STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu

holosko macin kader adamiydi ilk yarida 2 net pozisyonu harcadi,gene ernst %100 golü atsa macin seyri degisicekti,sonraki enfes sutu direkte patladi,futbolun tanrilari her zamanki gibi fenerin yanindaydi besiktas 5 gol girisimi var net fenerin 2,5 oyun her fenerin yari sahasinda oynandi,bir korner gol ve 90+1 kontradan beles bir ikinci gol cidden kadiköyde cok tuhaf bir sekilde yeniliyor rakipler,mersin macida öyleydi,nasil bir sanssa bir sekilde oynamadan kazaniyorlar,hakemde kart göstermemek icin cirpindi durdu helal olsun bir tek emre cezali konuma düstü.

Haftaya karabük göstericek sowu kimse merak etmesin,bu adamlar top felan oynamiyor bizim bir sekilde kadiköyde 2-3 gol atmamiz lazim atamazsak cildiririm,su takimi her türlü kadiköyde yenmeliyiz,ama diyorumya bizdeki maclarda kic bas bir pozisyonun gol olmasiyla bitiryor biz bence o günde hic böyle taktik felan konusmiyalim futbol tanrilarina dua edelim top bizi sevsin,cünkü feneri kadiköyde yenmek bana göre taktik isi degil,adamlardaki bal artik boyutunu asti...

öptüğümün feneri ya, lan her hafta g.t zoruyla alıyor adamlar :@

Ahanda buraya yaziyorum. Alinan üst üste 3 maglubiyet, kötü mali tablo, $ikede fb yalakaligi.. BJK'nin sonu baslamistir. Demirörenin saltanati bitti bitiyor.

fener düşerse bi şekilde cıkar süperlige ama bjk bi düşerse kimsse kurtaramaz bu kadar borcla.

beyler yeni başkan seneye mesela playy off u devam ettirir mi?

Yıldırım Demirören:''Güzel bir macti ama sonunda Fenerbahcemiz kazandi''.

valla ben şikecilerin koreografisinde birşey anlamadım. 2 tane adamın ağzına birşeyler giriyor, biri aziz diğeri şekip herhalde :)

Yalaka bjk kız kardeşinden darbeyi yedi. :asd:

Biz bu feneri orada rahat yeneriz, eğer ikinci bir etken daha maça dahil olmazsa.

Olur ve olacaktır da. Kimse bana orada 10 senedir galip gelememizin(hatta son maç hariç berabere dahi kalamamızın) açıklamasını salt futbol ile açıklayamaz. Sinir ortamı bize yaramıyor. Galatasaray sevgiden ve futboldan, Fenerbahçe kavgadan ve sinir harbinden beslenen bir camia. Yani iki farklı kulüp yapısı var,zıt kutuplar gibi. Böyle olunca da tabii ki Aziz Yıldırım'ın yarattığı korku imparatorluğunun hakimi fenerbahçe oluyor.

Eğer yine bir form yakalarsak en iyi sonuç beraberlik olabilir. Önyargılı ve belirli şeylere saplantılı şekilde bağlanan biri değilim fakat maalesef durum şu an için böyle.

Stoch'un ikinci goldeki pası harikaydı.

Fener'de olup da takımımda görmeyi isteyeceğim tek topçu.

beyler fbjk maçını izlemedim bu sow nasıl sizce?

tarafsız bir yorum yapacak olsanız ne dersiniz merak ettim ?

Umarım güiza v2 olur.

sow'a laf edip durmayın, dikkatli izleyin adam zor pozisyonda köşeye vurmuş topu

sow analizi isteyen arkadaslar bienvenu oynasaydi daha etkili olurdu cok net izlemiyenlere objektif yorum yapalim :D Ama ilk maci genede fakat sahada cok gezindi,bu arada aykut hoca degilsin :D iki sakatla baslayip erken degisiklik hakkini bitirmek anca senin gibi futbol cahilinin yapicagi bir olaydi,bu adamida hoca yaptilar bu ülkede :D

Geri
Üst Alt