STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | Devre Arası

emre kadar şerefsiz biri varmı acaba ülkede onu merak ediyorum neyse emre el salla a

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İlk Yarı | 5 Şubat

FB bu sistemle oynadigi sürece Sow'dan faydalanamaz gibi geldi bana. Sow önde cok yalniz kaliyor, destek alamiyor.

Fener yine hiç oynamadan gol attı.Neyse küme düşecekler de 1 sezon boyunca izlemek zorunda kalmayacağız.

rooney 2 tane penaltıdan atmış birde hernandez şimdi 90. dakika

f5'in klasik 1-0 yatış maçlarından.

Holosko'da beyin olsa maç 2-0 başlıyordu.

Bjk futbol olarak eziyor lan . Bakmayın Stoch Tanju karşısında normal olarak bir üstünlük kurdu diye bir süre Fb daha etkili gözüktü . Klasik bir derbi golü de attılar . Bjk ikinci yarıda maçı çevirecek , görürsünüz .

Bu arada Fb'nin yenmesini isteyenlerdenim .

Bize kart göstermek için can atan hakemler ne hikmetse fenere gelince bu kadarda istekli değiller.

Her ikili mücadelerde yerde kalıyor fenerliler, hakemde faulu veriyor haksız yere,

İkinci yarı fenerin oyundan düşeceğini düşünüyorum ama bjk de çok etkisiz, maç ya böyle biter yada 1-1.

Maç başlamadan önce bjk li Tanjunun videosunu izlemiştim burdan, ordaki Tanjuyla burdaki arasında geceyle gündüz kadar fark var, Stoch dağıttı ilk yarı onu.

Holosko biraz akıllı oynasa bjk önde kapatırdı ilk yarıyı.Bütün kontralarda s.ctı resmen.İki takımda bir şey oynamıyor.İkiside leş.fb de balına attı zaten golü.

Sow ne alemde?:asd:

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İlk Yarı | 5 Şubat

Adam daha yeni geldi.Takıma alışınca bence faydalı olur.Ama senede max. 10 gol atar.Bence.

Hocam hep diyoruz. Bak şunda artık ön yargıları silelim. Bir futbolcunun ilk maçında duruşu, pas atışı falan belli eder kendini. Elmander ilk geldiği 5 maçta 3 gol attı. Daha çok örnek var. Misal Riera ilk geldi biz söyledik işte yetersiz diye. Adam bildiğin Bienvenü kıvamında. Haa bitiriciliğini görmedik pozisyona giremedi. Ama girememesi ve pas hataları çok önemli kötü özellikler işte. Necati tamam takıma alışık vs ve bize de alışık vs ama ne yaptığını biliyor takıma birşey katıyor. Melo'da ilk geldi hatırlayalım. Direkt fark yaratıyor. Eboue'de öyle sadece bocaladı biraz sebebi ters kanatta açık oynamasıydı ama Real maçıdna yaptığıda aşikar.

Holosko'da sadece hız var.Teknik 0.

Geri
Üst Alt