STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe - Beşiktaş | 19.00 | 5 Şubat

------------------Cenk-------------------------

Tanju-------Sivok----Egemen-------Ersan--

-----Toraman---Ernst-----Veli----

Simao------Holosko---------Pektemek

Necip

Ekrem

Edu Oyuncu degisikleride fena degil oynamak icin 14 kisi bulmus Besiktas,tekrar diyorum ligin en genis kadrosu Besiktasta bizdende Fenerbahcedende daha genis kadroya sahipler,bir cok oyuncusu yok ama mesela hala bir necip,edu,ekrem opsiyonlari var,kaliteleri tartisilabilir ama bizde ve fenerde daha kötü opsiyonlar var,mesela fener 5-6 sakati olsa suan bilicalarla felan oynayacakti.

Tanju gecen hafta kötü oynamadi genc oyuncu soru isareti,bir soru isaretide ersan bu maca özelmi hazirlandi yoksa riskmi aliniyor,daha hazir ekrem varken ersan tercihi risk gibi ama bayadir bu maca özel hazirlanmis olabilir...

şikeci fener azıcık ısıran takımlara karşı helva gibi dağılıyor..

almeidaya oynamıcakmıymış

Besiktasin 11 aciklandi bu arada az önce ligtv'de gectiler resmilesmis benim yazdigim 11 ile cikiyorlar ersan ilk 11'de.

bjk fenerin klasik o ilk 20-25 dakikalık baskısını atlatabilirse maça ortak olabilir . ama o dakikalarda yiyeceği bir gol farka bile neden olabilir

Lan ya çok zevkli maç olacak ya da sıkıntıdan öldürecek. Öyle geliyor bana.

Besiktas ilk 11´i. Fena degil

330712_Besiktas_JK.jpg

Ben cok begendim Besiktasin 11'ni cok genc ve dinamik bir kadroyla cikiyorlar,fizik acidan rakiplerinden önde olacaklarini düsünüyorum,necip gibi bir opsiyonuda birakmislar tahminim yorulan bir oyuncunun yerine girecektir,pektemek ve holosko fener defansini cok hirpalar,burda en kilit isim simao gibi gözüküyor adam eksilten oyunda fark yaraticak besiktas adina simao ve pektemek,bunlara oyuna sonradan girerse necipte katilabilir,bunun disinda besiktas kontra veya duran toptan gol bulabilir,besiktas icin en önemlisi skor olarak geriye düsmemeleri gerekiyor,cünkü geriye düserlerse oyuncu yapisi itibariyle geri ceviremezler,fakat öne gecerlerse pektemek-holosko cok can yakar coook.

tam bir beraberlik kadrosu ersan sıkıntı

toromanı alexe tanju stocha verilir mac basladıgı gibi biter.

Cakal Carlos yine Trabzon taktigini uygulayacak gibi. basarili olursa Hoca basarisi derim sadece.

Ersan bu arada 2 mac yapmis bu maca cikmadan önce A2 takiminda,birden bire oynamiyor yani...

Ekrem Dag daha iyi bir tercih olurdu sanki

Fener'in kadro daha kuvvetli kağıt üstünde, umarım Besiktas iyi direnir ve puansız dönmez.

Geri
Üst Alt