STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu | 5 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | Maç Sonucu

Beyler ne ictiniz. Ankaragucu diyorsunuz da, Simao'yuda gorduk Ankaragucu karsisinda. Su sisko yasli bir defanscilari yedi Simao'yu. Bitirdi.

Yapmayin beyler. Riera en azindan en kucuk temasta yatmiyor.

bumu la 3D :D

403280_10150647089945269_218864095268_11859383_1656899790_n.jpg

alex'i melo adim adim kovalarsa..

eboue stocha adim attirmazsa..

fener bir cacik yapamaz

eger fener bize karsi da böyle oynarsa ve biz derby havasinda iyi futbol oynarsak cok rahat yeneriz, önemli olan ilk golü fenerin atmamasi

bügün klasik bir fener galibiyeti izledik, duran topdan gelen gol sonra bunun üstüne yat ve kontro futbol dene, acaba ilk golü fener yerse maci cevirecek güce sahip mi bunlar? ben hic sanmiyorum

Hakem gücü onların olur zaten:) Bizim tek yapmamız gereken ayağa sakin oynamak bol pas yapmak. Ortadan delersek bir cacık yapamazlar. Bekleri defansif olarak iyi çünkü bizde kanatta kötüyüz. O yüzden ortadan delmemiz lazım. Bir an önce ivme kazanmamız gerekiyor.

Ek olarak bu Sow'a nasıl önlem alacaz:) Onu da düşünmemiz lazım:)

Bu arada aynı anda Chelsea-Manchester United maçınıda izleme şansım oldu. Enfes bir maçtı ama maçı enfes yapan sadece takımların kalitesi değil, eşit rekabet şartlarıydı. Orda futbol kalitesi üst düzey çünkü futbolu orada mafya yönetmiyor. Orada futbolu evrensel futbol kuralları yönetiyor işte o nedenle bizim ligimiz İngiltere liginin tırnağı bile olamaz.

Chelsea Manu maçında eğer sarı kartlık bir pozisyon varsa her iki tarafa da gösteriliyor, ama FB-BJK maçına bakıyorum BJK faul yapıyor sarı kart, FB yapıyor sadece uyarı.

Evsahibi Chelsea'de İvanoviç ağzını açınca hakem uyarıyor, Bizde Emre kabadayılık yapıyor hakemden en ufak bir uyarı yok. Öyle olunca psikolojik olarak Fenerbahçeli futbolcular çok rahat davranırken Beşiktaşlılar geriliyorlar.

Kim ne derse desin Türk futbolu metristen yönetilmeye devam ediyor. İşin acısı bu akşam kaybeden takımın başkanı bu kirli düzeni savunuyor. Türk futbolu ölmüş ağlayanı yok.

Besiktas yenmesi lazimdi arkadas bu ne yaa.

Beyler ne ictiniz. Ankaragucu diyorsunuz da, Simao'yuda gorduk Ankaragucu karsisinda. Su sisko yasli bir defanscilari yedi Simao'yu. Bitirdi.

Yapmayin beyler. Riera en azindan en kucuk temasta yatmiyor.

Riera pas yapan takımın iyi bir oyuncusu tipinde. Bence de kanat özellikleri yetersiz. Ama çizgiye inen tek oyuncumuz. Ayağıda fena değil. Ama bize yeterli mi hayır, asla. Fark yaratamıyor.

Bjk'da macın adamı tartışmasız Tanju,Melih sendil şeyiyle izledi macı ondan dolayı saçma sapan konuşup durdu.

Stoch ilk kez zorlandı bu sezon,Vallah helal olsun tanju'ya.

Hakem gücü onların olur zaten:) Bizim tek yapmamız gereken ayağa sakin oynamak bol pas yapmak. Ortadan delersek bir cacık yapamazlar. Bekleri defansif olarak iyi çünkü bizde kanatta kötüyüz. O yüzden ortadan delmemiz lazım. Bir an önce ivme kazanmamız gerekiyor.

Ek olarak bu Sow'a nasıl önlem alacaz:) Onu da düşünmemiz lazım:)

semih cikolata niyetine yer onu

Beşiktaş'ın durumu iyi değil. Haftaya Sivasspor deplasmanından da eli boş dönme ihtimali fazla. Üst üste 4.mağlubiyetini almış olacak. Sonra da sırasıyla Gençlerbirliği, Galatasaray, Trabzonspor maçları. İşleri kolay değil.

Bjk'da macın adamı tartışmasız Tanju,Melih sendil şeyiyle izledi macı ondan dolayı saçma sapan konuşup durdu.

Stoch ilk kez zorlandı bu sezon,Vallah helal olsun tanju'ya.

Bence Ernst en iyisiydi 2.ci Tanju

Beşiktaş'ın durumu iyi değil. Haftaya Sivasspor deplasmanından da eli boş dönme ihtimali fazla. Üst üste 4.mağlubiyetini almış olacak. Sonra da sırasıyla Gençlerbirliği, Galatasaray, Trabzonspor maçları. İşleri kolay değil.

ne diyelim

beter olsunlar !!!!

Riera iyi değil, evet ama Simao'nun son 5-7 maçlık performansından daha iyi oynuyor.

melo alex

eboue stoch

0-2

Ozgur Yankaya ilk once gozume kotu hakem olarak gozukmemisti. Ama bu mac net bir sekilde ev sahibi tarafi tuttugunu belli etti. Emre'nin ilk yarida 2 saridan atilmasi gerekirdi. Emre her tur tekmeyi atip, oyunculara saldirinca uyari, Toraman yaparsa auuuuvvvvvv sari kart.

sowun bir numarasini görmedim bu macta, tamam ilk maciydi ama 10 mio edecek bir görüntüsü yoktu .

Su Tanjuyu alsak yav ortaları iyidi Hakanla Sabri orta bile acamıyor

tanju gercekten kaliteli oyuncu bence. ekremi alırken ersanı cıkarıp tanjuyu sağ acıga atsaydı cok daha faydalı olurdu.adam hem hızlı hem seri çalıp atıo gibi geldi bana ikinci yarıda hücuma cıkıslarında. defansif yönü gelişir ama daha.

bir de bu carvalhal neden böyle bi kadro cıkarıyor anlamadım

----------------cenk----------------

toraman-----sivok----egemen----ekrem

tanju----necip---ernst-----------simao

-----holosko-------mustafa-----------

böyle bi kadroyla cıksaydı takım hem daha organize olur .hemde tecrübeli oyuncu sayısı artardı. ersan ve tanju oynadıkları yerlerde takımın dengesini bozdular. necip ,fernandes kadar olmasada atağa cıkarabilecek kapasitede oyuncu bjk'yi..

Geri
Üst Alt