STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | Devre Arası | 5 Şubat

mac sonucu 1-1 yazin bi kenara

yada 1-2 bjk icin

böyük transfer harikalar karikasi sow sahada yok,güya 3 gol atiyordu gezinip duruyor adam ama ilk macini besiktasa karsi koyarsan tabiki normal...Besiktas macin basinda 0-2 yapabilirdi holosko resmen sabote etti,ama samsun macindaki görüntüsü sürüyor fenerin tek fark kadiköyde oynaniyor mac,fener her türlü gol yiyecek besiktas yeterki 2.golü kalesinde görmesin kornerden sacma sapan gol yediler gene öyle abuk sabuk gol yemezlerse duran toptan besiktas golü her türlü bulur,fener savunmasina güvenmiyorum kesin gol yiyecek.samsun maci gibi olur edu felan girerse edu atar.

Maç 1 -1 bitse,Sow,Alex falan şöyle 6 ay sakatlansa,2'şer 3'er kırmızı kart görseler kız kardeşler ne güzel olur.

bu emrenin atılmak için ne yapması gerekiyor anlamıyorum . net 10 tane faulü var . bir sarı kart zor çıktı . ve hakemlerin konusmaları ne böyle gecen hafta samsun macı christian tekma atıyor samsıun yedek kulübesi ayakta hakem ne var ne var diyerek geliyor kulübe önüne. bugünde bjk'li futbolculara kart gösteriyor ve konuşma konuşma bağırtısı artisliginizi birazcık fenerli oyunculara yapın..

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İlk Yarı | 5 Şubat

Yahu sana alıntı yapınca bunun sonu gelmiyor :asd: O yüzden polemik yaratmamak için yazdım bunu.Yoksa sabaha kadar tartışırız.

Sonu gelir. Ama aynı şeyleri söylüyorsun. Rooney ! Süper adam bu maçta kötü ama normalde iyi o yüzden takımda var sorun gibi bir mantıkla ilerliyorsun diyorum. Tamam neyse uzatmayalım. Sow'a balon demedim. Jardel'i gördü bu gözler tak tak attı herif ilk maçta Real'e hemde. İkisi arasındaki farkı diyorum. Adam pas atamıyor diyorum sen yalnız kalıyor diyorsun. Pasları verse pozisyona girecek dedim bende. Stoch 3 pozisyona girdi Alex 1, Topuz 2. Eee ? Sow ?

Ne oldu maçtan önce centilmendi bunlar birbirlerine karşı

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | Devre Arası

bu arada trübünlerde kav gövdeyi götürmüs polis girmis iceri hani kardestik hani sikeciydik ne oldu ortaklik bozuldumu...

Mehmet abi. Holosko adam gibi oynasaydı şimdi en az 2-3 gol atmıştı Beşiktaş

Holosko çok kötü.

~

Tinerciler olay çıkardı. Polis müdahale ediyor:)

Tesvikciler olay cikardi.

Pektemek'e yapilan penaltiydi bence. Top Pektemek'ten cikiyor. Birde Emre kadar cirkef futbolcu yoktur dunyada. Gattuso yaninda melek.

Ulan bi de birbirlerini maça davet ederler. Şikecilerle teşvikçiler birbirine girdi

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | İkinci Yarı

Gelmiş geçmiş en şerefs.z derbi heralde bu bir tarafta şikecinin baba takımı diğer tarafta kızları..içim almıyor maça bakamıyorum

Tribünde kendilerini yakıyor manyaklar

Arkadaslar SOW´u elestirmek cok anlamsiz oluyor.. Tam Angut.com ayari yorum gibi..

Bir Futbolcuya Zaman gerek.. Adamcaz daha bir Maci bile Tamamlamadi. 45 Dakika Oynadi hemen Balon demeye baslanilmis..

Örnekler ortada..

Miroslav Stoch = Adam Gecen Sezon yoktu, Bu Sezon ceza Sahasindan vurdugu Doksana cakiliyor..

David de Soiza = Adam ilk Sezon dalga konusuydu ikinci Sezon tek Basina Fenerbahce´yi Sampiyonlar Liginde Ceyrek Finale tasidi. Sakatlanmasaydi daha cok isler yapardi belkide..

Geri
Üst Alt