STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe - Beşiktaş | 5 Şubat | 19.00

Fb her kritik maçı evinde genelde kazanıyor.

aziz dışardayken oluyordu o. :) Kazanabilir belki ama dünkü maçı izleyenler iki tarafında gol pozisyonlarında çok etkisiz olduğunu görmüşlerdir. Bence bu maç başladığı gibi biter. Küçük bir ihtimalle de balına gol atan kazanır.

Beraberlik en iyisi bol kart ve bol sakatlık olsun

fernandes'in cezasına itiraz rededilmiş

Evet haftalar öncesinden Aziz Yıldırım'ın tehditleri,maç günü kurbanlık koyun gibi Saraçoğlu'na atılan takımlar ve bunları döven Fenerbahçe takımı ile taraftarı. Aziz Yıldırım dışarıdayken Fenerbahçe illegalliğin kralını yapıyor,herkese "kral benim" diyordu. Bu düzene de herkes boyun eğmişti. Bakalım şimdi olacak mı böyle şeyler...?!

Sakın bana sadece futbol ile açıklamayın Fenerbahçe'nin bu tür kritik galibiyetlerini.

Evet haftalar öncesinden Aziz Yıldırım'ın tehditleri,maç günü kurbanlık koyun gibi Saraçoğlu'na atılan takımlar ve bunları döven Fenerbahçe takımı ile taraftarı. Aziz Yıldırım dışarıdayken Fenerbahçe illegalliğin kralını yapıyor,herkese "kral benim" diyordu. Bu düzene de herkes boyun eğmişti. Bakalım şimdi olacak mı böyle şeyler...?!

Sakın bana sadece futbol ile açıklamayın Fenerbahçe'nin bu tür kritik galibiyetlerini.

Çok dogru...

fernandes,quaresma,hilbert,ismail yok. bu mactan birsey bekleyene sadece gülerim.

Fernandez yok

tahkim 6-1

disiplin 4-3.

Tüpcüye selam........

yahu saka gibi ama bjk de gol atacak adam yok

sanki görünmez bir el fener ve bjk nin son oynadığı maçlar ile birlikte dizayn etti derbi yi.bu kadar tesadüf olamaz.mesela fernandes in cezasını fener maçı biter bitmez açıklamaları , samsun maçında fernandesin iki maç ceza almasını sağlayan abitoğlu nun 3 fenerli futbolcuyu banko kırmızı olan pozisyonlarda atmaması vs.

bunlar normal mi ?

ayrıca şike nin içinde hakem yok demek tam aymazlıktır para almamış olmaları kontrol altın da olmadıkları anlamına gelmez.

Bu yazımı sizlere hatırlatacağım...

Bu maçta göstermelik büyük kavgalar çıkartacaklar...

Bizler birlikte hareket etmiyoruz demek için....

Kardeşçe bir maç olur yine.

BJK.jpg

muhtemelen fener güç bela 2-1 falan kazanır. fenerin ne yaptığı yada ne yapacağı umrumda değil, yeterki biz kazanalım. zaten olurda saraçoğlunda bunları tokatlamayı başarırsak ki, ben bunun bu sezon gerçekleşme olasılığını yüksek görüyorum, o zaman zaten şampiyonlukta havlu attırırız fenere

Sikecilerin arasinda beraberlik!!!:D

:sgr:

2 Sikecinin macinda bence besiktas kazanir...

İnşallah Beraberlik olur..Aslında Fener yenilse daha iyi..Bence Bjk çöküş sürecine girdi..Fener de bu yenilgiyle sarsılır..Çünkü deplasman karnesi de pek iyi sayılmaz..

Geri
Üst Alt