)

Alex bu formda devam ederse Fener'in dibe vurması yakındır....

Vala ne kadar farkla girersek şu playoff'a o kadar rahat edecez. Boşlamamak gerek playoff bahanesiyle rekoru kırmak gerekir. :)

arkadaslar link var mi?

takımın yarısı eksik , demek ki bu kadar . fernandeslik maçmış bunu daha iyi anladım. ernstin pozisyonu ise tam bir şanssızlık. holosko tamam güzel adam ama son topu kullanamıyor işte . pektemek elinden gelenin en iyisini yaptı yine. özellikle emreye diklenmesi çok hoşuma gitti. emreye karşı boyun eğersen azıtıyor çünkü adam ... fakat bu bi almeida olsaydı yobo o kafa toplarının yarısından fazlasını alamaz ve daha etkili olabilirdik.

Tanju ilk yarı çok kötüydü ama 2, yarı ben beğendim. bence artık daha fazla oynatılmalı bu adamda bişeyler var .

Eboue gelsin koyacaz bu eziklere rekor farkı.

Bu sene her türlü şampiyonuz. Ezikler Play off'da olsa da olmasa da şampiyonuz. Ancak takımdan ve oyunumuzdan memnun muyum? Kesinlikle hayır. Bu takım kalitesini göz önüne aldığımızda şu anda en az 65 puanda olmalıydı bence. Kalitemizi sahaya yansıtamıyoruz bir türlü.

Ligde "keşke bizde olsa" diyeceğim oyuncu sayısı 3 ü geçmez. O da bizim takımda o mevkideki oyuncu tam bir kazma olduğundandır. Yani Riera, Hakan Balta ve Sabri yerine ligden kimi alsanız kabulümdür. O yüzden. :D

26 subata az kaldı gene diyorum :D

ebue kariköyde volkani yine öperse ne gülerim ama

Genel:D

BJK den zarar gelmez dedim,çünkü önümüzdeki 5 macı cok zor.Eger FB yi yenselerdi moralleri bozulacaktı şikecilerin.O yüzden mactan önce BJK alsın diyordum Fatihçim:)

sivas (d)

braga(d)

galatasaray(d)

braga

trabzon ...

maçlar zor dediğin gibi. 28, haftadan sonra pek zor maç kalmıyor yalnız. ondan sonra sizin trabzonla fenerle vs maçları olacak bir nebze rahatlayacağz. play off a 10-12 puan farkla da girilse olur indirildiğinde 5-6 puan sonuçta o da pek bişey değil .

ebue kariköyde volkani yine öperse ne gülerim ama

İnsallah. :) Zenci seviyor Volkan zaten hep arkasına zenci alıyor. Bugun Yobo'yu aldı mesela. :)

y5r5hklm.jpg

sivas (d)

braga(d)

galatasaray(d)

braga

trabzon ...

maçlar zor dediğin gibi. 28, haftadan sonra pek zor maç kalmıyor yalnız. ondan sonra sizin trabzonla fenerle vs maçları olacak bir nebze rahatlayacağz. play off a 10-12 puan farkla da girilse olur indirildiğinde 5-6 puan sonuçta o da pek bişey değil .

Haftaya 2 önemli eksikle işiniz yine zor.

sivas (d)

braga(d)

galatasaray(d)

braga

trabzon ...

maçlar zor dediğin gibi. 28, haftadan sonra pek zor maç kalmıyor yalnız. ondan sonra sizin trabzonla fenerle vs maçları olacak bir nebze

rahatlayacağz. play off a 10-12 puan farkla da girilse olur indirildiğinde 5-6 puan sonuçta o da pek bişey değil .

6 puan pek birsey degil ne demek

play offta herkes sifir puanla basliyor say

6 mac var

6 mactan sonra bize 5 puan fark atsin bjk play offta, yine gecemiyor bizi?

pek fark yokmus

daha ne fark olsun anasini satayim.

Geri
Üst Alt