STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe - Beşiktaş | 19.00 | 5 Şubat

FENERBAHÇE

1) BEŞİKTAŞ

2) KARABÜK...(D)

3) SİVAS

4) ESKİŞEHİR..(D)

5) GENÇLER

6) ANKARA.G...(D)

7) GALATASARAY

8) BURSA

9) TRABZON....(D)

10)ANTALYA

Fenerin fikstür çok kolay. Beşiktaş'dan sonra bizim maça kadar puan kaybetmezler. Hep kanka takımlarıyla oynayacaklar.

FENERBAHÇE

1) BEŞİKTAŞ

2) KARABÜK...(D)

3) SİVAS

4) ESKİŞEHİR..(D)

5) GENÇLER

6) ANKARA.G...(D)

7) GALATASARAY

8) BURSA

9) TRABZON....(D)

10)ANTALYA

Fenerin fikstür çok kolay. Beşiktaş'dan sonra bizim maça kadar puan kaybetmezler. Hep kanka takımlarıyla oynayacaklar.

eses ve karabuk takar fenere, yaz kenara, gencler her mac gibi oynasin oda en az beraberlik cikarir, fener hakketen rezil top oynuyor

es es maci o kadar kolay olmaz fener icin, bülo hirbosu yok artik...

Fiksturu cok kolay sikecilerin gercekten

Gençliğe hitabe okunacak deniyor . Kırk yılda bir Adam akıllı bir iş yapmış olurlar

FENERBAHÇE

1) BEŞİKTAŞ

2) KARABÜK...(D)

3) SİVAS

4) ESKİŞEHİR..(D)

5) GENÇLER

6) ANKARA.G...(D)

7) GALATASARAY

8) BURSA

9) TRABZON....(D)

10)ANTALYA

Bence belli olmaz kolay gözüken maçlar zor,zor gözüken maçlar kolay olabilir hiç beklenmeyen bir rakipten puan kaybedebilir fenerbahçe zaten şike yüzünden moralleri çok bozuk ve iyi oynamıyorlar.Ayrıca artık geçen senelerdeki gibi şike yapacak cesaretleri olduğunu zannetmiyorum her ne kadar federasyon fenerbahçeye yardım ediyor olsa da..

Ayrıca Karabük hazır Antep'te kaybetmiş kümede kalma mücadelesi veriyor aynen Samsunspor gibi kanka manka dinlemezler bu saatten sonra eskisi gibi parayı veren düdüğü çalar ortamı yok şu an :)

Eskişehir,Sivas ve Gençler playoff için yırtınacaklar zaten var güçleriyle

eses ve karabuk takar fenere, yaz kenara, gencler her mac gibi oynasin oda en az beraberlik cikarir, fener hakketen rezil top oynuyor

Eses ve Karabük'ün haddine mi Fener'e takmak? Ekmek veren el ısırılır mı?

Valla o bu değilde bu iki şikeci takımıda kesinlikle yenmemiz lazım! Yenemezsek kimse Şampiyonluktan falan bahsetmesin.

Karabükte Bülent var beyler o takar çelmeyi fenere bence

Ya beyler bu Beşiktaşın Bebe ve Sidnei diye adamları var ne ara aldılar bunları oynamayacaklar mı biraz Beşiktaş ile bilgisi olan paylaşabilirmi...

fenerle bunları takip etmiyorum da şikecileri..

sidnei ilk yarı forma şansı buldu ama şu an ki defanslara göre daha ağır olduğu için hoca pek tercih edilmiyor. şu an elde çok fazla defans oyuncusu mevcut , rotasyon yapıldığında dahi gerek kalmadı sidnei ye .

Bebe Manu dan satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta olarak kiralandı ... Şubat'ta döneceği söleniyordu.. Sanırım Braga ile yapılacak rövanş maçından sonra son tetkikler yapılacak ve artık başlayacak...

sidnei ilk yarı forma şansı buldu ama şu an ki defanslara göre daha ağır olduğu için hoca pek tercih edilmiyor. şu an elde çok fazla defans oyuncusu mevcut , rotasyon yapıldığında dahi gerek kalmadı sidnei ye .

Bebe Manu dan satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta olarak kiralandı ... Şubat'ta döneceği söleniyordu.. Sanırım Braga ile yapılacak rövanş maçından sonra son tetkikler yapılacak ve artık başlayacak...

Sizde durum ne Halil beklentiler ne yönde maç ile ilgili

Sizde durum ne Halil beklentiler ne yönde maç ile ilgili

Şafak abi eksikleri biliosun takımın yarısı diyebiliriz . favori fener bunu herkes söylüyor zaten. fakat genel olarak baktığımızda fener bizle inönüde oynadığı maçlarda çok daha rahat oluyor bizde kadıköydeki maçlarda rahat oluyoruz ... beraberliğin iyi sonuç olacağını düşünüyorum . Ben aslında fenerin dengesiz oyunundan korkuyorum. mersin maçında mesela ilk yarı genelinde çok etkiliydilier. Fakat ikinci yarı tam bir fiyasko. az daha maçı veriyorlardı . samsun maçında olduğu gibi ortada giden maçta yada kötü oynadıkları maçta hiç olmadık anda dahi gol atabiliyorlar... Takım olarak dikkatli olursak istediğimiz sonucu elde edebiliriz çünkü genel olarak baktığımızda fener son zamanlarda çok daha kötü .

kadronunda şöyle olacağını düşünüyorum ...

---------------cenk-------------------

toraman(ekrem)--sivok---egemen--tanju

---------ernst-------necip------------

----------------veli-------------------

Edu-----------------------------simao

------------pektemek----------------

2, yarı holosko girer. alvesin girme ihtimali var die düşünüyorum ki , bence oynatmalı. ankaragücü maçıydı sanırım girdi fena oynamadı. yorgunluğa göre ekrem(toroman) sokabilir. fakat bence ekremle başlamaması daha iyi olur. ekrem gidiyo ediyo seri ama defansif olarak kötü. 2, yarı 70 ten sonra eğer maç lehimize yada berabere olursa düşünebilir ekremi de hızlı atağa çıkabilir (bek olsa dahi)

BJK sürpriz yaparsa şaşırmam. Genelde bu tip maçlarda eksik futbolcusu çok olan takım ve morali daha bozuk olan takım sürpriz yapmıştır Kadıköy'de. Geçen sene ki bizim takım gibi bir sürü eksiğimiz vardı teknik direktörümüz vardı herkez 6-7 yeriz diye bekliyordu 0-0 bitti galibiyeti kaçıran biz olduk. 2008'de de Türkiye kupası maçı vardı yine 11 Türk futbolcu ile çıkmıştık eksiklerden dolayı 0-0 bitmişti yine galibiyeti biz kaçırmıştık

BJK'nin yenilecegine ihtimal vermiyorum.

Beşiktaş için en iyi sonuç 0-0'dır.

Zaten çok iyi bir kadroları yok, birde 6 tane önemli oyuncuları eksikken Fener'den puan almaları çok zor.

Hatta fark bile olabilir maç,Beşiktaş kesinlikle kazanamaz.

Geri
Üst Alt