STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İlk Yarı | 5 Şubat

Hocam hep diyoruz. Bak şunda artık ön yargıları silelim. Bir futbolcunun ilk maçında duruşu, pas atışı falan belli eder kendini. Elmander ilk geldiği 5 maçta 3 gol attı. Daha çok örnek var. Misal Riera ilk geldi biz söyledik işte yetersiz diye. Adam bildiğin Bienvenü kıvamında. Haa bitiriciliğini görmedik pozisyona giremedi. Ama girememesi ve pas hataları çok önemli kötü özellikler işte. Necati tamam takıma alışık vs ve bize de alışık vs ama ne yaptığını biliyor takıma birşey katıyor. Melo'da ilk geldi hatırlayalım. Direkt fark yaratıyor. Eboue'de öyle sadece bocaladı biraz sebebi ters kanatta açık oynamasıydı ama Real maçıdna yaptığıda aşikar.

Adama top gelmedi ki.İleride çok yalnız kalıyor.Merkez santrfor olmaz bu adamdan.

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | Devre Arası

Stoch Tanju'yu nereye dagittiki ? Fenerli spikerin gazina geliyorsunuz. 6 pozisyonda 2 kez gecti sadece, 1'inde zaten Tanju kaydi. Spiker'in "vaaaaaaauvvvv Stochh ahhhhhhh"'sini anlamis degilim.

Holosko biraz akıllı oynasa bjk önde kapatırdı ilk yarıyı.Bütün kontralarda s.ctı resmen.İki takımda bir şey oynamıyor.İkiside leş.fb de balına attı zaten golü.

christina :sad007::sad007::sad007:

bi kac gün önce de demistim, simdi de diyorum:

Umarim Mactan sonra "1-1'lerini yediler" basligi atilir bu mac icin.

3-4 kirmizi, 1er gol cok sahane olur :)

Fb hic bisey yapmadan golu buldu sansa. Bjk biraz akilli olursa bu maci alir acik ve net.

Ozellikle Holosko beni hasta etti, ulan bu kadar da olmaz yahu. Ilkinde kendi yarattigi pozisyonda sola aktarsa 0-1 olmasi icten bile degildi. Sonra ki pozisyonda yine ayni sekilde solunda ki oyuncu'nun onune biraksa topu sanirim Pektemekti kaleci ile karsi karsiya kalacakti ama beyfendi ceza sahasinin icine girdi iceriye kat etmesi gerektigi yerde topu disa dogru itti hafiftan bu yetmiyormus gibi pasini yine parallel bir sekilde biraz hafif one dogru aktarabilecekken adam geriye 3 fenerlinin oraya atti pasini. Ilginc olani ise orda hic bir Bjkli yoktu orda, 2 tane oyuncu kaleye yakindi biri ortada oteki arkada...

Stoch Tanju'yu nereye dagittiki ? Fenerli spikerin gazina geliyorsunuz. 6 pozisyonda 2 kez gecti sadece, 1'inde zaten Tanju kaydi. Spiker'in "vaaaaaaauvvvv Stochh ahhhhhhh"'sini anlamis degilim.

tanju lesh ya, ne diyon

ekrem girsin

Maç sonrası Rıdvan: Saha dışında Emre'yi tanısanız aslında çok iyi çocuk.

yahu koca 45 dk ne cabuk gecti

Adama top gelmedi ki.İleride çok yalnız kalıyor.Merkes santrfor olmaz bu adamdan.

Top geldi önündeki adama pas atamıyor diyorum. Pas özelliği falan basit şeyler yaşı gelmiş pişmiş adam. O yüzden yetersiz bence. Bienvenü yeteneksiz tamam ama özverili pres yapıyor. O oynasa inan daha etkili olur (top kapma rakibi yıpratma olarak !)

Fb hic bisey yapmadan golu buldu sansa. Bjk biraz akilli olursa bu maci alir acik ve net.

Ozellikle Holosko beni hasta etti, ulan bu kadar da olmaz yahu. Ilkinde kendi yarattigi pozisyonda sola aktarsa 0-1 olmasi icten bile degildi. Sonra ki pozisyonda yine ayni sekilde solunda ki oyuncu'nun onune biraksa topu sanirim Pektemekti kaleci ile karsi karsiya kalacakti ama beyfendi ceza sahasinin icine girdi iceriye kat etmesi gerektigi yerde topu disa dogru itti hafiftan bu yetmiyormus gibi pasini yine parallel bir sekilde biraz hafif one dogru aktarabilecekken adam geriye 3 fenerlinin oraya atti pasini. Ilginc olani ise orda hic bir Bjkli yoktu orda, 2 tane oyuncu kaleye yakindi biri ortada oteki arkada...

sen maci izlememissin reis...bjk iki tane müthis pozisyon harcadi yeaani...

Alıntalamadan önce o mesajımdan sonraki yorumları okusan ve ben de tekrar aynı şeyleri yazma gereği duymasam nasıl olur?

fb'de alex oldugu sürece ve tek forvet oynadiklari sürece isterse rooney gelsin, herkes harman olur...

Top geldi önündeki adama pas atamıyor diyorum. Pas özelliği falan basit şeyler yaşı gelmiş pişmiş adam. O yüzden yetersiz bence. Bienvenü yeteneksiz tamam ama özverili pres yapıyor. O oynasa inan daha etkili olur (top kapma rakibi yıpratma olarak !)

Tamam Sow balon. :ka21:

Dia-Sow-Stoch yaparlarsa ve kontra oynarlarsa ikinci yarı etkili olurlar bence.

Sow arkadan destek alamiyor, Alex'ten yani. O yüzden hep gezmek zorunda, ceza sahasi icinde topla bir kere bile bulusamadi.

Salman mesaj.

Ne Tanju'ymuş arkadaş be! Sadece Stoch'u yemedi, üstüne bütün fener takımını dağıttı üstüne de yarım kokoreç yedi be. :)

Geri
Üst Alt